Второкласник,вече съм голям!Таблицата смятам,за да знам!

• 24 154
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Моли, да ти е жив и здрав малкия рожденик   bouquet

# 256
  Ееех... и последния мрачен ден от "дъъългата "ваканция е към своя край... От утре пак сме на линия!

# 257
Моли Уизли,да е жив и здрав порасналия вече рожденик!  bouquet

# 258
  • София
Вече Петя, моли Уизли, да са ви живи и здрави дечицата и да ви рааадват! nbirthday  ura

# 259
Много трудно отлепихме днес  Tired
Мъжът ми събуди Георги в 6,30, той само се премести от едно легло на друго, и сякакш във въздуха отнесе ooooh!
Изобщо не съм сигурна какво си приготви за днес в раницата... ще е малко чудо ако няма забравени помагала.  newsm78
Късичка беше ваканцията... от сега точим зъби за великденската Mr. Green

# 260
  • София и там където не се пуши
Толкова сме замечтали за ваканция - остават 15 учебни дни.  Joy Joy

# 261
Още един честит рожденик, този път на Моли, да е здрав, жив и държелив!
Ние бяхме в неделя /много дъждовен ден вчера/ на куклен театър, такъв, на който Коко от преди две- три години вече отказа да ходи, понеже било бебешко проявление. Този път обаче се нави, за да гледа кушии, понеже заведох бебо /още нямаме 2 години/. Да, ама не беше познал, бебо беше образцов и само повтаряше тихо: "Голги гледа театъл. Батко боли зъб, кака пее..." и т.н. и не мръдна до последно от мястото си. Когато излязохме от залата ГоЛги направи кръгом и щеше да отиде да гледа още веднъж.
Нашата ваканция се изтъркули, утре е 10-тия ден, а в сряда- айде пак ясно къде! Обаче почивката и мързелеенето бяха шеметни просто.

# 262
  • гр.София
 Много егоистично,но се радвам,че ни беше кратка ваканцията. Щяхме да се отпуснем при повече дни и стресът от тръгването на уч-ще-голям.
 Предпочитам децата да почиват всяка седмица-петък,събота и неделя Simple Smile.Ще има време и за игра,и за самоподготовка.

Второлакът си е изгубил учебника и уч.тетрадка по Музика. Голямо ровене падна вчера. Сега за един месец ще трябва да купувам нови.

Джуди,какво е това-хем театър,хем кушия?!

# 263
Ами такова- за големия "кушия", понеже се канеше да гледа как бебо ще вика и ще се разхожда из залата, аз аз ще го гоня и ще се надбягваме заедно между редовете, пък за малкия- театър, ами чист театър.

Ние пък така и не си купихме тетрадка по музика.  Confused Отказах. Миналата година ни накараха да купим, а след това се оказа, че били закупени централно. Доядя ме просто. Ей я на годината- изтъркули се, пък ние сме без тетрадка по музика. Гледам- не ни пречи тази липса.

# 264
 Под тетрадка по музика нотна тетрадка ли разбирате? Нас ни накараха да купим нотна тетрадка ,но до сега не е ползвана .newsm78

# 265
Не, учебна тетрадка голям формат. Нотната си я купихме. Там пишем текстове на песнички, но не и ноти, та не ми е ясно защо ни беше точно нотна, ама...

# 266
  • София
Нашите май и нотна тетрадка нямат, защото пеенето им го води класната. При голямото им води учителката по пеене и ходят в кабинета по пеене с пианото и други музикални инструменти.

# 267
На нас изобщо не са ни искали тетрадка по музика. Thinking
Изобщо не разбрах,че имаше ваканция.

# 268
Живи и здрави всички рожденици!

През "ваканцията" осъществихме планираната разходка. И докато в Хасковските минерални бани дечурлигата се къпаха в горещ външен басейн, на Пампорово ни валя  сняг. В Златоград се "запознаха" с Делю Войвода и още слушаме Валя Балканска до посиняване. Видяхме и черни щъркели. Хубаво беше.

Да споделя един проблем, който не е съвсем по темата, ама може да ме посъветвате нещо. Малкият брой тази година кара предучилищна, но не защото смятам да я запиша в първи клас, а защото я оставих с групата, с която тръгна от началото. При завършването обаче, ще ми издадат документ за завършена предучилищна и ако не искам да я пусна на училище, ще трябва да се явим пред комисия, която да я освидетелства като негодна... Комисията ще е тези дни, искат да нося цялата история на заболяването (такова няма!), за да могат логопед, психолог и не знам още кой, да излязат със становище  Shocked
Това преди година го нямаше. Вярно е, че попълних молба детето ми да бъде записано в предучилищна група, ама какво от това.
Идеи?

# 269
  • София и там където не се пуши
Вердад, много съм на ти с тези неща, нямам време сега тръгваме на училище, после ще ти обясня. Няма толкова страшни неща.

Общи условия

Активация на акаунт