Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 072
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 930
не го знаех това за подсладителя  Confused
къде  ли ми е изчезнала лентичката с килограмите  newsm78

# 931
Здравейте и от мен,момичета!Не съм и предполагала че диетата на Дюкан набира такава популярност.Аз лично разбрах за нея случайно и ми трябваха доста усилия,за да я започна(голям апетит имам за въглехидратни глезотийки).Факт е че никога не съм пазила каквито и да е диети,но не ми се и налагало...Благодарение на диетата свалих 7 килограма(от 60 на 53)за 14 дни и вече съм на третия етап и искам да ви питам дали и при вас се появява страха от храна,която вече ти е позволена.Вече 20 дни съм на задържащ режим,но освен гала вечерите през останалите дни се храня главно с протеини.Не съм сигурна дали диетата е причина,но откакто я започнах не спирам да боледувам,а за кашлицата трябва да пия сиропи,които съдържат глюкоза.С отказа си да приемам всякакви подобни си докарах бронхит...ама нали всичко е в името на красотата.Успех на всички борещи се с килограмите.Ефекта наистина е потресаващ-от 29 размер дънки сега съм в 25.

# 932
не го знаех това за подсладителя  Confused
къде  ли ми е изчезнала лентичката с килограмите  newsm78
Изтрила си я сигурно. Rolling Eyes
Присила,браво!  bouquetИ мен ме питаха дали съм бременна hahaha hahaha JoyНямах голям корем Embarassed,като за 7-ми месец hahaha hahaha Joy JoyДжуфка,да ти е честито племенничето.  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 14:45 от perlata

# 933
Nelina--много ти благодаря за сп оделеното  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 934
Ха, наздраве! 

# 935
Приси, честито! Страхотно добър резултат за 2 месеца.
Халеева, аз също се занимавам с Amway, но за себе си съм вземала решение да не се занимавам с неща от които не разбирам, защото все пак това се отнася до здравето на хората, но това е мое лично мнение.

# 936
Добър ден дами   love001

От днес съм ПЗ по новата схема.Кантара не мръдва ама аз съм търпелива...... Crazy

Лео И аз мисля,че ще е по-добре 3/4 т.е. от Понеделник до Четвъртък П и после ПЗ.   bouquet

djufka
Чудесна новина,честито ви бебче!   bouquet
Slavito Имаш страхотна разлика,браво на теб.Между другото и аз съм коза, май много станахме..... Joy и в къщи имаме същата стлъба като вашата ,е почти същата.............. Crazy

raly
Добре дошла и успех!   bouquet

Има доста новички днес,  Hug на всички,които не изброих,пък на по-старичките.......... :2spoko2
Специални благодарности на MAMS r SUN за окуражителните думи вчера, нещата са в застой но се надявам скоро да имам добри новини и да се реши този проблем!   bouquet
prysila Честито!Чудесен резултат имаш,айде огън ............... Mr. Greenоще малко остана
Нелина Благодаря ти ,че сподели за приятелката си ,това е много важно за мен защото и аз се притеснявам за връщането на килата............... Sick

# 937
Цитат
Благодарение на диетата свалих 7 килограма(от 60 на 53)за 14 дни
  #Crazy

# 938
  • софия
Нелина мерси много за споделеното. Това, което прочетох ми вдъхна надежда, че свалените килограми наистина могат да се задържат.  Hug  bouquet
Мерси за кафенцето. И аз след малко отивам да пия кафенце с колежките  Laughing

# 939
Цитат
  #Crazy
  Shocked Че как тъй става? К'ъв е тоя метаболизъм?  Thinking

# 940
Цитат
  #Crazy
Нели,що са пулиш така? Joy Joy Joy JoyАз за 7дни -6кг. Hug

# 941
dimancho  Shocked как го постигна това.
Моля ако е удобно да споделиш дневния режим който си спазвала.
Аз бях 61 кг, в момента след около 2 седмици съм 58,5 /това показа сутринта кантара/.

# 942
Здравейте Милички Дюканки,

аз много рядко мога да пиша  Embarassed , а ми е толкова приятно с вас, но работата ме е затрупала и едвам открадвам малко време за отдих, че и в обедни не излизам напоследък  Twisted Evil

Искам само да кажа че съм си режимна, спазвам стриктно инструкциите на Дюкан и вече съм почти -13 кг. т.е. теглото ми е 60.200 колебая се м/у 60 и 60.200, надявам се скора да видя 5-ката толкова бленувана от мен

Пожелавам на всички ви много минуси

Вещи прекрасна тема както винаги, жалко, че не мога да и се насладя като хората

Сънче тикетчето ти много ми харесва пожелавам ти от сърце скоро да ни се похвалиш с прекрасната новина ще си прекрасна елегантна мама   bouquet

Целувам  Heart Eyes ви и ви гушкам  Hug всички до един

# 943
Нелинка, благодаря ти за споделеното!  Hug  bouquet
Диманчо, дано успешно да задържиш постигнатото!  thumbsup
Атракция, благодаря за кафето!  Hug Определено имам нужда!  Tired
Диди, бързо оздравяване на дечицта!  Praynig Hug А ти недей така се отчайва! Само след няколко дни всичко ще е наред!  hug
Тотуния, благодаря ти, мила!  Hug Браво на теб! Страхотен резултат!  smile3501

# 944

Не мога да пропусна : Добре дошли на новичките - бачи, михаела и фоли  smile3532   smile3534

newsm43

Благодаря ти за топлото посрещане hahaha hahaha hahaha Hug

Общи условия

Активация на акаунт