И след гонене и молби 15мин и аз я слягам да си ляга гладна
По същия начин иска да яде я зрънчо, я бисквити, но не и манджа. Така поминалата вечер това й беше вечерята. Давах манджа не иска. Давах втора манджа не иска. Давах поне кис мляко с бисквити, което попринцип много яде, и това не иска. И накрая си изкара на бисквити и това е 

И сега ми едно гузно 4е креснах на детето...
вси4ки изглежда са в този труден период! Само здрави нерви да имаме 
Аз пък 4естно казано така ве4е се изнервям зад волана в града, как ми се иска Метрото да го пуснат по скоро
Лятото е чудесна за разнообразие вместо нашия таратор 

Аз не мога да кажа за К. че е злояда, по-скоро претенциозна, може би и малко своенравна. Не знам... Абе жива и здрава да е. 

А така си свикнах, толкова си ми е хубаво вкъщи с К. Ама сега сигурно чак лятото ще ме огрее, че трябва някой да ме замества, а колегата, който сега го прави си има и той сума ти друга работа 
Аз хем умрях от срам, хем ми беше смешно. После и К. рева за него, доста след като си тръгнаха, ама иначе набързо го прати да си ходи 

А тези 60-70лв на месец са нищо в сравнение с другите два режима. 
А тези 60-70лв на месец са нищо в сравнение с другите два режима. 

Кате, и аз преди малко я плеснах по ръката щото не искаше да си измие ръцете и беше много весело да я влача по пода. и т.н.Ужасно е, но дано скоро им мине 

И се потдържа много лесно. Не е еднообразно, като Дюкан. Може ад си поопресня спомените и пак да го почвам. Пък то става и за бременни и ще ми помогне да не кача толкова този път 

Преди това разбира се добре го измиваш и подвушаваш!Препоръчани теми