Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 443
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
КатеН, и Магдалена ми прави тези номера  Tired И след гонене и молби 15мин и аз я слягам да си ляга гладна  Crossing Arms По същия начин иска да яде я зрънчо, я бисквити, но не и манджа. Така поминалата вечер това й беше вечерята. Давах манджа не иска. Давах втора манджа не иска. Давах поне кис мляко с бисквити, което попринцип много яде, и това не иска. И накрая си изкара на бисквити и това е  ooooh!

Мами, гледам, че се заформи някакъв резултата от вота за клубче за общия РД. Да вземем да запазваме дата, че накрая ще увиснем от толкова мислене!

# 271
Привет!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИ И НИКИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!   bouquet
Оф и аз днес се развиках яко на Анна-Мария, успахме се, приготвихме се за отрицателно време и тръгвам да я карам към майка ми, и тя като награби 100000 игра4ки, една палатка и искаше колелото да си взима - един рев жесток с тръшкаме и въргаляне по земята "ИКАМ КОЕОЛОТОООО" Обяснявам и 4е там има друго колело и 4е няма смисъл и това да го взимаме, заедно със другите игра4ки, тя не и рев. Накрая я вдигнах от земята и си развиках 4е е ужасна лигла ! Рева в колата, и накря ми вика"Мамо, няма пове4е Ани адосва мама " с едно мило англеско глас4е. Wink
Разбира се след вси4ки истерии и убеждавания закъснях са една среща, на която допълнително ме ядосаха. Абе кофти ден май ми е Sad И сега ми едно гузно 4е креснах на детето...

Силве без такива мисли,  Naughty вси4ки изглежда са в този труден период! Само здрави нерви да имаме Simple Smile

Ради, Теди, Креми - страхотни са малките! Колко са големи ве4е !

Дейзи, супер 4е и няма нищо на Али. И успех с кормуването Simple Smile Аз пък 4естно казано така ве4е се изнервям зад волана в града, как ми се иска Метрото да го пуснат по скоро

Креми за АД - моята девойка е с такъв - то4но същите сухи места както ги описваш имаше. Минаха (да чукна на дърво) с яко мазане - Мустела Стелатопиа, Линола Фет масло което го сипвам във ваната, има и отделно крем4е. Мики доколкото си спомням със същото маже и Симонка. Много добре хидратира и омазнява кожата. Казаха ми 4е деца с този проблем, много добре им действа смяната на климата - море, планина. И определено на морето Анна-Мария се из4исти и за сега няма проблеми. Разбира се продължавам с мазотенето.

За гаспа4ото, сега ще драсна рецептата в следващ пост, 4е този стана много дълъг.

# 272

Ето рецептата за Гаспачо - има доста варианти взависимост от региона, тази е типи4на от региона Кастия или Мадрид

Продукти за 4 порции:
4-5 зрели домата
3 зелени чушки (от тези с тънките кори)
2 краставици
вода
средата на една филия хялб
2-3 скилидки чесън
сол
зехтин
2 яйца

Доматите, чушките, краствиците се обелват като по желание се махат и семките,. Нарязват се на кубчета. Средата на хляба се накисва във вода. В една купа се слагат всички съставки и се пасират със солта, зехтина, чесъна. Добавя се вода докато достигнете желата гъстота на супата.

Слага се в хладилника да престои поне 1 час преди сервиране.

В отделни купички се нарязват на малки куб4ета краставица, зелени чушки и твърдо сварените яйца. Всеки си гранира гарспа4ото с тях.

Много е вкусна, лесна и супер здравословна Simple Smile Лятото е чудесна за разнообразие вместо нашия таратор

Никога не съм яла топла доматена супа, ще взема да опитам тези на Катето и Мила.

# 273
Честит рожден ден на Ели и Ники

С тези доматени супи ме запалихте и мен, сготвих тази на Калаза, но без глава целина и и сложих малко чесън на прах, стана супер. Благо въобще не пожела да я опита, той изобщо като види супа или манджа гледа отвратено, а уж са ми хубави манджите  Embarassed Яде шунка и варени или печени меса, със салатки, препечен хляб и пържени картофи. И домашната ни луканка я тачи много. Абе въобще детето според мен яде много малко, но си наддава, никога не съм го мерила и да отчете кантара че е отслабнал. пие сокове в промишлени количества сигурно от това.

Благо е с АД, само с Мустела удържаме положението, на него му се изостря от соковете в кутии, явно от консервантите.
Снимките на мъниците са много хубави, пораснали дечицата Heart Eyes
Зори сега видях и твоята рецепта, само да питам от чушките и краставиците се оставя за нарязване или отделно си режеш?
Лек ден

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 14:15 от tanyta25

# 274
  • София, център
Здравейтеееее,

Ние днес от сутринта сме по поликлиники за кръв, урина и т.н. изследвания на Мария и мен, за яслата!

Утре ни слагат и последната ваксина и така... Обаче не всичко свърших, не успях да събера пиш-пиш... и сега не знам к`во да правя, а до утре трябва да стане, ама как???

Не го ще тоя колектор, като и го залепя и реве като .... направо не знам и така като не ходи на гърне, как ще стане тоя номер... Rolling Eyes

И Мария днес си легна гладна, не закусва до 10 за да вземат кръв на гладно, после хапна 2 хапки баница и 5 лъжички кис. мляко и не щя да обядва... но спи като пън!!!

целувам Ви, отивам да си полегна, че като съм неразположена така ме боли корема...

Hug

# 275
Веси, вземи иди при Байкова, нейният принцип е да ти сменя на 2 седмици диетата, за да не привикне организма към нея. Лошото е, че всеки път оставяш по 30 лв.

Ади, остави я по голо дупе да тича, като почне да пишка я сапикясай да се доизпишка в колектора, или я сложи да спи без пампа, като се събуди до 5 мин. ще се изпишка.

Кате, не се обвинявай, идело ми е на Али да й й изсипя яденето във врата  Twisted Evil в целия си живот не съм скъсала толкова нерви, колкото с нейното ядене.

# 276
ЧЕСТИТО НА ЕЛИ И НИКОЛА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ И ДА СЕ РАДВАТ НА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Аз да се отчета с доматената супа (нали аз почнах темата). Сготвих по-скоро тази на Мила, но с морков и червен пипер (както в другата рецепта). Сложих и малко захар докато вряха доматите, че тези ми се сториха по-кисели от нормалното. Накрая се поулях с фидето, та стана по-гъста отколкото очаквах, но пък вкуснаааа  Laughing И К. си хапна пълна купа, заедно с цял сухар вътре, че иначе много щеше да се омаже.

Кате, и Кристина е някакъв ужас от известно време. Това, което Веси описва за Маги и за нас важи с пълна сила. А това да готвя СПЕЦИАЛНО за нея нещо любимо и тя накрая да ми се врътне и да каже: Не! и че иска "бони" или Зайо Байо или друг боклук... Толкова често ми се е случвало, че сигурно тука никой не може да ме стигне  ooooh! Аз не мога да кажа за К. че е злояда, по-скоро претенциозна, може би и малко своенравна. Не знам... Абе жива и здрава да е.  Hug

Зори, мерси за Гаспачото;) И нея ще я пробвам... Охоооо   chef

Леле, свършва ми отпусчицата тая седмицаааа  #Cussing out А така си свикнах, толкова си ми е хубаво вкъщи с К. Ама сега сигурно чак лятото ще ме огрее, че трябва някой да ме замества, а колегата, който сега го прави си има и той сума ти друга работа  #Crazy

Тази сутрин на гости ни бяха една приятелка с нейнто момченце (колкото Криси). И като дойде време да си търгват и онова като се запъна, не тръгва и точка. А нашата "гостоприемна домакиня" най-мило го хвана за ръчичка, поведе го към вратата и му вика: Айде, уте пак!  Joy Аз хем умрях от срам, хем ми беше смешно. После и К. рева за него, доста след като си тръгнаха, ама иначе набързо го прати да си ходи  hahaha

Веси, на вас успех. Дано скоро ни се похвалиш  Wink

# 277
Веси, вземи иди при Байкова, нейният принцип е да ти сменя на 2 седмици диетата, за да не привикне организма към нея. Лошото е, че всеки път оставяш по 30 лв.

Дейзи, я ми дай някакви координати на тази жена  Grinning А тези 60-70лв на месец са нищо в сравнение с другите два режима.
Като си на Дюкан трябва да ядеш само обезмаслени млечни продукти, които са двойно по-скъпи от нормалните и се намират трудно. От месото може само пилешно, риба и котлетите от телешкото, т.е. най-скъпото месо.
Другият режим ми беше с хранителни добавки на Хербалайф и давах по 250лв на месец за всичките добавки  Money
Така, че диетолог ще ми излезне най-евтиния вариант май  Wink

# 278

Дейзи, я ми дай някакви координати на тази жена  Grinning А тези 60-70лв на месец са нищо в сравнение с другите два режима.
Като си на Дюкан трябва да ядеш само обезмаслени млечни продукти, които са двойно по-скъпи от нормалните и се намират трудно. От месото може само пилешно, риба и котлетите от телешкото, т.е. най-скъпото месо.
Другият режим ми беше с хранителни добавки на Хербалайф и давах по 250лв на месец за всичките добавки  Money
Така, че диетолог ще ми излезне най-евтиния вариант май  Wink
Веси, мои близки приятели ходят често при д-р Байкова - 0888370922, но нейните диети много ми напомят точно режима от "как да отслабнем завинаги". Все си мисля, че пилешка пържола на скара, сварено яйце, риба на скара (има хубави филета по 7-10 лв кг.) , може да ядеш и пилешки, телешки и пуешки шунки, ще ти излизат по-икономично, защито лекарят също ще те постави на диета, а и консултация плащаш. Така де няма да ти излезе по-евтино със сигурност!

# 279
Веси, нямам координати, дано тези които Катето ти е дала са валидни. Абе малко меркантилна история е тя. Една позната доста кг.свали обаче. Накрая като усети, че диетите почват да се повтарят спря да я посещава и си ги въртеше сама. Ама всеки ден да ядеш точно определни неща, не бих могла. Щеш нещеш имаш месо и салата на обяд примерно, а на теб ти се яде да кажем ядене или кис.мляко.

# 280
Честит Рожден ден на Ели и Ники! Да са много здрави, усмихнати, щастливи!

Мами, като ви чета какви са ни станали своенравни дечицата, явно е от възрастта и трябва да се опитаме да живеем с мисълта, че всяко нещо е период и ще отмине и да не истерясваме. Аз напоследък също съм на ръба на нервите, Писи по същия начин често дори не иска да опита яденето, че се е лепнала за мен вече писах преди няколко дни, а не мога да й смогна на белите, защото съм много бавна  Joy Кате, и аз преди малко я плеснах по ръката щото не искаше да си измие ръцете и беше много весело да я влача по пода. и т.н.Ужасно е, но дано скоро им мине  Praynig

Дейзи, радвам се, че АЛи е добре. А да ти кажа и аз честно казано мисля, че бая нерви ще ти отидат по софийските пътища, но поне няма да се возиш всред купища хора, които не се знае знаят ли що е това баня.

Зори, непременно ще пробвам гаспачото , мерси и от мен
Аз не обичам готвени домати в голямо количество, така че другите супи не са за мен, единствено чушки с доматен сос.

Веси, ама ти много сериозно се занимаваш с разни диети. А разделно хранене правила ли си?

# 281
Безмерна, от два дни те следя из форума да видя какво става с теб smile3530
 Кажи как се чувстваш преди раждането? Мььььничкоооо ти завиждам Hug

# 282
Танита отделно си режеш краставици и чушки за гарнирането на супата.

Веси, една моя позната цял живот яде салати и месо, пие само бяло вино и пак качваше килца. Направи си това изследване на кръвта където ти дават разни таблици кво можеш и кво не можеш да ядеш и се оказа 4е примерно краставици или някакъв друг зеленчук не са ОК за нейния организъм и съответно пълнее. Спазва стриктно продуктите от таблиците и определено е в по-добра форма. Това изследване оба4е си е скъпи4ко около 1500 лв май беше.

Ади в аптеките продават едни стерилни бурканчета за урина, махни и памперса на Мими дай и вода или сок да пие и веднага ще се изпишка  Peace

# 283
Абе вярно си е, че всички диети се въртят около едно - повече месо и зеленчуци, по-малко картофи и ориз. За хляб, тестено и захар да не говорим. Аз сега не съм за диети. Само ще трябва да съм по-стрикна този път и да не качвам толкова кила през бремеността  Tired

Дани, разделното го прилагах около година. Но беше досат отдавна. Сега, като се сетя доста бях смъкнала с него  Thinking И се потдържа много лесно. Не е еднообразно, като Дюкан. Може ад си поопресня спомените и пак да го почвам. Пък то става и за бременни и ще ми помогне да не кача толкова този път  Grinning

Зори, знамо го това изследване на кръвта. Но тук е много скъпо. Четох някъде, че в Събрия ли беше или Румъния било 150евро. Много хора пътували до там и пак излизало по-евтино. И това е някакъв вариант  Rolling Eyes

# 284
Хайде, като сте подхванали темата за диетите, да споделя опита си и аз. За първи път спазвам някакъв режим, но вече беше неизбежно за мен и си избрах този на Дюкан. Много съм доволна, за около месец и половина свалих 10 кг, остават ми още 5. Проблемът ми е гладът за шоколад, но се надявам че скоро ще съм свикнала.
Зори, Калаза, благодаря за рецептите. Непременно ще ги пробвам и се надявам Катето да ги оцени по достойнство, за големите е сигурно Wink
Леле, Дани, ама ти вече си в 38 седмица, остават ти няма и 2 седмици до раждането... Hug Hug
adiland, номерът е веднага със ставането да я сложиш на гърнето. И Катето не ползва гърне, но успях след половин часово висене на гърнето да й събера материал за изследване.  Peace Преди това разбира се добре го измиваш и подвушаваш!

А, има нова тема!

Общи условия

Активация на акаунт