МАЙ 2006

• 11 791
  • 287
  •   1
Отговори
  • София

2 0 0 6

МАЙЧЕТАТА ни са 154  ЦЪК!  
Имаме 81 красиви госпожици , от които една двойка близначки на мама titini, и 73 палави господа , от които една двойка близнаци на мама Мikki!  

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Предложения за следващи теми:

1. МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море! (galiushana)
2. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 11:48 от ol4eto

# 1
  • Плевен
Олче   bouquet Благодарности за темата!

# 2
  • София
МАЙчета, изпращайте ми на ЛС актуални снимчици на децата, защото имам нещо предвид за следващата тема, дано успея да го сътворя дотогава. В по - близък план ако може и по ваше предпочитание, и усмотрение. Flutter

# 3
  • София
Олче,както винаги си се погрижила за нас  bouquet Heart Eyes

# 4
Запис  Mr. Green
Олче, тъкмо тия дни смятах да показвам ДзвЕра, та ще се възползвам от поканата... Laughing
Пък Антон е станал голямо мрънкало, то не, че досега не беше  Crossing Arms Само мрънка и реве и си сменя настроянията по 100000 пъти (ама това ще да е от моята ДНК  Mr. Green). Продължава да се опитва да ме удря, та май му е крайно време и него да го ошамарят 'батетата', че да се кротне  ooooh!
И да не забравя-основното, на което си играем е 'мама виси на компа, Тони обикаля по стаите' Mr. Green
Лек ви ден, аз отивам да си храня детето, пък после може и да излезем, че в това чудно време е грехота да не го направим (само да не ме вдигаше толко рано това дете беееее-6.30 най-късно и сме 'кукуряк'...пък и бъбрека ме наболява тия дни... Cry)
Целувки на всички малки и големи Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 12:47 от elf4e

# 5
Олче както винаги чудно оформление   bouquet
Благодаря на всички ви за пожеланията много сте мили!  newsm51
Аз за игрите не мога много да сев включа че сме заедно по малко от 5 часа като един прекараме навън и после от вратата в кухнята, простора, ютията, парцала, вечеряме някъде в промеждутъка и гледам към 9 да съм свободна да опъна гръб и да гледам съпругите (ако ги дават) и общо взето баща й я занимава, но предимно разглеждат книжки (за да може той да си лежи) като й омръзне си кара колата, язди си кончето, строй си нещо и така баня и лягане...а събота-неделя гледаме да сме навън щом времето го позволява и така.
Муцунка добре дошла!

Ето например как заспа след съботната игра навън (даже е и с обувките си)

# 6
  • Пловдив
Ето я и Калината, а на Олчето друга ще изпратя, че тази е много малка май  Rolling Eyes

Благодаря на всички за палцестисканията - Кали е много добре вече  Laughing
Днес бяхме  и на контролен преглед - лошото е, че има срив в кръвната картина (миналата седмица й ги правиха кръвните изследвания) -хемоглобинът й е спаднал рязко, еритроцитите също Лекарката каза, че другата седмица ще повторим  изследването да се види дали наваксва  Praynig

Муцунка, дано успеем да се видим  Wink

# 7
Хопа, тропа ей ме на! Нахлувам и аз в новата тема Simple Smile
Олче,   bouquet

Люси, засрами се, бре жена! Напиши 2-3 изречения.... Сподели как е Тери, ти как си  Hug
Галя, много го преуморявате това вашето дете... Пък и шишето му празно Simple Smile)) Много сладко е заспала  Party
Не знам защо очаквах да видя Калинка в червена носия и сега като я видях в синя и ми стана странно. Ама и така изглежда чаровно  Heart Eyes

Смятам след обяд, ако е рекъл Господ, да заведа Никола да му срежат юздичката под езика и съм се спекла лееееекичко  Tired
Стискайте палци всичко да мине нормално...

Хайде, останете си със здраве!

# 8
  • София
Олче, мерси за новата ни красива тема!  bouquet За снимката, ще гледам да направя някоя сполучлива тия дни.
Снимката на Кали с носията и баба Марта е супер!
Ние вчера и днес сме си вкъщи с Румчо, защото не щеш ли, след като в понеделник го заведохме, за да тръгва вече на яслата и аз съответно се бях уговорила с шефовете си да ходя само до обед на работа тая седмица, ни сюрпризираха от вратата, че имало скарлатина в групата и били под карантина една седмица. Е голям късмет извади тоя Румчо, все така му се случва с тръгването на ясла, та майка ми днес ще идва, за да мога аз от утре да съм на работа. Crazy
Иначе и днес обикаляхме градинките, а то няма друг начин при това хубаво време и Румен направо подивя на една катерушка с пързалка на новата площадка, даже и в тунела искаше да лази.
Лек ден на всички!

# 9
`айде и аз у новата тема...
Ние така и не излязозохме днес...по принц Кабрански се запъна.....мама не настоя/че нещо ми е свинско-по женски причини/...малкия си вилнее и навън и навътре без проблем.......така,че слънце и въздух ползвахме на терасата......
Калинка много сладка/и пораснала/.... Peace
Елфче,добре,че Олчето подкани...та да го видим Тони/много го пазиш ,ей Wink/
Мариска милата е много сладка.......наш Иво веднъж ми заспа прав до масата-с глава на плота.......ама не го снимах и дсега ме е яд.
Румчо,явно не му е писано да ходи на ясли......дано скоро да му се отвори късмета..и да му хареса.
Люската и Имар-не Ви познаваме като толкова лаконични........я пишете поне по две изречения/ и за децата може нещо да вкарате Laughing/

# 10
  • София
Привет и от нас!

Ол4е,   bouquet за темата! Аз я намирам за очарователна и така, не се затруднявай със снимките особено ако админите ти правят проблеми...

Откак сме на село аз съм се отдала на активна почивка от дневното гледане на отрочето  Embarassed и обикалям из града със сестра ми. Даже успях да си понакупя някой и друг працал въпреки гигантските ми размери - много съм доволна от шопига  Peace

Косьо се чувства добре с баби и деди, майка ми го води в детската градина на селото да си играе с децата и той е супер очарован. Дугите хра, накоито се радва много, са доста попрестарелите и - казвам го без капка лоша чувство, просто си е така - поизкуфели мои баба и дядо. Те му говорят и се закачат и той е много щастлив да и общува с тях  Laughing

Калинка е абсолютна бонбонка на снимката  Heart Eyes

а Мариса е самото очарование, как сладко дремва  Heart Eyes

Я да ви питам вас, че от сума време го мисля и не мога да го измисля - другия месец ще давам Косьо на почасова ясла за няколко дни. Общо към 5 ч. на ден. Не мога обаче да преценя кога да о водя:
- рано сутрин до времето за сън ли? - което значи да го будя 2 ч. по-рано от обикновеното му време за ставане, да се опитваме на косъм да се разминем с блъсканицата по трамвайте в 7-7:15 ч., да си играе с децата в яслата, да обядва там и да си го взимам преди сън. Което значи, че на него вече ще му се спи и сигурно ще ми заспива по пътя  Confused
- или по-късно сутринта? Да се е наспал и закусил у нас и да го завеждам в яслата към 10:30, да си поиграе с децата час и нещо, да обядва, да спи там и като се събуди да се прибираме /отново на косъм избягвайки трафика/

# 11
Аз я видях че е заспала и му викам на баща й ела да я гледаш да не падне аз да я снимам - той ги опили едни  Shocked ама си родител ти нямам думи детето се мъчи тука ти ще го снимаш - е  Embarassed кво да правя като пиша в един форум и все си показваме наследниците там  Rolling Eyes
Руми сложна дилема имаш  newsm78 аз гласувам за вариант 2.

# 12
Руми, мисля, че най-добрия вариант е този:
- или по-късно сутринта? Да се е наспал и закусил у нас и да го завеждам в яслата към 10:30, да си поиграе с децата час и нещо, да обядва, да спи там и като се събуди да се прибираме /отново на косъм избягвайки трафика/
Успех  Peace

# 13
  • София
Ол4е,   bouquet за темата! Аз я намирам за очарователна и така, не се затруднявай със снимките особено ако админите ти правят проблеми...

Руми, не се затруднявам, аз имам предвид да сътворя нещо като колаж и да се свърши веднъж завинаги с моите дертове, защото си скъсах нервите с тези снимки. Искам да ги има пъъък. Crossing Arms И сякаш само на мен не ми позволява да ги оставя, както и данни те за децата и майките. Не е честно. Sad
Въпросът е КОГА ще успея да ви зарадвам, защото съм толкова заета, че просто ума не ми го побира.
Моят осмомартенски празник също беше незабравим, М се погрижи да разпусна, а отдавна не ми се беше случвало, изведе ме на диско с приятелки и се счупихме от танци.
А вчера брат ми стана доктор на науките, защити дисертация успешно и много внушително. Много се гордея с него. Heart Eyes

# 14
  • София
Ол4е, честит ви доктор в семейството! Пожелавам да покори много научни върхове и много да се гордеете с него!

Общи условия

Активация на акаунт