ЮЛСКИ БЕБЧОВЦИ '08 (тема 26)

• 12 315
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Katche честит ти племенник!!! Да ви е жив и здрав и само радост да ви носи!!!
И аз от кога чакам да ставам леля, но сестра ми нещо се услушва.

По въпроса за басейните и моретата при първата ми бременност докторката ми беше забранила да посещавам за да не съм пипнела някаква инфекция. Затова и сега се въздържам.
Страх лозе пази  Simple Smile

# 61
Момичета, искам да се похваля - преди малко станах леля newsm44
Имам си голям племенник - 4 150, да ни е жив и здрав!
И да се оплача от брат ми! В паниката забравил фотоапарата и няма снимки на бебчо:(
А аз трябва да лежа и не бях там да го видя:(  Но ще изчакам още малко:)
smile3525 Честитооо! То цяло слони! Браво на майчето!
Аз си умирам от тъпотия, чакам една пратка и няма как да изляза, че не знам кога ще ми я донесат!  #Cussing out Добре, че са бебчовците да ме подритват и си говоря с тях!  #Crazy Не е добре работата!  hahaha

# 62
  • София
Аз в Тина Киркова ходих веднъж, за запис на тоновете на една февруарка. И понеже предната вечер имах болки
в корема и реших да мина през спешният им кабинет. Почуках , отвори ми една жена, каза ми че нямали ехограф на който да ме погледнат, и това ми беше достатъчно, интересно как щяха да ме видят иначе. И в допълнение, имало само трима дежурни, които
били по етажите, и с две думи оправяйте се както можете. В кабинета в който правиха записите имаше ехограф разбира се, но това явно не е важно. Да не дава Господ да ти се налага да ползваш спешния кабинет през почивните дни ... .

Катче, честито и да ви е живо и здраво бебто.

# 63
Дуци, що реши, че ще съм в София? Само на 11ти ще дойда за феталната и ще се връщам бързо, че да посрещам Бу, Мяу, Хедра и Асенцето в Плевен на 12ти. Освен ако те нямат промяна в плановете.  После по някое време ще ходя вече в Сф за малко по-дълго. Нещо се разминавам аз с вашите срещи.

Днес ми е много умряло, май ще поизляза малко на въздух. Ето малко снимки от празника в градината, голям смях падна с децата. Яна участва в една приказка, беше медената питка. А на другите снимки е кокиченце, с едни бежави обувки и ризка и сакце.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225403

# 64
Катче, честито!  Hug

"Е... ее... е... и замириса на море!" Ха, да видите сега, аз се подготвих за утре, да видя екипчето как е. Направих 1-2 позьорски, та чак смешнo-позьорски снимки.  hahaha  По бански, де, нали откриваме летния сезон. Шапката за плуване ми стои смехотворно Joy Дуци, пазя се за утре да не развалям изненадата  Mr. Green

Цък-цък Crazy (Мда, многото свободно време подтиква към щуротии)

ДеЩоВиди, излиза началната страница.

# 65
  • София
Хахах,супер си по бански Peace

# 66
Добър ден на всички!Току що се връщам от ЖК и бързам да се отчета-бебо е добре,доки каза,че вървял малко по-голям/същото каза и доцент Балев на ФМ.А аз и викам "Не ме плашете,че това бебе все от някъде трябва да излезе.С първите две нямах грам шев и кройка, а сега какво...  ShockedДа на всичкото отгоре кантара в къщи показваше,че съм качила+6кг., а доки вика+8 Как ще ги свалям тези кила като знам на моите години колко е трудно smile3506, ама нейсе.Ееее от толкова жалване щях да пропусна момичета да ви почерпя  party023-на днешна дата преди 10 години сключихме брак с моя.Жалкото е,че в момента е извън града и ще се върне или на 09.03,или на 10.03, но за тогава ми е обещал да ме води на ресторант.Хайде, много се разприказвах-лек и спокоен ден на всички!

# 67
Кали, мерси! Ще видим в 9 месец колко ще съм супер.

Ей тази снимка е супер: http://images24.snimka.bg/005310669.jpg - особено последното момиченце в дясно, което реве, та се къса...   Laughing Ех, добрите стари времена! Бях ви споменала, че работих няколко месеца в детска градина в зората на моят трудов стаж. Хем забавно, хем лудница - едно реве, друго се смее, на трето сополите потекли, но деца  Hug

lucia, честита годишнина!   bouquet

# 68
Благодаря, Pearly!

# 69
Катче, хайде ЧЕСТИТО!  bouquet
Суперска новина. Да ви е жив и здрав и много да ви радва всички. Ама 4 150  Shocked Как го роди майка му?

ДеЩо, всеки път се учудвам на хубавите очи на малката  Heart Eyes Пу-пу

Луциа, честита годишнина!   bouquet
А за килограмите зависи все пак по кое време на деня се мериш, с какви дрехи си. Не се притеснявай толкова. Мери се на един и същи кантар, примерно сутрин на гладно и жадно, така показва най-реално и можеш да се следиш как наддаваш. Иначе до края на деня можеш да си с 2 кг повече, но не защото си напълняла, а от храна, напитки, леко оттичане на крайниците.

# 70
Да, някои деца са още в по-бебешорска възраст, особено момченцата и като си видят майките искат при тях, почват да плачат. Две момченца и две момиченца не удържаха фронта и настана какафония, но много мила и забавна. Майката на близнаците за разведряване на обстановката каза стихчетата им вместо тях и после си поиска награда, а всички майки бяхме поканени да изпеем Мила моя мамо и децата изпаднаха в щур възторг, че тормозят и нас.  Mr. Green А после на почерпката имаше специално отношение към мен - дадоха ми торта от тази, която ядяха децата, че да не сме изпуснали бебето.  Laughing

# 71
Katche, честито ви бебче! Бързо възстановяване на мамчето! Добре си е хапвало бебчето в мама. Пу, пу!

lucia, честита ви годишнина!

# 72
Ей тази снимка е супер: http://images24.snimka.bg/005310669.jpg - особено последното момиченце в дясно, което реве, та се къса...   Laughing

А забележи разликата във височината на Яна и високото момиченце до нея и това с дръпнатите очи, което е най-нисичко. За него си е разбираемо де. Много са различни, а са на една възраст, Яна е с първи номер чорапогащи, а русата девойка до нея сигурно е с такива като за в първи клас. Абе големи са сладури и като почнат да се обясняват и да си говорят помежду си - падаш от смях.

# 73
Но това момиченце стърчи над всички, повече слуша май (хихи) Simple Smile  Другите са що-годе един калибър.

# 74
Здравейте....Аз днес бях на ЖК и пак нищо не се видя ,само си вирчи дупето  Laughing, много срамежливо.Имам малко албумин и трябва да внимавам със солта и киселото.Качила съм към 7 килца, тоя път по-бързо ги наддавам .
Иначе много ме заинтригувахте с разните гимнастики и училището за родители.Аз първия път като ходих беше безплатно ,но сега разбрах, че се плаща 20 лв прегледа.
Нашта кака започва ясла от понеделник и мн. ми се иска да си намеря компания за разни такива курсове.Ако има някоя мама -кандидатка да скитаме заедно(аз живея в Западен парк), ако иска да ми пише на лични.За срещата в неделя пак няма да сме тук, надявам се за следващата....
Весел празник на всички утре и бъдете красивиииииииииии  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт