Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 25

• 56 540
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • Карнобат
Аз съм си-Честит празник,желая ти много щастие.

Пепи-Много е нежна тортичката ти,като я гледам си давам сметка колко мноооооооооооого имам да се уча.  newsm09 smile3501

# 181
  • там нейде .............
[не разбирам какво не й харесваш.....  newsm78

ами не е това , което трябваше да стане. И жълтото не се получи  ама никак Rolling Eyes Ще видим по късно вътре кака е ...................

# 182
  • Разград
Аз съм си,честит рожден ден.
Мисля си,че е можело да оцветиш розите,така както са направени,с няколко капки боя.
Не че изглеждат зле розичките ти.  bouquet

# 183
Аз съм си,Честит рожден ден!Много щастие и любов ти пожелавам!И само сполучливи торти!(не че на тази и има нещо,много си е хубава даже)

# 184
Страхотни торти, момичета!  bouquet

# 185
  • София
Пепи, страшна торта, ти си майстор в занаята Simple Smile Аз също имах перипетии със захарно покритие снощи. След като първият ми опит със захарен фондан не се получи и ме беше срам да ви покажа тортата, вчера реших да направя марципана на Наталина. Свекърва ми има 50 годишнина утре и реших да я изненадам. Добре, обаче колкото и пудра захар и сухо мляко да добавях, си остана много меко тестото и с 300 зора направих рози. Исках украсата да е по-така, ама не стана, много е меко. Малко след като го извадя от хладилника и се размеква. Ще взема следващия път да си купя готова маса, не знам къде ми е грешката newsm78 Утре като сложа чаршафа, ако не е много грозна ще я снимам да я покажа Wink

# 186
petia_tag ,като стане тортата готова веднага да ни я покажеш ! То е ясно,че има още да се учим докато тортите ни станат като на Пепи(аз поне много).Я,моята какъв провал стана,но пак си я показах.

Аз съм си,честит рожден ден!!!! Hug Тортата ти е много хубава!Според мен си много критична към себе си! Sunglasses

# 187
Иска ли някой да делим готова моделираща маса?

# 188
  • София
Аз съм си, Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава, обичана и удовлетворена!

# 189
  • на брега на Дунав
Аз съм си, честит рожден ден и от мен мила. Много  щастие и много любов ти пожелавам!    bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, нямам време за тортоправене напоследък, но пък като имам време поглеждам в темичката и се любувам на страхотните ви тортички  Mr. Green. Продължавайте в същия дух.  Heart Eyes

# 190
Иска ли някой да делим готова моделираща маса?
Аз бих искала, но мога да взема максимум 1-1,5 кг...(то аз и миналия път така казах, ама изразходвах вече почти 2 кг за седмица  Crazy, голяма краста това тортоправене  Crazy.
Честит празник на рожденничката   ura и честито на именниците, ако има такива сред вас или близките ви   bouquet
Аз за последната седмица направих първите си 2 торти, но за съжаление в монента на мога да се отчета със снимки  Sad
Пепи тортата ти е страхотна, не знам как успяваш да работиш така изящно с бавносъхнещата маса, аз много се измъчвам с моята- страшно много лепне, а като добавя и боите (разтворени в много малко водичка) става още по-лошо, добавям пудра захар, но гълта адски много и после пак е много меко тестото. Сигурно бъркам някъде  Thinking

# 191
 Ето и моята шах-торта от вчера./на последната страница/

javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227916');

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 20:16 от Porsha

# 192
И разрез на тортата... Ябълков блат+готови блатове,карамелена заливка, мус на Танита, шоколадов ганаш и бял шоколад за шахматните фигури.

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 23:09 от Porsha

# 193
.... аз много се измъчвам с моята- страшно много лепне, а като добавя и боите (разтворени в много малко водичка) става още по-лошо, добавям пудра захар, но гълта адски много и после пак е много меко тестото. Сигурно бъркам някъде  Thinking
Не знам защо добавяш пудра захар към бавносъхнещата готова маса...  newsm78 аз като си купувах от Кадемлията специално ми повториха няколко пъти да меся и работя върху нишесте.

# 194
Пепи,събра ми очите!Страхотно си се справила,както винаги! Hug

Общи условия

Активация на акаунт