ЛюБИМАта куХНЯ преОБразИ и на МЪжа чеРПака Ти врЪЧи

• 46 421
  • 321
  •   1
Отговори
# 240
  • София
tanya_p, благодаря, Техномаркет го имам предвид, особено след като мъжът ми има някаква карта за 5% отстъпка там... Интересувах се къде другаде човек може да гледа за електроуреди.

# 241
  • Балчик
Виждам че доста момичета имат фурни на второ ниво , но никой не казва нищо за парата???

Този въпрос е обсъждан многократно. При мен поне-няма пара, има си вентилация зад фурната, на упътването си има схема на шкафа, в който трябва да се монтира, т.е как трябва да е направен. Изобщо нищо му няма на шкафа над фурната, а е ПДЧ. Peace

# 242
  • Бургас
gadelinka, страхотна кухня ! Да си я ползвате със здраве и много вкусни  моменти !  newsm64

# 243
здравейте, за първи път пиша тук .Предстои ни обзавеждане на кухня. Искаме  вратичките да бъдат от  мдф, боядисани в цвят и гланцирани / не знам гланц или лак е по- правилно да се изразя/и тук идва проблема .С доста майстори говорих и всички до един ме убеждават , че не е добре да се спирам на таквова покритие , защото лесно се цапа и поддържането му е трудно .Аз обаче съм Тома неверник и реших да проверя дали са толкова загрижени за мен като домакиня или просто е трудно да се изпълни и затова не искат да се занимават с подобно нещо , защото е факт , че почти всички , с които съм говорела , не се наемат да го изпълнят.Ще съм благодарна на всяка от вас , която сподели опита си с мен.

# 244
  • София
Добре, мили момичета, разбрахме откъде да намерим Горение на складови цени, а някой да знае къде да гледам за миялна Електролукс?
Та а а откъде е Горението на складови цени, че аз пак нещо не съм доразбрала  newsm78

# 245
Ами трябва да питам мъж ми за телефон. Иначе се намира малко след околовръстното посока Божурище.Обаче-трябва предварително да знаеш какво търсил-модел номер, защото там няма как да разгледаш. Аз отидох в Техномикс, записах си номерата на нещата, които исках и така ги взехме.Като споменах Техномикс-като застанеш на паркинга на магазина и погледнеш зад магазина-в далечината се вижда склада-огромно хале с жълточерен надпис в горната част.Виждат се и едни комини...Ама какво обяснение дадох Simple Smile Дано частично да съм ти била полезна Simple Smile
Надявам се това да помогне.
Мисля, че това е и адреса от страницата на Горене за БГ

# 246
здравейте, за първи път пиша тук .Предстои ни обзавеждане на кухня. Искаме  вратичките да бъдат от  мдф, боядисани в цвят и гланцирани / не знам гланц или лак е по- правилно да се изразя/и тук идва проблема .С доста майстори говорих и всички до един ме убеждават , че не е добре да се спирам на таквова покритие , защото лесно се цапа и поддържането му е трудно .Аз обаче съм Тома неверник и реших да проверя дали са толкова загрижени за мен като домакиня или просто е трудно да се изпълни и затова не искат да се занимават с подобно нещо , защото е факт , че почти всички , с които съм говорела , не се наемат да го изпълнят.Ще съм благодарна на всяка от вас , която сподели опита си с мен.

МДам,и аз исках точно такива,но и на мен ми казаха,че лесно се драскали,особено покрай дръжките и сравнения с мата е по-лош избор,а и е по-скъпо заради "ефекта" и не виждам смисъл,освен ако не си твърдо решена и си си отделила време за поддръжка  Mr. Green Аз бях харесала точно такова в тъмно бордо,но се разколебах и от лака и от бордото  Naughty Ще заложаа на класиката венге с избелен дъб  bowuu да знам,че кухнята ще си е стилна и няма да ми омръзне  Mr. Green ,но разбира се всичко е въпрос на личен избор.
  По принцип този лакиран ефект се постига страхотно с авто бои(напр.кухните Гарони(не правя реклама),наистина са страхотни,но и цените им са  Whistling ,по евтиния вариант е именно този "лак",но ефекта е далееч  bowuu ,а и устойчивостта хич я няма.Не искам да обидя някой,ако си има такава кухня,сигурно е страхотна,но лично аз бих избрала по-практичния и изпитан тип   bouquet

# 247
  • София
Благодаря, mama Mamut  Simple Smile ! dioni, за този склад говорех...

# 248
  • София
Ами трябва да питам мъж ми за телефон. Иначе се намира малко след околовръстното посока Божурище.Обаче-трябва предварително да знаеш какво търсил-модел номер, защото там няма как да разгледаш. Аз отидох в Техномикс, записах си номерата на нещата, които исках и така ги взехме.Като споменах Техномикс-като застанеш на паркинга на магазина и погледнеш зад магазина-в далечината се вижда склада-огромно хале с жълточерен надпис в горната част.Виждат се и едни комини...Ама какво обяснение дадох Simple Smile Дано частично да съм ти била полезна Simple Smile
Надявам се това да помогне.
Мисля, че това е и адреса от страницата на Горене за БГ
Адресът даден в сайта на Горение не е склад, а магазин в който се продават и други марки електроуреди - бляла и черна техника. Този магазин се намира също след околовръстното и е по посока на Метро Люлин и Техномаркет Люлин. Надявам се че нямате това предвид - за склад, а и там всичко си е изложено и т.н.
А по това описание ми е трудно да се ориентирам  Sad

# 249
Здравейте, аз пък се замислих в една нормална нова кухня с горен и долен ред шкафове,без ниши, къде да си окача  кърпите? Има ли някакви механизми за вграждане в шкаф, така че да не ми висят кърпите на видно място? (Тук иде реч за нормалните кухненски кърпи,а не за хартиените за еднократна употреба) При вас как е, моля дайте някаква идея.

# 250
  • София
Ако са в шкаф, дали ще изсъхват добре, там няма добра вентилация... Rolling Eyes Аз смятам да ги окача на релса на гърба.

# 251
Здравейте, аз пък се замислих в една нормална нова кухня с горен и долен ред шкафове,без ниши, къде да си окача  кърпите? Има ли някакви механизми за вграждане в шкаф, така че да не ми висят кърпите на видно място? (Тук иде реч за нормалните кухненски кърпи,а не за хартиените за еднократна употреба) При вас как е, моля дайте някаква идея.

Виж тук.

# 252

Виж тук.

Много е хубаво,но според менняма да изсъхват ако са прибрани в шкаф,моета е все мокра така че  Crazy И аз като Лято ще са ми на тръби на гърба,до отцедника,подправките и това за хартията и фолиата  newsm78

# 253
  • Балчик
Точно това си купих от Тека, кърпите ми са в шкафа. Нямам проблем с мокри кърпи. Сменям ги често, имам много.

# 254
Предстои ми ремонт в кухнята и направо останах  поразена от идеите ви и красотите, показани тук.

Общи условия

Активация на акаунт