Тийнейджърите IX

• 21 445
  • 353
  •   1
Отговори
# 75
Туй за мен си беше пуберски каприз. И още си е, защото не съм сигурна, че очилата, които иска са издържани от оптическа гледна точка. Струва ми се, че става въпрос за това как изглеждат.
Ама може и да съм се разсеяла и да не съм разбрала.
Ще задълбая повечко и ще минем на лични по тази тема.
Що на лични,нека и тук да обсъдим.
Аз ползвам очила на Солано вече няколко години и съм много доволна.Взимам по-стари модели,но това не ми е проблем,защото очите ми се чувстват много комфортно,а и модни или не, ми отиват на лицето.Искам да купя такива и на голямата,но за нея е по-важен фасона,и ми спряга някакви цени от 250-300 лв.,дето няма как да стане.Освен това,не ги пази  Naughty Хем искам да носи качествена оптика,хем знам,че ще ги потроши,обели,издраска и язък за парите(и Солано не са безплатни).Чудя се кой път да хвана.Че и за цветни лещи за бала кандисах.Някакви Таргет днес ми препоръчаха,та не знам кое по-напред.
А за гардероба си изработих следния метод:След стотици патетични речи как може да съществува подобна кочина,които явно ги развеселяваха или отегчаваха,но никога-засрамваха;сега отварям въпросното място,грабвам всички изпопадали,смачкани,забравени дрехи и ги стоварвам върху леглата им.Щат,не щат,налага се всичко да се подреди и прибере,за да могат да се пльоснат на леглата си.Един-единствен път се опитаха просто да ги набутат в гардероба,но отново ги изсипах,барабар с чекмеджета и рафтове.Операцията я повтарям безмълвно веднъж на десетина дена и гардеробът им е задоволително подреден.Поне с това се справих... bowuu

# 76
  • София
Ив,
при нас процеса е не само нормален,
а даже прекален! Но не по всички предмети  Naughty
Стачки няма, дори доучват  ooooh!
Виж, все още имаме проблем,
с понятието "учене и подготовка"
Все е готова, все си е научила  Thinking Thinking Thinking
Кога и как учи това дете???!!!
Ама то и оценките падат де  Twisted Evil

Сега има заплаха за лятото, та да видим  Rolling Eyes
Като има какво да губи - май я хваща амбицията,
но се уморих да заплашвам  Rolling Eyes

# 77
  • София
Мина, процесът "учене и подготовка" е истинска мистерия и за мен.

Пример: домашното по математика се състои буквално в поглеждане на задачите и констатация "да, тези ги знам за какво са, няма нужда да ги чета, а пък да ги пиша - съвсем". Странно как учителката й по математика на родителската среща е обявила, че е много доволна  newsm78

# 78
Този път няма да се оплача от децата си - учат, та пушек се вдига.
Малката повече, разбира се, чак ми дожалява на моменти.
Но за динамиката на обучението в елитното ни училище (на голямата) мога роман да напиша.
Поне два блока в седмицата са свободни, а за математиката не ми се говори, защото ми е голяма болка - не се вписва изобщо в представите ми за обучение по математика.
Физичката им напусна, испанката ще напуска (и двете перфектни като преподаватели)... А така се надявах в английската гимназия поне испански да научи.  Joy

# 79
И при нас положението е като при cool_witch -малката все още учи,макар и не със старото темпо,а в "елитната" образцова математическа в паралелката с физика и английски господинът по физика е в болнични от октомври до април,а за математиката нямам думи.Аз вече незнам какво от това,което пишете не се отнася и за мен!? newsm78

# 80
Мами извинявайте, че се намесвам в темичката, но имам голям зор аз си пуснах запитването и в "Кандидатстване след 7-ми клас", та на въпроса :Рожден ден  на 14години -къде? вече никъде не се вписваме, нито сме с големите, нито с малките  ooooh! ще бъда благодарна да споделите идеи   bouquet
Още веднъж се извинявам   bouquet

# 81
Мами извинявайте, че се намесвам в темичката, но имам голям зор аз си пуснах запитването и в "Кандидатстване след 7-ми клас", та на въпроса :Рожден ден  на 14години -къде? вече никъде не се вписваме, нито сме с големите, нито с малките.  ще бъда благодарна да споделите идеи 
Още веднъж се извинявам   

Боулинг зала

# 82
  • София
На нас ни предстои рожден ден скоро - тринайстият. Всъщност, първият истински "тийн" рожден ден. Виктория не иска нищо организирано. Щяла да си почерпи приятелите някъде след училище и то доста преди самия ден. Нали все се пада сред празници и почивни дни, обикновено хората пътуват и тя свикна да черпи в други дни.

В момента се бори с учебната тетрадка по география. Половината й енергия се използва за изразяване на недоволство от скучната и досадна география. Чудя се как ли да й помогна да я види като интересна  newsm78

# 83

В момента се бори с учебната тетрадка по география. Половината й енергия се използва за изразяване на недоволство от скучната и досадна география. Чудя се как ли да й помогна да я види като интересна  newsm78

На мен в прогимназията географията ми беше най-омразният предмет (благодарение на учителката ми, естествено!  Sick). Помогна ми книгата на Жул Верн "Децата на капитан Грант". Не ми е особено приятно да си призная, но и до ден днешен познанията ми по география се базират главно на нея, а не на учебниците. И да ви кажа, не страдам от недостиг на знания, повечето хора са доста по-зле от мен.  Mr. Green

# 84
  • София
Абе Виктория изгълта "Пътешествие по Екватора" на един дъх. И разни други пътешественическо-приключенски романи чете с интерес, но учебникът и учебната тетрадка са й омразни до болка.
Трябва да й предложа след "Кръстникът" да подхване "Децата на Капитан Грант", май не я е чела. Моята беше антикварно издание с липсващи страници, така че ще й купя нова.

# 85
  • София
... А така се надявах в английската гимназия поне испански да научи.  Joy...
Уич, направо ме разби! Simple Smile))

# 86
мами привет и от мен.наскоро открих форума и вече съм тук.аз имам два тийна-на 17 и 12 години.синът ми това лято прави 13 години и е сърдит че повечето му приятели ще са на почивка и на рожденния му ден ще са много малко #Cussing out.как съм могла да го родя точно лятото.

# 87
  • София
ами да
не те ли е срам

и добре дошла

моя ей сега ми каза, че съм досадна и трябвало да спра да го дебна какво прави
ама като взема, че спра настават едни чудеса.....

# 88
  • София
мами привет и от мен.наскоро открих форума и вече съм тук.аз имам два тийна-на 17 и 12 години.синът ми това лято прави 13 години и е сърдит че повечето му приятели ще са на почивка и на рожденния му ден ще са много малко #Cussing out.как съм могла да го родя точно лятото.
И аз ако знаех какви проблеми ще имаме с празнуването на рождения ден на големия тийн, сигурно щях да стискам две седмици - поне до началото на септември  Joy .

# 89
благодаря за добрия прием.в къщи аз съм лошата newsm78  Grinning  вечно нещо искам, питам,искам обяснение за всичко.другите майки не били такива-давали им повече пари и не искали обяснение аз нищо. #Cussing out като го попитам кои са тези маики ми отговаря всички.без мен разбира се

Общи условия

Активация на акаунт