СЕПТЕМВРИйски мамета щастливи чакат бебешори умни и красиви!

• 13 493
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Шийлетка,знаех си,че ще ме емнеш за червенината LaughingАма ме мързи да си заредя апарата и с телефона стават такива.Пък стаята ми е червена и ей-на-червената Уанда PartyАбе,не съм слон,ама като знеш,че нормалните ти кг. са 53,54,а сега си 63-се чувстваш дебеличка Mr. GreenИ намери баш кой да питаш за рецепти.В тоя смисъл се сещам за един виц"Жена казва на мъжа си-заведи ме на място,където никога не съм ходила.А той й отвръща-ами иди в кухнята" JoyТа и моята подобна-не обичам това помещение,ама ми се налага hahahaПък вкусни ми се получават манджите,да не вярваш Joy
Муце,какво се чудиш,бейби как се гледа мъжко?Ми по-лесно от женското:)Като напълни памперса нищо друго не пълни-то само външни органи,пък женското newsm78На мен сега ми е много странно и незнам как ще се справя JoyСякаш аз си нямам такова,ама нали не го нааквам Joy
Абе-да са живи и здрави и да се родят на време Heart Eyes
И на мен ми пада косата и ми излизат пъпки,а такоз чудо не помня от години newsm78Тая баба май ще се окаже права hahahaДобре,че зъбите ми са добре tooth
Хайде-приятен ден  bouquet

# 76
Добро утро, момичета!!!
Много сте изписали, бре Hug
Аз минавам за да ви почерпя, защото днес остарявам с една
година
Hug

# 77
Здравейте, мами, и аз ще ставам септемврийска мама /за първи път!!   Joy/[/color], ама чак сега се престраших да се включа! Поздрави за готиния форум  Simple Smile

# 78
  • София
Честит Рожден Ден, Маринка!  bouquet
Да си жива и здрава и много, много обичана Hug

# 79
Честит Рожден Ден!
  bouquet

newsm59

# 80
Честит рожден ден, Марина!  newsm67
Да си жива и здрава и весел празник! Tada

# 81
Честит рожден ден, Марина Марина! Бъди жива и здрава, много обичана и обичаща! smile3525

# 82
Честит Рожден Ден, Марина.Да си жива и здрави и здравичко  и сладичко бебче през септемри! smile3522 newsm51

# 83
Честит рожден ден, Маринка! Да си жива и здрава, много положителни емоции оттук нататък! А следващия ти рожден ден да посрещнеш с усмивката и гукането на най- сладкото бебе на света- твоето! bdbaloni

# 84
Честит рожден ден,Марина!!!Да си жива и здрава,много щастие и късмет !!!  bouquetБезпроблемни оставащи месеци от бременността и най-сладкото бебче -живо и здраво на есен ти желая! bdbaloni

# 85
Здравейте, мами, и аз ще ставам септемврийска мама /за първи път!!   Joy/[/color], ама чак сега се престраших да се включа! Поздрави за готиния форум  Simple Smile
Добре дошла! Дай повече инфо - коя седмица си, кой ти е термина, от къде си, старо-младо гадже ли си още или вече омъжена? Hug

Маринка, жива и здрава и много щастлива!  bouquet

# 86
  • София
Първо Честит Рожден Ден на MarinaMarina

chef  А сега едно кулинарно предложение от мен, лесно и здравословно.   chef Може и с месо може и вегетарианско.
Пълнени тиквички запечени с кашкавал.
Режат се на две по дължина, издълбават се и вътрешността се запържва в зехтин. Слага се ориз и мляно месо(по желание е месото. аз ползвам мляно, че в каймата незнам какво има), с плънката се пълнят тиквичките и се редят в тавичка, сипва се малко водичка и се слагат във фурната, може да се завие с фолио за да не загори плънката. И като станат готови се поръсват с кашкавал и се запичат.

# 87
Здравейте на всички  Hug!

Приемате ли нови членове във вашата дружинка  Simple Smile!
На 27 години съм (все още) и съм бременна в 14 г.с Терминът ми е определен за 15 септември, но смятам, че може да настъпят промени  Grinning

Поздрави на всички,

bouquet

# 88
 newsm59 Марина с пожелание за много здраве и щастие!!!

Добре дошли на новите мами и лека бременност   bouquet

# 89
Марина, приеми и моите поздравления за днешния празник! На есен ти пожелавам най-сладкия и мечтан подарък  Hug
Новите септемврийки, добре дошли  Hug
Сладка Дидка,
освен че си сладка си и кулинарка  Simple Smile Аз с моя чувствителен стомах ще изчакам да мине още време преди да се възползвам от рецептата ти.
А ето и отмен една лека въглехидратна гарнитура - но аз си го ям и като основно - правите си пухкаво картофено пюре - сварени, пасирани картофи с масло /рядко слагам и мляко/, сол и мъничко индийск оорехче. Към пюрето се добавя една консерва сладка царевица и се разбърква добре - така поднесено яденето е разделно и може да се комбинира със салати. А ако искате по-нездравословно настържете отгоре пармезан, или друг вид предпочитано сирене   chef

Общи условия

Активация на акаунт