СЕПТЕМВРИйски мамета щастливи чакат бебешори умни и красиви!

• 13 486
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Стела, гледам, че и ти си на фракси (нали не те бъркам от Зачатие). Защо го слагаш и каква доза? На мен ми е предписн от 0.6 мл, обаче се чудя защо толкова много.
А как забременя? Аз забременях по естествен път, но след няколко инсе-та, ин-витро, след това мисед, а после спонтанен.Та честно да ти кажа не знам защо ми е фраксипарина.Т.е. мисля, че е превантивно при мен.За застраховка, защото казах на док.,че този път ако ще чудеса да прави, това бебе трябва да се роди - живичко и здравичко.Та затова е фраксипарина, утрогестана, имуновенина и др.Май от тях приличам на прасенце.Но Фраксипарина ми е 0.3 и си го бия през ден.
Иначе как сте мадами в този студен ден?
Последното не се отнася за Шейла.На нея и е топличко.И аз така, мотая се, а имам толкова къщна работа, че чак ми призлява.

# 211
Хич не е студен, stelllla Wink

# 212
irinii, да, мацко! Очаквам това изживаване с трепет! Мисля, мечтая..И си викам- за спане- няма проблем, както съм могла да ходя да ми тряскат на главата дискотеки и да ми дава заето, та няма да понеса детенцето си да плаче, пък и не всички дечица плачат непременно като зверове, нали..и още- както мога и сега да стоя през нощите, и тогава ще мога..и като знам вариантите за какво все пак плаче то, ще взимам мерки веднага..хич няма да му се шашардисвам..тук могат да се научат всички неща относно отглеждането, има книги..има лекари, има преди нас родили приятелки.. Hugвярвам, че с всичко ще се справим и без огромните плашещите ни усилия..душата ми го чувства:), ще се справим с много любов!

Муци, браво за разсъжденията! Така трябва да се подхожда към всичко - спокойно, без паники и нерви! Тогава душевното спокойствие и равновесие - и нашето, и бебоците, са гарантирани!

П.П. Темите се изписват с главоломна скорост! Ако довечера има седянка, вземете измислете заглавие за следващата, че като гледам утре ще трябва да се пуска...

# 213
Стела, не ти е било лесно на теб Hug
Аз съм с 2 миседа, след безпроблемно изкарана първа бременност Sad но поне със забременяването нямам проблем. След първата бременност съм развила АФА (за което ми е и фраксито), високи НК клетки ( в неделя съм на ново вливане имуновенин + интралипид), генетична мутация в MTHFR и Хашимото. Добро списъче Mr. Green

И аз ходя на козметик, но от както забременях много ми се зачервява кожата след кола, но до 2 дена минава. Не мога да си представя това упражнение да го правиш сама с големия тумбак Laughing

Аааа, Шийла ти не се броиш за времето Wink И аз мисля, че не е студен, даже ми е кеф. Типично мартенско време за София.

# 214
Защо предишната тема не е заключена? newsm78Има нова мама там.

# 215
  • Бургас
За Стела- Какина, како праиш, ма мацко? Тва ако ми беше комшийка щяхме да кибичим ту у нас, ту у вас по цял ден и да се кретаме с шкембетата по улиците, нали?Simple Smile Щяхме да въртим баници..охааа.. Joy А това моме- дано се сети да дойде в тази тема.
Елз- ката, ще измислим тема, как!;)  Онова за джанката ако прочете, не върви сега, че има сняг:)))))
 До всички- да ви предложа да си хрупате ядки- на " Дики" са, сурови, струват 4 лв, голям кеф. Включват 50 гр. кашу, 50 гр. бадеми, 50 гр. стафиди и 50 гр. лешници.

# 216
Тва ако ми беше комшийка щяхме да кибичим ту у нас, ту у вас по цял ден и да се кретаме с шкембетата по улиците, нали?Simple Smile Joy
Муци, слънце, на мен май  newsm78 ще ми тря`аа некой да мъ търкаля  hahaha Joy
Нямам поетични наклонности, но ми се иска, няк`ва тема за щъркелите, пролетта, слънцето абе знам ли.Не мога да я измисля - признавам си Embarassed

# 217
  • Бургас
Стел, ще те бутам, бе.. toothАма къде са вечерните спамерки:)))))))? Айде, че почва Мюзик айдъл и ще зачезна до 21ч.

# 218
Нещо май се омързеливиха.Сигурно ишиаса се обажда.Айде  гуш и чао от мен.  love001

# 219
Муци, страхотно правилна гледна точка си си избрала  Hug толкова силно исках детето си, че наистина всяко недоспиване и напрежение ми се струваха абсолютно смешни в сравнение със сбъднатия блян.
За обескосмяването - и аз като Шейли съм със студена кола в къщи - оправям се за 10 мин и то доста по-добре от козметичките /1 път така ме изгориха, че се отказах завинаги.../ Както и да -искам един съвет да ви дам - последните месеци ако имате контракции и трябва да си спестите болката и стреса от кола-та си купете депилатоара на Виши за чувствителна кожа.  1. не боли 2. мажеш и след 10 минути минаваш с кърпа - бързо 3. няма нужда от видимост - става с опипване /че нали после от корем нищо се не вижда/ 4. не израстват остри косми като след бръснене

# 220
  • София
То не е Мюзик айдъл, не е Пей с мен...голямп викане  newsm44 smile3514 (пеене) голямо чудо!
  chef Пък аз такова страхотно сирене по шопски спретнааах! Направио пръстите да си изядете! Полезно, не калорично...и мнооого вкусно!  chef thumbsup

# 221
  • Варна
Дидка, момиче, спри се със тия манжи, че вчера си купих тиквички заради тебе  smile3521
Ама кайма забравих-нали съм разсеяна, така че... още си седят в хладилника и само ги мисля  Rolling Eyes
Сложих и аз едно коремче при снимките. Ама да знаете че си поех дълбоко въздух - щото иначе така съм се подула в момента....  #Crazy
Пък и като ви гледам всичките какви сте фиданки... А аз съм си едричка по рождение  smile3518

# 222
  • София
За заглавията има няколко, които са предложени от мами и още не са използвани и им е ред:
1. На sweetkids_mamma:
Септемврийската премяна- радост носи тя на мама!
Бебешори септемврийски чакат мами късметлийски!
Трябва едно от тях да вземем, че са от по-предишната тема!
2. И новите, за по-натам:
На Juliko:Пролет чука на вратата вече, спинка кротко във корема СЕПТЕМВРИйското човече!
На Desi Manova:Да можеше тъй на шега,септември да дойде още сега

Поемам ангажимент да припомням тези заглавия, докато ги използваме всичките Hug Simple Smile
Дано не съм пропуснала някой поет Embarassed Wink

Относно кг: вярно избих и собствените си рекорди: вече съм + 16 кг!!! Shocked по днешни данни - от 53,5 на 69,5 Shocked

# 223
  • София
Juliko  утре да не забравиш каймата, няма да съжаляваш за манджата-много е вкусно!  chef И стига с тея определения "фиданки" че аз се подтискам! я ми виж тумбака!!! ooooh!

irinaradeva браво че си се сетила за темите, още за следващата ще ги използваме!

Муц къде си бе  afwitch  жена? Мюзик айдъл свърши преди половин час.... newsm78

# 224
  • София
irinaradeva браво че си се сетила за темите, още за следващата ще ги използваме!
Ами да, иначе не е честно Naughty Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт