Тийнейджърите IX

• 21 472
  • 353
  •   1
Отговори
# 165
  • София
После ще се отчета със снимки, честна пионерска!

Габа не се вълнува особено, но кака й е организирала голяма агитка - ще купуват цветя и плюшени играчки да хвърлят на леда  Mr. Green

# 166
И какво, толкова ли са се укротили Тинковците и Тинките?
Вече десетина дни нямаме новина.
То и аз нямам някаква нова бомба за пускане, ама дали не е затишие пред буря?
А и много дами казаха по нещо и после ги отнемА, както казват готините по Софийско. Имам предвид:
Мина
Алекс
Лилак
Писи- Миси
Явче-Мравче
Аиша
Кака ми Сийка
Лулу

# 167
A-a-a не си догледала нещо - 2-3 мнения по-нагоре са се разписали някои от дамите, за които рИвеш.
Децата слушат (надявам се), затова никой не пише. 
Моята голямата е при баба си (по собствено желание, което не мога да си обясня newsm78), малката се върна вчера, че днес е на пробни изпити.
Добре им дойдоха на децата тези 4 почивни дни.
Утре, живот и здраве ще сме в пълен състав.

# 168
А как мина ваканцията при вашиите? Моят една седмица не стана от компютъра - твърди, че ваканцииите били за това. Добре че поне сега го изпратих на английски - имам няколко спокойни часа и достъп до компа!

# 169
Малката изкара 3 дена на село,сади цветя,люля се в хамака с книжка в ръка,игра с кучета и котета,изобщо е много доволна и отпочинала  Peace Кака й се разсипа да ходи на гости по съученици от малките морски градчета,пекат се на плажа в момента,после по кафета и така...и тя е доволна.Кеф!
Вън грее слънце и морето блести,гладко като тава.Отивам да го видя по-отблизо.Приятни почивни дни на всички,събирайте сили и лекувайте нерви,че от понеделник сме пак на фронта! Wink

# 170
  • близо до София
А как мина ваканцията при вашиите? Моят една седмица не стана от компютъра - твърди, че ваканцииите били за това. Добре че поне сега го изпратих на английски - имам няколко спокойни часа и достъп до компа!

И моя син само на компютъра седи. Сега отиде на фитнес, че малко майка му да седне. Иначе нали са ваканция няма какво толкова да се оплакваме, освен че отново е с хрема, слад десетдневно лечение с Ципрофлоксацин и съмнения за синузит.
Аз пък се чувствам  емоционално много зле, защото ми съкращават длъжността.  Sad

# 171
  • София
моя пък беше натирен в Русе при баба си и дядо си
та там спа, яде, вися на компютъра и обикаля града с една стара любов
на 13 вече има стара любов
виждат се с девойката само през лятото и чат пат по ваканции

# 172
ХА привет и от мен Sunglasses Вече ми поразмина малко.Много се бях напушила и огорчила,защото като споделих тук за проблемите ми с момата,когато търсих специалист и съвет,една мама си позволи да разкаже на нейният син за проблема на моята щерка. ShockedВъпросът е че са от едно училище и цялото даскало вече знае #Cussing outДойде си един ден от училище,разплака се и ме направи на нищо  EmbarassedКак съм могла? с кой акъл да споделям такива лични неща  ooooh! във форума защото и това знае,но не от мен #CrazyДа ви кажа честно,отщя ми се и на мен да пиша повече тук и вече разбирам жените защо пишат анонимно Naughty въпреки че ги изкарват страхливи и незнам си още какви.........как нямали смелост,но са си прави Peace
Сега вече ми поразмина малко,но доста ще си меря приказките Rolling EyesЖалко,защото почти всички от вас много ми допадате и ви чувствам приятелски настроени и доста разбрани мацки  HugИначе проблемите ни позатихнаха,пу-пу,уж нещата имат контрол пък дано Praynig
Поздравявам фигуристката,малко със закъснение,че чак днес прочетох  bouquet

*silvi*-горе главата мацка  Peace,знам че ти е много трудно,но ти желая от все сърце:Вместо да ти извадят очите,вежди да ти испишат!!!

# 173
Дойде си един ден от училище,разплака се и ме направи на нищо  EmbarassedКак съм могла? с кой акъл да споделям такива лични неща  ooooh! във форума защото и това знае,но не от мен #CrazyДа ви кажа честно,отщя ми се и на мен да пиша повече тук и вече разбирам жените защо пишат анонимно Naughty въпреки че ги изкарват страхливи и незнам си още какви.........как нямали смелост,но са си прави Peace
Сега вече ми поразмина малко,но доста ще си меря приказките Rolling Eyes
Сигурно много се е разстроило детето,на тази възраст са свръхчувствителни към личното си достойнство,пък и на коя ли не сме...Съжалявам!Но пък сме тук да споделяме и да си помагаме.Понякога във форума съм получавала повече разбиране и подкрепа,отколкото навън.Бих те посъветвала да махнеш снимките и рожденните дати на децата,така по-трудно ще те "разконспирират".
Силви,дано е за добро! Peace

# 174
  • София
Тук съм, мрънкам си в друга тема - за абитур. майки. От 01,03 ме помолиха да се върна на старата работа за няколко месеца. Е от тогава Ани почти не стъпва в у-ще. Наспива се и ходи във фриз. салон/но не съм проверила лично, може и да ме лъже/. У-щето и практиката вече я заряза. Оправданието е, че и другите не ходят. Те не ходят, но са на частни уроци. За матурите - не отваря учебник, все всичко си знае. Подметнаха им, че ще им ги подарят и тя се успокои. Даже тази сутрин пак и мърморах, че с успех 3,50 няма да може да следва, ако реши след време. За тази вечер си е наумила да ходи на някякъв концерт на световнонеизвестна рок група в някакъв клуб. Не и разреших, цупи се. Голяма била, никои от приятелите и не се прибирал всяка вечер в 20,30. Е, заявих и да се прибира когато и както иска, щом смята, че там и е проблема. Да видим, утре ще пиша.

# 175
И аз да се включа- чета ви отвреме навреме, сега да пиша.Ваканцията върви- нищо особено, не се задържа вкъщи. Ама разбрах случайно- не била последните 6 дни на училище, не и се ходело, щяла да намери бележка!Не й е за сефте, не знам какво да правя. Тази година ще я избута така, ама догодина-10 клас?Всичко сме пробвали....

# 176
  • София
Силви, извинявай, че пиша тук. Съжалявам, четох и другата тема. Според мене, ако работата ти трябва - приеми да заместваш колежката. Тя като разбере, че обема на работа се е увеличил може и да се уплаши и да не се върне след майчинството. Може и тя да си потърси друга работа, а има и 3та година неплатено майчинство. През това време се огледай и си намери друга работа и така. Аз миналото лято реших да напусна и да си живея спокойно, да не се притеснявам с работа. Но скоро ми се обадиха от последната работа, че жената, започнала след мене отива на лечение и операция за 5-6 месеца. За това време не могат да намерят заместник и да го обучат та да се вълна. Е сега дремя по цял ден в интернет, то работа почти няма, но трябва да съм там. Ще избутаме лятото, после ще му мисля.

# 177
...Много се бях напушила и огорчила,защото като споделих тук за проблемите ми с момата,когато търсих специалист и съвет,една мама си позволи да разкаже на нейният син за проблема на моята щерка. ShockedВъпросът е че са от едно училище и цялото даскало вече знае #Cussing outДойде си един ден от училище,разплака се и ме направи на нищо  EmbarassedКак съм могла? с кой акъл да споделям такива лични неща  ooooh! във форума защото и това знае,но не от мен #CrazyДа ви кажа честно,отщя ми се и на мен да пиша повече тук и вече разбирам жените защо пишат анонимно Naughty въпреки че ги изкарват страхливи и незнам си още какви.........как нямали смелост,но са си прави Peace
Сега вече ми поразмина малко,но доста ще си меря приказките Rolling EyesЖалко,защото почти всички от вас много ми
допадате и ви чувствам приятелски настроени и доста разбрани мацки  HugИначе проблемите ни позатихнаха,пу-пу,уж нещата имат контрол пък дано...

Ето тази безотговорност вече ми дойде в повече! #2gunfire
То тази мама се знае - ако не се лъжа в предишната (VIII) тема се хвалеше, че и на един ден са родени децата ви.
Спокойно би могла да преглътне, каквото е надробила - да види, колко боли.
Аз на твое място не бих й простила!

А, ето я:

Цитат
...Спомних си,че нашите деца бяха в едно у-ще,даже са родени на една дата.И моят е голям калпазанин и често ме ядосва.
Та,аз знам,че в у-щето има психоложка и по неговите думи ,е много печена.Аз го разбирам в смисъл,че децата и се доверяват.Моят ходи редовно. 
Също като ме ядоса много ,се обаждам и на директорката.Тя е много интересен човек и учудващо ,често знае повече за децата ни ,отколкото ние...

# 178
А помните ли през лятото как се бяхме качили на метлите заради една статия, която в общи лини твърдеше, че някъде там, пред някакъв компютър седи ЧУДОВИЩЕ?
Е, оказа се, че чудовището наистина седи виртуално на отсрещния компютър. Защото трябва да си чудовище, за да направиш това.
Писи-Миси, защо мълча толкова време? Тази гад си ни е чела и ...

# 179
  • близо до София
Момичета, благодаря Ви за подкрепата!
Писи-миси, представям си как се е почувствало детето. Ти не си виновна, просто другата майка е постъпила некоректно.
Поздравления за малката фигуристка.

Общи условия

Активация на акаунт