Страхотна диета за страхотни тела - 11

• 12 300
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз днес направих една яка обиколка из магазините, но нищо не си купих,  Thinking а и хрането не ми беше много режиимно та ще пропусна отчета днес  Embarassed
pipy  Hug миличка дано бързо оздравява детенце!  Heart Eyes
Ме4тателка   Hug какво ти е на годините? Моля-моля нищо не ти пречи да си изглеждаш като 18 год девойка - освен това си много близо до целта!  Peace
anna.veli   Hug супер резултат!   bouquet

Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички!
Приятна вечер, милички!  Hug Утре ще пиша по-подробно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 121
  • София
Ме4тателка   Hug какво ти е на годините? Моля-моля нищо не ти пречи да си изглеждаш като 18 год девойка - освен това си много близо до целта!  Peace

Ами много са ми годините,няма какво да се заблуждавам.И след две деца искам да изглеждам все едно не съм раждала,ама няма такъв филм,поне не при мен.
Инаеч сутринта бях на 100-200 гр. разстояние от целта,в момента съм на повече.Ще видим утре сутрин кантара какво ще се произнесе.

# 122
  • София

Ами много са ми годините,няма какво да се заблуждавам.И след две деца искам да изглеждам все едно не съм раждала,ама няма такъв филм,поне не при мен.
Инаеч сутринта бях на 100-200 гр. разстояние от целта,в момента съм на повече.Ще видим утре сутрин кантара какво ще се произнесе.

то при мен този филм съвсем го няма, но не се предавам. А мойте деца са вече големи - дъщеря на 15г и син на 10г.  Grinning

# 123
anna.veli,a какви диети си спазвала преди страхотна.и аз имам да свалям дооооста кг(25-30)и реших,че този път ще отслабна.затова вече изкарах 9 дена на дита"ориз,пиле,ябълки",междувременно спазвам лунната диета,сега правя страхотна(първа седмица на диета номер 1)и се чудя каква ще е следващата ми дита newsm78
нямам кантар,затова не си знам точно кг. Embarassed
лека вечер  bouquet

# 124
  • София
Добро утро за тази сутрин!
Темичката ни взела да отива назад,та викам да я повдигна.
Резултата днес е -100 грама.Иначе казано 49 кг.Това малко ме стимулира,защото на тези килограми не съм била от може би 15-17 години.Е тогава изглеждах по друг начин,ама кво да се прави  Wink.
Хубав минусов ден Ви желая страхотни! Hug

# 125
Добро утро и от мен  Crazy

Стриктна съм и не се отказвам да се качвам на кантара да следя какво е положението  Mr. Green ,макар и понякога да имам плюсчета  Confused стимулиращо ми действа  Mr. Green

Браво за минусите   bouquet  bouquet  bouquet

Ана29  Hug

Наоколо съм  Crazy

# 126
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!

Днес реших да повторя млечния ден , защото вчера не бях много стриктна/не че кой знае колко прегреших, но все пак не бях само на мляко с плод/ Embarassed
Решила съм да не се меря до другата седмица  newsm78

Приятен и успешен ден!

# 127
ДОБРО УТРО.
ДНЕС МИ Е 4 ДЕН (НА ВЪГЛЕХИДРАТНИ ХРАНИ СЪМ)
 Hug Hug Hug

# 128
ПРИВЕТ СТРАХОТНИ! Да се отчета и аз. Въпреки прегрешенията днеска сутринта се качих на кантара и продължавам да съм 59 кг newsm44 newsm44 newsm44. Това ме зарадва и стимулира. Обаче снощи ходих с малката по магазините и си харесах един панталон и реших да пробвам. Ами преди да почна диетата един размер и след като свалих близо 6 кила пак си купих панталон със същия размер. Немога да си го обясня как може поне един размер надолу да съм смъкнала а то нищо. При вас така ли е? Аз не се измерих като почнах но утре сутринта ще си направя всякакви мерки. Та взех да си мисля като стигна желаните 54 кг че няма да съм каквато бях преди май трябва да се целя в 50кг.

# 129
mimi_msm ти не им се връзвай на номерациите... аз понякога имам чувството че хващат номер и го зашиват... влизала съм в 42 БГ, а в следващия магазим 46 БГ ми е малко така че....
Аз пък се разочаровах... след като вчера си изкарах до край плодовия 14 ден от 2-ра част днес +600 гр Sad Sad Sad
Е няма да се откажа сега запшочвам 3-та част... а да ми кажете може ли примерно риба тон в собствен сос от консерва да хапна....., че къде да търся нещо по диетично незнам... всичко останало е пържено

# 130
Ева нямаше да се вържа на номерацията но панталоните ги купувам от един и същи магазин и една и съща марка затова се чудя това възможно ли е. А ти не се отчайвай ще ги свалиш набързо килцата сега времето се затопля може след диетките да караме на салатка и плодове само не се отказвай. Аз тъкмо сваля после почвам да се отказвам и ги качам набързо и това се повтаря вече 3 години откакто се боря с тия пусти 10кг. А и ти не се вързвай много на кантара, моя кантар например на мокета като го сложа ме тегли по-тежко ама се чудя дали да не си купя електронен. Вие с какви кантари се мерите. Стискам ти палци Ева а и на всички страхотни да се хвалим само с минуси.

# 131
ами аз се меря на дигитален  и винаги на едно и също място... а ще се премеря и утре че сносхти много вода пих.... няма да ме катурнат тия 600 кг, като знам от къде почнах преди 2 години борбата

# 132
  • София
mimi_msm  Hug моя кантар е електранен Тефал , скъп , мери и мазнини, но ми се е случвало да се кача два пъти един след друг и да ми покаже 200 гр разлика. без да съм си променяла нещо по себе си или да местя кантара, така че и това не е гаранция че е много верен. Сега ако си купувах щях да си купя по-евтин Sick Но е хубаво като си се мериш на един кантар и отчиташ по него разликата в теглото си , а също е хубаво и със сантиметър да си следиш обиколките. Моите обиколки започнаха да намаляват доста след теглото. Така, че може би затова панталона ти е същия размер. След няколко дни сигурно ще ти е широк!  Peace

# 133
Ох Лиде от твоята уста в божиите уши,  само да почне да ми хлопа панталона, че аз си викам свалям килограми а дрехите едни и същи но после като се сетих как корема ми беше на пет шест ката а сега е хлътнал то аз свалям отгоре надолу сега нагоре изглеждам много елегантна а надолу ми хвърчат още бричове и задник.
Може би и сега е момента да благодаря пак на всички страхотни, защото това че се подкрепяме тука ме стимулира още повече.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 134
  • София
mimi_msm аз смъкнах около 4 кг.,но продължавам да си нося същия размер дрехи.
В момента съм на 44 номер дрехи или М,рядко S.
Преди много години,когато бях същите килограми носех 42 или S.
Кво да правиш старост нерадост,поне при мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт