Варненско 8-мо мартенско събиране

• 5 530
  • 121
  •   1
Отговори
# 30
Аз май се отказвам, защото ми се искаше да сме на заведение..........музика, танци, по вечерно време. Айде другия път и аз ще дойда.
е то пак такова ,мари,даже по-хубаво,а вечерта на диско щом искаш ша та вземем,няма те оставим. Laughing

# 31
  • морето и сините вълни :)
хубоу,ше дпойда да одаря едни оризови спагети с пилешко месо Mr. Green
значи туй за колко часа  е .САъобщи офицялно  да знаем Peace

# 32
ОфицЯлно съобщавам за 15-ти път в 15 часа.И напомням гласувайте в анкетата,който ще идва,моля Praynig Praynig Praynig

# 33
  • Варна
О! Аз ще дойда. Ако има чужди мъжове, бих искала да си взема и собствения, да го почерпя за празничния дамски ден, макар да не е ден рожден. Пишете си половинките, аз засега се вписвам сам, Събота, 15ч, при китайците. Адиос! Wink

# 34
Ако искате си взимайте и половинките,че той моичкия ще там и да не остане сам самичък, пишман Mr. Green

# 35
нища половинка-не може ли пък един път по женски да се почерпим ам се мъжове да влачийм Crazy Crazy ooooh! ooooh!
ше се черпим с него вечерта Heart Eyes Heart Eyes Peace

# 36
е то и ние така,ама няма как нали ще ни обслужва Mr. Green

# 37
тУгаз може инъче моя де да го слиожа -за цвете посредата на масата освен hahaha Joy Joy Joy

# 38
и да ни танцува Joy

# 39
Между другото да кажа,ресторантчето е много яко,музика-каквато пожелаем,цените са доста добри,готвят много вкусно. Peace

# 40
то нали е на втория етаж..Попне за него си мисля Mr. Greenда не бъркам Китайците Mr. Green
КОлко мацки станахе newsm78
аз може да  примамя още една кокошка че нещо днеска я няма  включена никъде-а тел  и го нямам.Нали няма да има проблем ако  доведа изненздващо още едно мамче Peace

# 41
няма проблем,водете-колкото повече се съберем,по-весело ще е Party

# 42
Айдеееееееее и аз съм на купона  Crazy

# 43
  • Откъм Варната
Койт ни гу знай ша са разберем да се чакаме нейде в околността и да отидем стадно, вкупом, наведнъж...

# 44
Цитат
Койт ни гу знай ша са разберем да се чакаме нейде в околността и да отидем стадно, вкупом, наведнъж...
Joy Joy Joy Joy Joy

ейй ше ме скъсаш ама

Общи условия

Активация на акаунт