Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните разлики между ЛЛЛ и Уницеф?
Какви са основните препоръки за грижа за корема по време на бременност?
Какви са основните препоръки за грижа за зъбите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните разлики между ЛЛЛ и Уницеф?
Основните разлики между ЛЛЛ (Лига на лактацията) и Уницеф се отнасят до обучението на персонала в болницата и работата в болница. ЛЛЛ предоставя обучение на здравни заведения и работи в болници, като е важно всяка болница, участваща в програмата „Приятел на бебето“, да има функционираща група. От друга страна, УНИЦЕФ е организация, която се занимава с правата на децата и хуманитарни дейности и не предоставя обучение на персонала в болници.
-
Какви са основните препоръки за грижа за корема по време на бременност?
-
Какви са основните препоръки за грижа за зъбите по време на бременност?
По време на бременност е изключително важно да се поддържа добра орална хигиена. Препоръчително е да се избегне избелването на зъбите, тъй като може да не е подходящо по време на бременност. Освен това трябва да избягват използването на анестетици и упойки за лечение на зъбни проблеми; вместо това се консултирайте със зъболекар за безопасни алтернативи.
-
Какви са основните хранителни препоръки по време на бременност?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?

Аз съм /бях/ Шумахеристка основно,а не Фераристка
Честита победа на сладуркото Луис 

Още съм изморена и хаотична, но ще ви разкажа и по-подробно - обещавам
Дидка, а с теб може още понеделник-вторник да се видим на кафе щом работиш до нас

Като резултат - повече не заспах. Не съм фен на Ф1 иначе поне нещо смислено щях да правя будувайки.
През цялото време кураж ми даваше мисълта, че всичко това си заслужава, защото да станеш майка е едно от най-хубавите неща, които могат да му се случат на човек
а съм в 15 седмица. Нормално ли е?!?!?