Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 113
  • 642
  •   1
Отговори
# 345
Аз пак не съм доразбрала Crazy,ама за именника имаме ли подарък?

За barbareta   bouquet

# 346
пътниците от самолета,пилотиран от Джаста Опасната Heart Eyes,се приземи!пътуването беше нормално и безаварийно.Децата са си супер сладури,както винаги,зарадваха се НЕВЕРОЯТНО много на подаръците и еклерите.имаме поръчки за дамски и мъжки парфюми.това е за сега,а подробности на следващата ни среща!!!!!!!!!!!!!! Hug

# 347
Браво, момичета. Hug
Още една успешна мисия. Peace

Ще има ли среща преди карнавала?
На кого мога да предам по-късно днес някъде по центъра две маски за щанда?

# 348
Мисля ,че много зарадвахме децата и то не само заради подаръците .Имаше танци ,снимки, прегръдки ............
Който има излишни гримове, кремчета ,дамски чанти  нека да ги приготви за следващото ходене. Hug

# 349
Беше много хубаво и емоционално!

Децата са добре и ни очакват отново с нетърпение Hug

Имам специален списък от Павлин за peonia  Wink с послание,което лично трябва да предам  Mr. Green

# 350
Да,днес си изкарахме чудесно с децата.С някой от тях си имаме вече и тайни.Поръчваха ни подаръци за рождените дни.Момичетата искат дамски чанти и гримове.

Пеония,този твой Павлин е голям любовчия  Laughing,и не спря да пита за тебе - защо те няма.

Следващият път като отидем при тях,можем да направим пикник,ако е хубаво времето,де.

# 351
Кабзи идеята за пикник е страхотна!!!

Момичета имам снимки,която от вас иска да ми прати имейл на лични/има и една специлано за Пеонийка Heart Eyes/

# 352
Супер са снимките,особено дето са в колата колко са доволни... Hug

Момичета,моля,ориентирайте се към предаване на изработените за щанда неща на най-близкия ви човек от екип 3 .
Екип 3,кога ще направим среща за пакетиране и ценообразуване ?

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 23:02 от Дидката

# 353
Супер са снимките,особено дето са в колата колко са доволни... Hug

Момичета,моля,ориентирайте се към предаване на изработените за щанда неща на най-близкия ви човек от екип 3 човек.
Екип 3,кога ще направим среща за пакетиране и ценообразуване ?

Екип 3 - някой по центъра? Тази вечер, утре ....

А това за пикника  newsm10

# 354
Snegina, Дидка, във вторник съм в Русе и ще се свържа с вас да ви взема приготвените неща.

Екип 3 - на линия ли сте за среща във вторник или сряда? И кое време ви е удобно?

# 355
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
снимките са страхотни, такава радост има в очичките на децата

в м-н Мания, за дрехи втора употреба, до вкъщи, до м-н Русе сложихме плакат за карнавала на много централно място, прави ми впечатление, че много хора влизат там

за среща на екип 3 - аз съм свободно и вторник, и сряда - или по обяд, или след 18,30

Снежина, аз живея на центъра, срещу м-н Русе, ако си в тоя район мога да взема нещата за щанда, мога да ти пратя тел. си номер на Лични, ако решиш да се възползваш

днес наистина много впечатления събрахме всички, като гледах децата как се радват на плакатите на поп-фолк звездите си мисля дали няма да ги изненадаме приятно, ако се опитаме да намерим някоя от тях, която да се съгласи да ги посети с нас в дома, предполагам в писмо до Пайнер може поне да опитаме, като се постараем да не използват децата за реклама, но пък така може да се даде и гласност за децата там и техните нужди

# 356
  • Русе
ако се опитаме да намерим някоя от тях, която да се съгласи да ги посети с нас в дома, предполагам в писмо до Пайнер може поне да опитаме, като се постараем да не използват децата за реклама, но пък така може да се даде и гласност за децата там и техните нужди

Това и аз отдавна го суча и въртя в главата си...всичко много харесват Преслава,Райна също...ние можем да напишем писмо....,но първо трябва да опитаме да проучим коя от тях е склонна на благотворителни изяви...,все пак ще заемем част от времето й...може да се възползваме от честите им посещения в града за участия...,в същото време мисля,че съпътстващата популярност и естественият интерес от медиите може да ни изиграе лоша шега.Темата е интересна и подлежи на обсъждане на някоя от следващите ни срещи.Ако въпросна персона се съгласи на посещение,дали би одобрила то да е  САМО ЗА ДЕЦАТА...бес да си прави пиара на техен гръб newsm78

И за мен бе много вълнуващо отново да съм сред малчуганите Heart Eyes

# 357
Моми4ета да ви попитам- дрехите, които носите само нови ли са? или може и да са стари запазени?

# 358
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
може стари, но наистина запазени и чисти, подходящи за носене

# 359
Мам4ета,моля,която има списък на номерата на кра4етата на де4ицата да ми го пусне на лични.Днес питах директора на дома за това ,но той каза ,4е е дал такъв списък на  някоя от вас.

Общи условия

Активация на акаунт