ЮЛСКИ БЕБЕШОРИ '08 (тема 28)

• 12 660
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Ето ме и мен  Wink
хубава работа свършихме 3-те събрали се да шием слингове.Бяхме аз, Агата и Aichuha,т.е 4 ,ние трите и малката сладурка на Агата   Mr. Green
Успяхме да сътворим един и да го тестваме.Аз бях учудена, колко ми беше удобно и изобщо не ми бе тежко да държа 3 годишно дете с това нещо слинг.Та за тези които сте скептично настроени,пробвайте преди да направите заключение ,че не е удобно. Crazy.А за постоянно носене не знам,но комбинация слинг с количка за дълги разходки ,съчетани с кърмене си мисля че е перфектно.А до близкия магазин или на по кратки разходки,само слинг си мисля, че ще е идеално за мен лично.
ето и снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228688

# 136
ЖЗ, както писа по-горе джолити.

а какво е ЖЗ Embarassed

Прочетох и аз лекцията - разликата между спиналната и епидуралната не ми стана много ясна - освен в метода на поставяне - ще потърся повече инфо. Аз преди раждах с епидурална - и ме държа само 2-3 часа newsm78

А за приборите за храна сериозно ли Shocked Дори и като плащаш толкова много пари пак ли от вкъщи трябва да си носиш. Сега остава в списъка да се появи и веро да си ги миеш..съжалявам за резкия коментар ама направо съм потресена - не стига, че в тая държава те покрай това здравеопазване те ръсят за каквото трябва и каквото нетрябва, ама и елементарни неща няма Rolling Eyes

# 137
http://images24.snimka.bg/005398128.jpg - Позата е съвсем естествена тук. Аз говорех за новородени бебета, които са в легнало положение.

# 138
ЖЗ е интернетско съкращение на "живот и здраве"/както asl pls, брб, мн и т.н. Simple Smile/

# 139
  • Sofia
Момичета, попаднах на тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=275986.0
Да не е някоя от нашите мами, гледам че е в 23 седмица, значи е юлска? Sad

# 140
Момичета, попаднах на тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=275986.0
Да не е някоя от нашите мами, гледам че е в 23 седмица, значи е юлска? Sad

става дума за пухчо: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=273416.msg6762519#msg6762519

# 141
  • София
Тити, душко, другият път, мила Hug И аз съм на твоя хал Laughing Момче, 100%. Днес му видяхме навирената пишона Laughing Самата фетална мина чудесно, бебока изглежда здравичък, отговаря си на 21-ва седмица.Мнооого е хубаво чувството да си видиш детенцето!!!Казах на мъжа ми по телефона, че вече полът е сигурен и е мъжки, а той само "Мале, мале ooooh! Малеее, мале ooooh!" Joy

# 142
Майра мога да дам малко инфо!Спиналната и епидуралната освен ,че е различна техниката и мястото на което се поставя упойката е в това, че при спинална с помощта на игла се вкарва упойка,като се постига напълно обезболяване и временна прарализа от кръста на долу с продължителност около 2 часа!При епидуралната през малко по дебела игла се поставя катетър (много тънка тръбичка)през коята през определен интервал може да се въвежда желано количество упойка!При епидуралната не се губи двигателната активност на краката ,а само се постига обезболяване и този катетър може да престои три-четири дни да се прави обезболяване продължително време!

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 16:54 от душичката 32

# 143
  • Варна
Честито момиченце на sisoni и момченце на тити  bouquet  bouquet  bouquet.
Тити, немога да си те представя с момиченце. Ти си ми любимата мъжка виртуална мама Laughing.
Купих си онази книга за възпитанието на момчета, ако някой се интересува като я прочета ще пиша. Купих си още 2 книги. Близо до бебето се беше изчерпала #Crazy. Явно бая се харчи. Ще я взема следващия път. Взех и две блузки, че вече нищо не ми става. В морската е нашествие от мами с колички. Имаше и една кърмеща, много и се зарадвах искам и аз така. А във автобуса не само че не ми направиха място ами ме и смачкаха Rolling Eyes. Добре че го ползвам рядко.
Душичка, а прави ли се секцио с епидурална?

# 144
  • Sofia

Да, сега и аз видях Sad Горкичката мама  Cry

# 145
  • Варна
Това е ужасно Sad Sad Sad. Много мъчно ми стана.

# 146
inka 26 да разбира се прави се и с двата вида ,но това вече определя доктора от неговите възможности,като се съобразява с майката и ситуацията!По принцип епидуралната изисква малко повече време и ако се налага относително спешно да се направи секцио се предпочита спинална,освен ако не е супер спешно тогава си е с обща упойка!Пък и повечето жени като им кажеш ,че ще им се сложи тръбичка в гърба се плашат и се отказват!

Много жалко за бебето на Пухчо Cry,стискам палци тя да е добре! Praynig

# 147
Душичката, мерси   bouquet а обратната ситуация - нормално раждане със спинална - тогава ако се стигне до пълно разкритие по това време - няма да може да има напъни Thinking

Мен лично ме беше страх не от тръбата на епидуралната а оттова, че бях чела, че майката трябва да стои напълно неподвижна. А аз имах доста силни контракции като ми я слагаха и ме беше страх да не мръдна неволно Rolling Eyes

Стискам палци с Пухчо всичко да е наред Praynig

# 148
  • Варна
Душичка, а какво значи скъсяване на шийката? Извинявай, че така питам, но док каза  е имам изестно такова и ме хвана шубето. Много ти благодаря за отговорите  Hug.

# 149
Малко изостанах с темата тези дни. Прегледах я, включих новите мамчета в списъка, както и тези, на които полът трябваше да бъде добавен. Вижте си, моля ви, дали не съм пропуснала някого с нещо и ако съм, ми пишете.

За предложените снимки - като се заседя повече на компа, или ако някой друг прави новата тема, да добави ако хареса нещо. Че в момента ми се почива малко повече.

Общи условия

Активация на акаунт