Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 136
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 705
Насти,шЪ пишеш! NaughtyНали знаеш,че който не пише,не сваля!
Бомбе,моите бомби са -8см. Mr. GreenНо не се притеснявай много,мАжо каза,че нямало много голяма разлика!Аз ще започна да се притеснявам,когато ги затърси с лупа. smile3560 Айде и ти си потупана!
Joy
Преди да започна с Дюкан-а( уф, много ми е смешно тва име бе, се си поглеждам към панталона Joy) ходих на диетолог.Направи ми човека програма, всичко ок.Отивам след един месец на контролен преглед.Мери ме той и се хваща за главата.От талията съм свалила 6 см, обаче съм качила на цици 2 Mr. GreenКаза ми, че такова чудо за пръв път му се случва Joy

Мерси за потупването Hug Flutter

# 706
Силиконовата форма няма как да се разтопи. На мен ми е подарък от Ларедута  Mr. Green
Иначе ползвам само тефлонови съдове за готвене от 4-5 години. Ако са истински са страхотни. Особено за печене във фурната тавата е златна. Нищо не залепва и супер лесно се мият Simple Smile
А силикона е .. още по-айляшка работа. Само го изплакнах и си стана като ново. НИЩИЧКО не залепва. Кеф голям! Само да печеш и да ядеш   chef  chef  chef Режнмо, разбира се  Naughty
Е на сега го извадих соления кекс - излезе цял, съвсем сам, даже с ножа не съм го отделяла от стените. Ух, не мога да им се нарадвам  Blush

# 707
записвам се. Grinning
много имам да свалям-24 килограма,ох Embarassed

# 708
Наирянка Peace Браво за резултата от рентгена. Ще се справиш - кудкудякайки или не Hug
2в1, няма ли възможност да ходиш до близък по-голям град и да зареждаш с режимни продукти за 1-2 седмици напред поне? newsm78
Бомбе, а кво станало с тая програма, що си я зарязала?
Бе който си има цици- има си , тва е положението, аз като нЕмам, нЕма за кво да страдам Sunglasses hahaha
Амери Hug

# 709
Добра вечер на всички  Hug
Искам да споделя голямата си радост и тя е, че до тук, за  5 месеца с Дюкан съм свалила точно 20 кг.  Blush
Благодаря ви за подкрепата и съветите и кураж на всички   bouquet

# 710
О, Орелия  Hug
Нещо съм разсеяна, що така  newsm78
duhi puhi, утре ще си взема, и да се скапе нещо, тя фурната ми е за смяна  Laughing
Паликарова, ще успееш  Peace
Veniti Fair супер резултат  Grinning Честито   bouquet
Забравих да поздравя всички нови момичета  Hug
Наирянка, радвам се, че всичко е Ок  Peace

# 711
  • софия
Паликарова,добре дошла! smile3525 Ама с ох и запис,няма да минеш! smile3521Я пълно изповядване,че тук сме любопитнички! smile3508
Ванити, smile3525 Честити ти 5 месечинки!Резултатът ти е страхотен! smile3501
Аз си лягам,залягам тоже,че пак много лошо се оспамих. Mr. Green
Лека нооооооощ!

# 712

Бомбе, а кво станало с тая програма, що си я зарязала?

Ми кво стана...нищо...единственото, което ме нервеше беше, че трябваше да меря.40 гр месо, 80 сирене....Обаче най-хубавото й беше, че можеше да пия алкохол Mr. Green

Оооо, Палкееее Hug

Искам да споделя голямата си радост и тя е, че до тук, за  5 месеца с Дюкан съм свалила точно 20 кг.  Blush

Shocked Crazy

# 713
2в1, няма ли възможност да ходиш до близък по-голям град и да зареждаш с режимни продукти за 1-2 седмици напред поне? newsm78

Абе имаме СВА,но в него само  Верея можеш да откриеш.От няколко дена и прясно телешко месо  няма #2gunfire .Само някакво замразено и посиняло,то сигурно е на кравата баба И  Sick

Vanity Fair ,страхотно  Hands Clap .Ако и аз го докарам като теб,лятото ще връцкам нова фигура на морето 4470 .

# 714

Браво, страхотно постижение   bouquet

Паликарова включвай се и ти, две вече зарибих  Mr. Green
Ама да знаеш, че трябва да се спазва строго  Wink

# 715
Здравейте!
какво трябва да кажа за себе си?
Висока съм 184,на 35 години.
Винаги съм била склонна към напълняване.
През ученическите си години,ту пълнеех ,ту свалях,по 7-8 кг. най-много.
След една драстична диета свалих 12 кг.за кратко, и се сдобих с камък в жлъчката ooooh!
Втората бременност ми беше проблемна,вместо да кача поне 8 килца(според гинеколога),аз свалих 12.
Дъщеря ми се роди по рано,докато си я вземем в къщи за близо месец и половина свалих още 8.
Половин година след това заковах кантара на 104,и не мога да отслабна вече 4 години

# 716
Благодаря ви за подкрепата и съветите и кураж на всички   bouquet
БРАВО!!! smile3501 smile3501 smile3501

# 717
  • Пловдив
Ванити, супер резултат!   bouquet
Бомбе, ако удържиш на купона само със салатка и водичка, може и теб да те сполети същото  Party

# 718
Elissee с теб сме "наборки" както му викат тук!И дата на започване ,и настоящи и желани килограми,и ръст   bouquet

# 719
Бомбе, ако удържиш на купона само със салатка и водичка, може и теб да те сполети същото  Party

И мръвки,и мръвки.......... най-вече и преди всичко  eat Ама съм си научила урока newsm03 .

Айде, лека и отслабваща нощ на всички,че май надвиших лимита и да не взема да се запозная с тигана още първия ден   love001

Общи условия

Активация на акаунт