За изхождането (ЕБХ) - част 5

• 19 677
  • 321
  •   1
Отговори
# 135
Първо- Честит Рожден Ден на Анна!Да слушка Малена,да папка и да порастне голяма!!!
Знам че е много мелодраматично,но някак не се сдържам да споделя,че ако не те бях срещнала из форумната синева,ЕБХ нямаше да е така лесно,просто и споделено.Мисля че говоря от името на всички (бебохолички) в тази тема.Дори от името на всички знаещи и незнаещи колко проблеми създават на Природата с тяхните памперси.Получаваш голямото цвете на признанието ( ти си избери цвят) и торта от благодарности (във формата на бебешко дупе). Wink
Жалко че и за рождените дни на мъжа ми не е толкова лесно да отбия номера. Simple Smile

Второ-обясни повече за книгата.Пишем нещо по точките и го сглобяваме или да допълваме точките?

Бабо Тонке,ми може би търси внимание.Сложи му сгъната пелена в гащите и го остави да си се напишква.Не го прави от хитрост.Много е малък,за да е хитър с теб.По-скоро се притеснява или може би сигнализира за друго нещо.Най-добре го остави без гащи ако много ти се налага да переш и изчакай периода.Ще мине съвсем от самосебе си.Иначе-браво че сте махнали памперса!:)

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 11:55 от dimitriana

# 136
   Благодаря ти, Димитриана! Виж как си изпросих честитката, но мило ми стана. Simple Smile
   Иначе, това за форумната синева, важи за всички в нея - заедно можем всичко. Flutter

За "Наръчника" - по-скоро имам предвид нещо като наръчник, точно това,
което предложи Оля - събран опит, премислено и сто пъти редактирано, колкото
може повече неща, самоделни пелени, дрехи, приспособления, пози и всичко,
което се сетите, но ей така - разбито на малки части, за да е по-лесно за
ориентиране на хората, които ще го четат. Далече съм от надеждата да се
издава като книга - интернет е достъпен за всеки, който иска да научи повече. Wink

...но от вчера малкият маймун  Twisted Evil е стигнал до заключението, че при подаването на сигнал
мама започва да се занимава с него и постоянно ми сигнализира и после се кефи на цялата процедура,
не върши нищо, а 3 минути след като съм му обула гащите се изпишква много доволен....
   Ами - това е само от вчера. Вдругиден може да е нещо друго. Laughing А пък ако се
смее човекът и наистина се кефи, нека си се кефи - значи му харесва и няма нищо
лошо. Не мисля, че трябва да го приемате много сериозно. Hug

# 137
Анна, сериозно честито!  newsm51 И да, Димитриана говори и от мое име  Grinning. Подкрепяй още много нуждаещи се от това!
По така написания план имам какво да споделя, но по- нататък. И снимки имам  Mr. Green. Утре тръгваме на 5- дневна почивка и сега малко съм в чуденка с колко чифта гащи да се запасим  Grinning. Това ще ни е първото отделяне от гнездото и от обичайния ни ритъм и няма да се учудя, ако се наложи да купуваме извънредни еднократни пелени. Мъжът ми само я гледа и едва ли не тъжно я пита : "Калюни, как ще седиш сега облечена?"  Joy

# 138
  • София
И от мен честито на Анна Hug Пожелавам най-ече здраве за нея и Малена и, разбира се, за всичките й любими хора.  bouquet

Аз само минавам да се покажа, че няма нещо специално да кажа засега. Все така сме по пишки Mr. Green Моя мъж все по-често се включва да го носи на мивката, само че вместо да му вика пиш-пиш му пее идиотски песни и двамата се хилят в огледалото и никаква работа не вършат Grinning

# 139
  • Пазарджик
Анна, честит рожден ден  Mr. Green Моят първи братовчед също има днес РД. Даже става на 30. Лъжльото му викаме  Mr. Green
А идеята ти е супер. Копнах си съдържанието и ще пиша по него, като имам време. Наистина мисля, че ще е много полезно нещо такова.

chiges, тъй като ние много често пътуваме, знам какво ти е. Аз взимам всички налични гащи и панталони  Mr. Green Колата носи все пак.

veshti4ka, вършат те, ама е мъжка работа.  Mr. Green За това не те просвещават в нея  Wink

# 140
Анна, честит рожден ден и от мен! Бъди жива и здрава и много здраве и щастие за теб и цялото ти семейство! Нека и аз да ти кажа колко се радвам, че те познавам, пък дори и само виртуално!

# 141
   Много, много ви благодаря! И аз съм щастлива, че ви познавам!
Хубаво е да има с кого да споделяш "странностите" си. Wink
   На път си вземете и едно съдче, ако не може навън да се
върши работата и повечко гащи и подложки за столчето за кола,
а някоя и друга еднократна пелена няма да е излишна. Simple Smile

# 142
Честит рожден ден на Анна!
Съдържанието много ми харесва  Grinning Наистина ще е супер полезно. Сега нали отново препрочитах книгата на Ингрид Бауер, когато се роди Александър. Ами интересно е написано, доста романтично е това за връзката майка-бебе. Но практическата информация изобщо не ми беше достатъчна - все пак аз не живея във ферма и не мога да нося бебето си голо зимата, както прави тя  Wink

# 143
Благодаря на Оля!
   Да, много е вдъхновяваща! Всъщност Яна и аз сме превели двете практически части -
за трудностите и помощните средства, но и към тях бихме могли да добавим личния си
опит. Имаше ли и някой друг превод оттам? Не се сещам...

# 144
Аз бях превела "Развенчаване на традиционните митове за приучаването към гърне" - имаше тема във форума, но не я намирам в архивите. Ето го текста http://nodiaper.multiply.com/journal/item/4.

# 145
  Вярно - това беше от първите текстове, а съм забравила, че и то е от книгата на Бауер.
Аз и първата тема за изхождането на Поли не мога да отворя в архивите. newsm78

# 146
Анна, жива и здрава на патерица и от мен!

Малката пък се е научила да си събува чорапите и да ги топи в гърнето, голяма забава пада.

# 147
Ходих до цеха за детски дрешки до нас и ги попитах дали биха се наели да ушият блузки за кърмачки,а те поискаха снимка (поне) да видят (тъй като не мога да намеря кройка),ама в сайта има бол видове.Кажете какво ви харесва,за да го принтирам и да им го занеса,а следващия път ще измислим какви цветове искаме и къде да им сложим логото.Иначе в цеха работят със страхотни памучни материи.Аз не харесвам толкова много моделите,но материалите им са толкова финни,че все си купувам от там.

Между другото,Анна,става дума за фирмата МИДАС,която е произвела онази блузка,която забелязахме,че имат наш'те кукли.Simple Smile

# 148
dimitriana, страхотна работа!

Аз искам да е нещо семпло, а логото да е някъде съвсем ненатрапчиво, за да не се разхождам като ходеща реклама из квартала и да ме гледат хората странно  Mr. Green

От предложените ми харесва това:

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 18:06 от Duol

# 149
  • София
Аз да се похваля с покупката от Продавалника - 4 чифта такива  гащички по 6 лв брой Grinning За тези пари си е направо 6-ца от тотото Mr. Green

аз, да ви кажа, нищо не харесвам от предлаганите неща за кърмачки. Бях видяла преди, май даже в същия сайт, потници за кърмачки - те бяха супер. А тези ми изглеждат, като торба Confused

Общи условия

Активация на акаунт