LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 322
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 095
И от мен код за безплатна доставка (получен на e-mail ми): 19046
Условие: минимум 80 EURO поръчка   Mr. Green
Валиден до 28.03.2008

# 1 096
Имате ли проблеми с влизането на сайта, защото при мен не се отваря ?
И аз преди 2дена неможах да вляза.А сега ми иска някакъв sslпротокол Tired  през мозилата.И оз получих по пощата ваучер за 1.05евро.И съм получавала поръчка за  5.65евро Peace

# 1 097
пишете писма на бг пощи, ефекта е поразителен, моя колет след 50 дневен престой по складове, пристигна най-накрая, но не пишете за колети от преди месец, все пак и редута понякога закъсняват

# 1 098
Да потитам някой поръчвал ли е тези балеринки - как са и дали си отговарят на номера , хубави ли са
http://laredoute.fr/vente-les-ballerines-brodees-ruban.aspx?prod … e&pagesize=16
 А тези как бяха + 1 ли
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme.aspx?productid=32 … e&pagesize=16
Предварително благодаря!  bouquet

Червените задължително +1 номер.
Аз ги имам в червено 39 номер и са ми големи,поръчах +1.На майка ми в черно също са и големи тя носи 36,поръчах и 37.Това за +1 не отговаря за всички обувки поне според моите наблюдения,защото аз получих тези  http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-pailletees-femme-tipste … e&pagesize=16 39 малко ми стягат.

# 1 099
Преди няколко часа направих поръчка заради едни дънки, които вардих много време да се появи моя номер. Днес преди обяд бяха налични и сега гледам, че пак ги няма. newsm78 Възможно ли е да ги е нямало въобще и да има изненада и да откажат поръчката? newsm78 Много невероятно ми изглежда да ги пуснат и буквално за 5-6 часа да свършат.
За съжаление и аз издебнах така едни балеринки, но после ми ги отказаха и ми върнаха ваучър. В поръчката солжих и един потник за 1Е и добре, че поръчката ми беше без такса за доставка, защото потника щеше да излезе 7Е. Mr. Green
Дано имаш повече късмет.

Еееее, много гадно така. Кога те информираха, че ги нямат?

# 1 100
  • Sofia
Момичета има ли някоя от вас ,която пазарува с Virtual Visa на ДСК,че на мен нещо не ми се получава и се чудя каква е причината newsm78

# 1 101
  • Там....където всичко е възможно ....
Този знак над анцука четния май значеше че с никой код не може да се намали този артикул.
Момичета има ли някоя от вас ,която пазарува с Virtual Visa на ДСК,че на мен нещо не ми се получава и се чудя каква е причината newsm78
Аз пазарувам с виза електрон на ДСК.

# 1 102
пишете писма на бг пощи, ефекта е поразителен, моя колет след 50 дневен престой по складове, пристигна най-накрая, но не пишете за колети от преди месец, все пак и редута понякога закъсняват

Аз съм доволна, ако изобщо се смилят да ми пратят нещо - направих поръчка на 4 февруари за една колежка и на 5 март (това е над месец по-късно) получавам и-мейл, че не могли да изтеглят пари от картата ми  Shocked а съм сигурна, че съм имала пари в картата. Омръзна ми от тия.

# 1 103
  • sofia
на брат ми го бях взела есента, водонепромукаемо е,но иначе е тънко
За вятър е супер
Р-рите са си точни

# 1 104
И аз чакам от 2,02 три лота чаршафи,но ще почакам поне до края на месеца преди да се занимавам.

# 1 105
... Аз ги имам в червено 39 номер и са ми големи,поръчах +1.На майка ми в черно също са и големи тя носи 36,поръчах и 37.Това за +1 не отговаря за всички обувки поне според моите наблюдения,защото аз получих тези  http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-pailletees-femme-tipste … e&pagesize=16 39 малко ми стягат.

Тези и на мен ми стягат, въпреки че поръчах +1. Явно е трябвало поне +2

# 1 106
Писах, писах - на 7 март им писах, още нищо не са ми отговорили. Не че очаквам да ми отговорят де. Ама от Редута ми казаха, че колетът е изпратен на еди коя си дата и аз питах тия от пощите дали случайно не го носи на гръб някой от Франция. Е, по-учтиво ги питах де, и други работи питах - за таксите, за фактурите, за разликите в грамажа, за липсите... Ама не искат да ми отговорят...

# 1 107
  • In transit
Аз получих каталози за 2-та акаунта,от който поръчвам рядко.За този от който правя най често поръчки няма каталог.Получих и известие за митница от 16.02.Между другото имах е поръ4ки пуснато пт 2 акаунта през 10мин.Едната дойде след 10 дена на митница,а другата чак сега Sad

Аз получих каталози на двата акаунта, с които най-често поръчвам.  Peace

# 1 108
на мен от бг пощи ми отговориха на другия ден, г-н Хинков май се казваше

# 1 109
Днес получих от митницата колет от 26-ти февруари и от пощата от 4-ти март. Всичко си е вътре, но довечера евентуално ще коментирам. Само да кажа, че пуснах поръчката с кода за подарък часовника с гривната (CRIST). Часовникът е симпатичен, работи и даже е с каишка от естествена кожа, сребрист обков на циферблата с няколко камъчета ....Гривничката е с някакви "Сваровски" - такива ги има вероятно в БГ и няма да се учудя , ако са повече от 20 лева.

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 16:27 от Bastet

Общи условия

Активация на акаунт