Отговори
# 240
Здравейте.
При мен също гаденето отминава и съм много доволна. Но се започна голямото ядене! Laughing
За болките и придърпването и при мене си ги има, но това е съвсем нормално, не се плашете!
Представете си, че матката за цялата бременност нараства 20 пъти от нормалното си положение. От растежа идва всичко.

# 241
  • София
blagorodno zavijdam na tezi ot vas pri koito gadeneto e otminalo.men o6te me ma4i i ne znam do koga....
ina4e za bolkata nisko dolu, tia e normalna ot raztiaganeto na matkata e i doki kaza 4e ako e mnogo silna da vzimam no - 6pa, no pri men e riadko i se tarpi.

# 242
  • при любимите ми хора
Привет ,мамчета!
Аз докато се организирам да пишааа,вие сте готови за нова тема бе! Crazy
За гаденето и  аз за сега не мога да се оплача,е гади ми се яко почти 24часа,някой път даже трудно заспивам от това чувство,но да чукам на дърво не повръщам за сега .Дано така си и остане де ...А как се справям временно с гаденето....ядене,когато имам нещо в устата си съм ок Blush задържи ли се малко празна... SickОООхх лесно ли е,а?

А за болките ниско доло,поуспокоих се като прочетох че не съм само аз така,значи е нормално ,а?Знаех че има такива болки ама като незнае човек какво точно да очаква.. newsm78

За срещичката ,пийте едно фрешче от мен Simple Smile

Лека и спокойна  вечер!

# 243
Олелеее, колко многоооо сте изписалииии!

Аз мързелувам на Шабла, два дни ходих и на морето и се заредих /че и лапад си набрах от там/...

Темите, които мислите са супер, аз не съм мислила, пък и стига аз съм ги предлагала... има и други творци тук  Simple Smile

За задъхването... просто беше ужас с Дени. В затворени помещения започвах да се прозявам, постоянно исках да е отворен прозорецът, а ако легнех по гръб, се задушавах. Беше ми неудобно да зяпам пред професорите в Университетам сигурно е изглеждало, че ми е досадно.
Така че - това е нормално.

И друго щях да пиша, ама забравих, пък и Дени извади вече 2 рафта с дрехи от гардероба и е време да го спра, преди да е стигнал до разглобяването на пантите  Grinning

# 244
ААА, сетих се - за дрехите за бременни.

Ще ви дам една идея - аз си купих гащеризон  от магазина "На тъмно". Магазинът не е за бременни, но дори размер "L" ме устройваше и  издържа до края на бремеността. Друг магазин, специализиран за бременни и не много скъп, е този под Колоните на ул. Пиротска.

# 245
  • София
За бременлийските дрехи все си мисля, че е по-добре да се купуват от обикновените магазини. В днешно време има толкова много еластични материи, туники и каквото ту душа иска. Моята колежка си изкара бремеността с такива дрехи и винаги изглеждаше модерно. Една пола с ластик, която може да се носи под корема мисля, че би свършила по-добра работа от бременлийските панталони с платките отпред, които май в повеето случаи се смъкват. Пък и поне после пак ще си я носи човек.

# 246
Дори не искам да си мисля за дрехи Sad  Радвам се, е за сега нищо не съм качила и се надявам и занапред да е така.

# 247
  • София
mylili, az mislia po sa6tia na4in, ima mnogo hubavi i podhodia6ti drehi i v obiknovennite magazini.na men ga6terizonite za bremenni mi se struvat ujasni i nikoga ne bih se obliakla v takav.ujas!

# 248
trixy съгласна съм с теб, но аз си харесах преди няколко дена едно сукманче... много сладко ми стои, а и ми дава преднина поне около месец преди да започне да ми личи. Купих си го!!! То е дънки... тип гащеризон, но на долу става като рокля. Скоро съм замислила шопинг терапия ама не знам все още точно кога ще имам възможност.

# 249
Здравейте мацки. Днес съм сама с малкия и не остава много време за форум  Crazy
За дрехи при мен е добре, защото си скътах няколкото парцалки от по-миналата година  Grinning
Аз си бях взела едни джинси и един панталон по официален за бременни и с тях изкарах последните месеци. Преди това не ми трябваха, защото до 5 месец въобще не личеше (дано и сега да е така). Освен това за лятота все си мисля, че най - доброто са туники и някакви най - обикновени панталони или поли на ластик. Но пък за септември и октомври си е хубаво да имате по един панталон с платки, защото освен че не притискат корема имат и много важната функция да топлят на кръста  Grinning

# 250
В Петък направих кръвоизлив, оказа се мисед, направиха ми абразио.

Беше ми приятно с вас, успешно бременеене и до нови срещи.

# 251
Здравейте и от мен мами...
Аз все още имам гадене, когато не пия капките, така че засега се придържам към тях Simple Smile да ви се похваля вчера ядох малко телешко Simple Smile много съм доволна, защото знам че изследванията ми ще покажат че имам анемия... и искам да направя нещо по въпроса да нямам анемия Simple Smile
За фъстъците, доколкото знам никакви не трябва да се консумират, понеже има опасност от появата на алегрии при бебето след това.. За рибата тон и месото от акула знаете, че също не трябва защото има живак...
аз да се похваля не съм качила и грам след отслябването... даже бих казала че корема ми е попорастнал  Embarassed но съм компенсирала Simple Smile Отслабнала съм... личи ми на краката, ръцете, раменете... само коремчето ми е порастнало... а и гърдите много  Embarassed
За дрехи... аз по-принцип все ниска талия търся, защото структурата ми е мъжка  hahaha (имам коремче), и не ми стоят добре панталони с висока талия. Все ми стяга на корема а на дупето ми висят Simple Smile така че мога да си нося панталоните още дълго... а си мислех сега като се постопли да си нося полите докато мога  Laughing а после роклички лятото Simple Smile
Нямам търпение да се видим  bouquet
Иначе имам болки когато рязко се обърна или докато лежа по гръб, а граката ми са от едната или другата страна (тоест леко завъртяна... корема ми е малко усукан) само тогава ме боли Sad иначе не усещам някакви други болки...  ще се притесня Sad
аз и без това не съм детероден тип (както ви обясних не съм с широк ханш)... би трябвало да се разширя повече...матката ми също трябва да расте с бебо Sad да няма проблем сега? ще изкукуригам до 24-ти казвам вииииии Crazy #Crazy
Евпраксия много съжалявам  Hug, дано скоро ни зарадваш с новината че пак си бременна Praynig  bouquet

# 252
Здравейте и от мен !
Вече май ми е крайно време да си купя някакви по-широки панталони ,защото моите вече ми стягат на корема.Интересно ми е как си усещата коремите - дали са попораснали малко или аз си въобразявам ,защото ми се иска да имам корем  newsm78 От време на време си имам придърпванията ниско,но е по рядко и слабо в сравнение с преди.
Много се надявам като наближи срещата да е хубаво времето,че като гледах прогнозата за през седмицата - от 20 градуса да падне на 7....
Manana аз понякога също си мисля, че и мен много много не ме забелязват  Sad ама сигурно защото вече сме доста момичета и се забравя кой какво е казал или питал   Hug

# 253
Искам да се похваля че си купих страхотен гащеризон от Мамма Донна.Изпробвах целия асортимент на този магазин на колоните и нищо не си харесах сигурно аз съм несъразмерна Confused
В Мамма Донна има страхотни дрехи и горещо ви го препоръчвам, продавачката е страхотна също така.
Гащеризона не е дънков а памучен или нещо като лен такова нещо пада тежко и стои добре (като се има предвид фигурата ми Embarassed) и беше 68 лева а и има да си пълняяяя Laughing Laughing
Стискайте палци за утре Simple Smile

# 254
  • София
Евпраксия, много ми стана мъчно за теб Cry Айде оправяй се бързо и с нови сили запрятайте ръкави за бебче. Ще те чакаме да се присъединиш към нас отново Hug

Общи условия

Активация на акаунт