Тийнейджърите IX

• 21 495
  • 353
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Може би момчето също е влизало и е чело тук. Или майката просто е споделила какво става със съученичката му. Явно е некоректно, но ... Ани си има регистрация, пише си понякога в различни теми. Не знам защо винаги гледам да оневиня хората.  Скоро открих, че сегашната ми шефка също пише в други теми. Тя си крие комп., аз моя и така минава раб. време.

# 181
Не знам защо винаги гледам да оневиня хората. 
Абе не точно да ги оневиня,а да разбера гледната им точка.
На всеки се случва да сподели нещо(имам предвид майката със сина),а после да разбере,че не е улучила човека,на който да се предовери. И работата се размирисва като гадна клюка и недоброжелателност,въпреки,че може изобщо да не е така.Но не оправдавам въпросната госпожа,която си е позволила не само да говори за,но и да разкрие самоличността на детето.Категорично не!Затова въпреки,че изпитвам симпатия и уважение към повечето майки във форума,си ползвам прякор и се въздържам от "уличаващи" данни.Веднъж само имах проблеми с човек от нета,пред когото,като новак,бях по-искрена и наивна,отколкото трябваше и ми е обица на ухото.
Та приказките...винаги могат да те вкарат в беля,дори и случайно.Вчера мъжът ми се обажда по мобилния и в хода на разговора му казвам,че според мене не трябва да се доверява на лицето А.Затваря,след малко ми звъни отново-бесен.Оказа се,че докато сме говорили,А.е бил наблизо и можело да е чул високия ми,силен глас.А сега де...де го чукаш,де се пука.Съжалявам за офф-а,ама много ме хвана яд.

# 182
Може би момчето също е влизало и е чело тук. Или майката просто е споделила какво става със съученичката му. Явно е некоректно, но ... Ани си има регистрация, пише си понякога в различни теми. Не знам защо винаги гледам да оневиня хората. ..

Твоята 19-годишна дъщеря има къде да чете и да пише в този форум.
Но изобщо не допускам, че момче - тийнейджър ще седне и ще рови из женски писаници.
Още повече, че майка му е по-активна в бебешките теми, а тази за тийнейджърите е доста голяма и трябва да му бъде насочено вниманието специално.
Как ли пък няма да седне един тийнейджър да изчете всичко, че и връзка да направи.

За мен вината е единствено в майката и съм убедена, че дори снимките на момичето му е показала - да се сети коя е.
А ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ!

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 21:12 от cool_witch

# 183
ХА привет и от мен Sunglasses Вече ми поразмина малко.Много се бях напушила и огорчила,защото като споделих тук за проблемите ми с момата,когато търсих специалист и съвет,една мама си позволи да разкаже на нейният син за проблема на моята щерка. ShockedВъпросът е че са от едно училище и цялото даскало вече знае #Cussing outДойде си един ден от училище,разплака се и ме направи на нищо  EmbarassedКак съм могла? с кой акъл да споделям такива лични неща  ooooh! във форума защото и това знае,но не от мен #CrazyДа ви кажа честно,отщя ми се и на мен да пиша повече тук и вече разбирам жените защо пишат анонимно Naughty въпреки че ги изкарват страхливи и незнам си още какви.........как нямали смелост,но са си прави Peace
Сега вече ми поразмина малко,но доста ще си меря приказките Rolling EyesЖалко,защото почти всички от вас много ми допадате и ви чувствам приятелски настроени и доста разбрани мацки  HugИначе проблемите ни позатихнаха,пу-пу,уж нещата имат контрол пък дано Praynig
Поздравявам фигуристката,малко със закъснение,че чак днес прочетох  bouquet

*silvi*-горе главата мацка  Peace,знам че ти е много трудно,но ти желая от все сърце:Вместо да ти извадят очите,вежди да ти испишат!!!
Потресена съм от некоректността на някои хора....Не се притеснявай, дано не е станала прекалено голяма беля. Аз също ще те посъветвам обаче да махнеш снимки и всякаква лична информация от форума, че виж какво се получава понякога. И аз много осподелям тук, винаг иса ми помагали, но избягвам да персонифицирам себе си и близките си с имена и снимки, че не се знае.....

# 184
 PeaceМоментално последвам съвета-макар че и аз вече има за какво да се ядосвам Crossing Armsв тази връзка.Някои хора клюката 'си ги боде' явно #Cussing out

# 185
СЛАДУРКИ,благодаря ВИ от сърце,че проявявате разбиране  bouquetНарочно не и пиша ника,защото искренно се надявам ,че не го е направила с умисъл,за да ми злепостави детето.
Но все пак трябва да да направим разлика за това кое МОЖЕМ да  споделим с детето и кое НЕ.
ЗАЩОТО едва ли ще и стане хубаво ако нещата бяха обратното  ThinkingДумите на дъщеря ми бяха.......сега цялото училище знае,че майка ми има съмнение че съм болна от булимия  Shocked и това през сълзи  CryИзчетох си всичките неща които съм писала и никъде не видях да съм писала тази дума  ooooh!Така се бях афектирала,че щях хубаво да я накастря на лични,но дъщеря ми не ми позволи Rolling EyesКаза ми-станалото станало не се разправяй повече изобщо.Ще послушам съвета и ще си махна снимките на децата,но след дъжд качулка.Това ще ми е един добър урок занапред да не бъда такава наивница  SickЗащото заради моята искренност понякога плащам висока цена.Просто трябва човек да бъде предпазлив,защото незнае,в кой момент,как,кога и какво може да му дойде до главата Tired

# 186
Здравейте мамчета.
Не съм писала от доста време, но ви чета редовно.
Напоследък преживях много тежки моменти и не ми се пише ....
Писи миси, прегръщам те  Hug.
При нас има затишие, дано не е пред буря  Praynig...

# 187
  • близо до София
 aleks,  Hug
Моя хубостник е наредил няколко двойки в бележника и днес е наказан.

# 188
Момичета,въпросната майка ми се извини два пъти на лични.Приех и извиненията и уточнихме нещата.Явно има някои недоразумения от пуберска страна. ooooh!
повече няма какво да изяснявам и да ви занимавам като спамя темата.Не храня  негативни чуства към нея.

# 189
Напоследък преживях много тежки моменти и не ми се пише ....
Каквото и да е,дано се оправи и приключи по-скоро. Hug

# 190
  • София
Привет на всички!
schreier, не мога да не се включа след твоя мил пост  Hug
Попрочетох, че някаква интрижка се е завъртяла....съжалявам, че са се почувставали зле цялото семейство на pisi-missi, но това ще е за урок на девойката и младежа - винаги в живота ще има подобни случки и те трябва да са устойчиви и да подминават това с гордо вдигнати глави!
Аз пиша във форума само истината и наистина вярвам, че и вие го правите, а и както се казва в един готин лаф "Айде да не се дебнеме, че току виж сме се хванали"  Wink
Какво измислихте за вашите деца за лятото? Ние нашичкия ще го водим с нас на круиз  Laughing

# 191
silvi , LilaC , благодаря ви Hug.
Някои неща са непоправими ,но трябва да се продължава напред.
За лятото- никакви планове ,обикновено в последния момент се решават нещата.

# 192
Привет на всички!
schreier, не мога да не се включа след твоя мил пост  Hug
Попрочетох, че някаква интрижка се е завъртяла....съжалявам, че са се почувставали зле цялото семейство на pisi-missi, но това ще е за урок на девойката и младежа - винаги в живота ще има подобни случки и те трябва да са устойчиви и да подминават това с гордо вдигнати глави!
Аз пиша във форума само истината и наистина вярвам, че и вие го правите, а и както се казва в един готин лаф "Айде да не се дебнеме, че току виж сме се хванали"  Wink
Какво измислихте за вашите деца за лятото? Ние нашичкия ще го водим с нас на круиз  Laughing
Идеално ми звучи това за круиза, би ли споделила някакви подробности. И аз ги гледах, но ме ужасява точката на заминаване - в най-добрия случай е Варна разбира се, но досега съм срещала само с изходен пункт Гърция.

# 193
  • София
Идеално ми звучи това за круиза, би ли споделила някакви подробности. И аз ги гледах, но ме ужасява точката на заминаване - в най-добрия случай е Варна разбира се, но досега съм срещала само с изходен пункт Гърция.
От Рим стартира нашия круиз - 13 дни Италия, Хърватска, Монако, Испания...

# 194
Моята най-вероятно ще я пусна на лагер с гимназията. Ако продължи да се въздържа от хвърляне на предмети. Чух, че базата на която ходят е доста мизерна, обаче пък те трябва да свикват да се забавляват и при по-лоши битови условия.
Помня Мина миналото лято как се беше напрегнала, като прати нейното дете на лагер, и си знам, че аз ще съм трижди по-зле. Обаче, колкото и да е мазохистично, трябва да се преодолее и това.

Общи условия

Активация на акаунт