БЕБЕТА ЮНИ - 24

• 13 919
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Ау, аз бях изостанала с албума... сега чак виждам сума ти снимки... Galika, голяма си свежарка на това слънце в Гърция... супер! И покупките разгледах чак сега  ooooh! хехехе, много сладки са тези бебешки неща, все немога да свикна колко са малки... Пък на Трънче баскетболния екип направо разбива....  Mr. Green

# 121
И аз да ви кажа ЗДРАВЕЙТЕ!!!
Днес бях малко на разходка и сега се зарових с чистене ooooh! Ужас!!!Ама нали утре моя си идва Flutter Wink Кеф...
Бебка вчера,като обезумяла се мяташе насам-натам.Ей...ама много смешно ми стана.
Дано тази вечер има хубави филми! Peace
Добре дошла offioly!

# 122
ох каква хубава разходка си направих до плажа.... Simple Smile върнах се като пребита но ми беше сууупееер. изкъпах се и съм задрямала Simple SmileSimple Smile сега се чуствам като чисто нова- ама пак нещо ми се доспив май  Embarassed

offioly   отивам да те разгледам а за Горчиво непременно д ни напомниш пак Simple Smile ще стискаме палци  Praynig

# 123
Някоя мама мазала ли се е с Джонсън олио от лавандула newsm78 newsm78 newsm78?Какви са ви впечетленията?

# 124
Здравейте ,аз сег асе връщам от детски рожден ,беше мн весело Simple SmileБеб4о не спря да се върти и да подска4а в корема ми  Heart Eyes
Рали,аз съм на работа до 17ч ина4е с удоволствие бих дошла,но все някой ден ще се видим Simple Smile
Отивам да разгледам снимките н а Офиоли.
лека ве4ер

# 125
Добро утро! Пожелавам на всички ден, изпълнен с положителни емоции и също толкова положителна седмица!
panterkata66, не се коси, просто исках да ви информирам как съм си планирала днешния ден, пък ако има свободни бременеещи дами /пък аз съм и от дебелеещите и нарочно не си казвам колко съм качила, защото ме е срам/, да използват хубавото време и да се поразходят, а изгубените калории ще се компенсират с парче торта  Grinning

# 126
Добро утро мамета,

Сигурна съм че всички сте имали страхотен уикенд, ние се отдадохме на разходки и природа Grinning От днес започва обратното броене за мен защото в петък е последният ми работен ден и съм мнооого доволна Joy
В петък минах през един магазин за детски неща уж само да поразгледам.....и оставих една чанта пари Embarassed Embarassed Embarassed,нямах време да кача бебешорските неща ама вече ще съм по-свободна.

На всички много спокоен и усмихнат ден newsm51

# 127
  • София
добро утро и от мене.
аз днес се събудих с болки тип иглички около пъпа и над него и малко ми беше некочфортно. слава богу че отминаха де. днес ще седя спокойно че да няма пак изненади.

момичета всички от вас ли ползат специализарана козметика за берменни за да се мажат по цялото тяло? аз понеже имам един балсам дето мирише ужасно хубаво и почнах да ги редувам. според мене не би трябвало да има проблем.

гледам пак за покупки споменавате. аз вчера мислех да поситя с мъжа 1-2 магазина обаче с това временце..... само разходкиси правихме и забравихме Laughing

ами пожелевам ви хубав ден. и не забравяйте че в събота настъпва пролетта.УРАААААА!!!!!

# 128
Добро утро, момичета  Hug

Днес съм в много добро настроение. Преди малко си видях лентичката, че вече съм 100 days to go  Mr. Green От утре и аз ставам с двуцифрено число  Mr. Green

Ако кажа, че съм си починала през уикенда, ще излъжа, защото и в събота, и в неделя ставах рано за лекции. Обаче пък съм много доволна, защото вчера ходихме до магазин Лабиринт и си харесахме спалня  Joy Ама аз направо се изумих - много евтино там бе, хора. Аз за първи път отивах и даже бях малко скептично настроена, обаче съм направо очарована. Много по-евтино е и от Аико, Арон, Комо, всичките...  Peace

Bunnie, аз не се мажа изцяло и само с козметика за бременни. Имам един лосион на тяло, който мирише страхотно и понякога си мажа краката с него. Иначе корема и гърдите - със специалните кремове.

Приятна седмица на всички дебеланки   bouquet

# 129
Здравейте момичета Simple Smile
Аз съм в прекрасно настроение тази сутрин и ако има дори една мама, която не е на кеф, пращам й цял кашон препълнен с усмивки!
 Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts

# 130
Здравейте и от мен  bouquet
В БС духа и е мн неприятно. Но въпреки вс ви пожелавам приятен ден и лека седмица на тези които продължават да работят

# 131
Мамчета не виждам катенцето на линия напоследък да знаете нещо по въпроса.

# 132
Мислите ли, че е удачно да си разменим ICQ-тата и SKYPE-овете, за да се "виждаме" online и евентуално за разни бързи въпроси и отговори да се търсим там, а тук да продължим да си пишем основните неща.
Момичета, знам че идеята за форум е съвсем различна от online-чатенете (как не харесвам тази дума - чат) затова само ви питам, да видя какво мислите вие?

# 133
  • Бургас
Привет и от мен! Mr. Green
Да,катенце наистина се изгуби.....в петък следобяд щеше да ходи при АГ заради втвърдяванията на корема й.Но оттогава не ми е отговорила и на ЛС.Дано само да не е в болница? newsm78

# 134
Добро утро!
Мислите ли, че е удачно да си разменим ICQ-тата и SKYPE-овете, за да се "виждаме" online и евентуално за разни бързи въпроси и отговори да се търсим там, а тук да продължим да си пишем основните неща.
аз нямам нищо против, даже ще ми е приятно, така че ако някой е на моето мнение да ми прати на ЛС skype името си. Peace

Общи условия

Активация на акаунт