ВРАЦА - 11

• 9 045
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
Хладно, не хладно ние излизахме преди обяд...опаковахме бебка като пашкул и ...тя да се похваля спа,спа ,спа...явно фризолака си каза думата Winkмалко ми е мъчно,че аз немога да я храня ама кво да правиш ..важното е да не е гладна.Даже и кафе пихме с татко й, и до т-маркет ходихме на пазар...абе направо кеф.

# 46
 Лято и зима ще се редуват в една седмица, прогнозират синоптиците от TV-MET. Първо ще е топло, после ни чака студ и сняг, а идния уикенд ще посрещнем с необичайните за март 30 градуса. В понеделник ще се появи силен югозападен вятър, който ще повиши рязко температурите. В северните райони живакът ще стигне 20 градуса, каза Петър Янков, управител на синоптичната фирма TV-MET. Облачността от Запад обаче ще се увеличи и ще завали дъжд.

Така е с март месец,сърди се защото февруари е къс,а април мек Joy

# 47
Или понеже е женски месец,както обичат да казват мъжете е променлив като нас,ту се смеем,ту плачем,ту сме сърдити...та така дъжда,сняг,слънце..... Laughing

# 48
Днес всички почивате активно  ku-ku

# 49
Днес всички почивате активно  ku-ku

има нещо такова,аз ударих следобеден сън от 16 до 19 Shocked нощес какво ще правя не знам

# 50
Аз се опитах да спя следобяд, но Валя не ми разреши, само мрънкаше и ме драскаше. Сега се надявам, че се е изморила и като си легнем, та чак до сутринта  Sleeping

# 51
Лека нощ и от мен. Качих две снимчици в албумчето.
А да ви попитам, кой е създал това заключеното албумче и защо? Shocked Ако не е тайна  Rolling Eyes

# 52
Добро утро на всички.
Време е да ставате, стига сте спали, вижте какво слънчице е илязло навънка

# 53
Аз съм будна от два часа, нали сме ранобудници, но на последък към 7ч ставаме  Grinning

# 54
добро утро момичета.аз закусих в леглото и сега  гледам телевизия.сетила съм се да ви питам дали знаете от къде мога да си купя масичка за хранене в леглото newsm78 

# 55
Здравейте и от мен,аз неделята следобеда го прекарах горе на увеселителния парк.Седях си вкъщи седях си и накрая ми омръзна,почистих обадих се на мъжа ми и айде при него.Поне сред природата да прекарам следобяда.

# 56
И аз искам сред природата, но е студеничко да водя Валя. Като се стопли съм първа писта  Crazy

# 57
Аз докато бях следобяда там имаше само 4-5 семейства с деца.

# 58
Здравейте и от мен, ние вчера ходихме до хижата- прекарахме си много хубаво. Днес се очертава пак хубаво временце и пак ще сме навън Simple Smile

# 59
Аз си мислех, че е по хладно на хижата и на Приказката. Иначе много ми се ходи и на двете места.
Искам да ви питам, някой знае ли нещо за детския център, който е при банка ДСК. Интересува ме цени, какво има, плаща ли се за възрастните?

Общи условия

Активация на акаунт