Тийнейджърите IX

• 21 443
  • 353
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Срам, не срам, ще си призная: децата ми са родени през април по две причини:
1. Да има кого да поканят на рожден ден, т.е. да не са все във ваканция
2. През първия си август да са достатъчно "големи" за море

Единственото, което не съобразихме, е твърде честото съвпадане на Великден с някой от рождените им дни. Нямаше и как да го планираме съвсем точно, защото и двете се родиха няколко седмици преди термин, майски бебета трябваше да бъдат.

Третото ще го планираме за първия срок на учебната година, че се вкарахме в големи пролетни разходи вече.

# 91
... А така се надявах в английската гимназия поне испански да научи.  Joy...
Уич, направо ме разби! Simple Smile))
А мен питаш ли ме как ме разби подгответо миналата година - нещото, наречено "учителка", ги научи на русьенски диалект, но не и на английски.
Нямаше такова нещо като домашни и допълнителни занимания, защото и редовните не можеха да се проведат както трябва. А "80 непознати думи на ден" си беше фантастична приказка.
Тази година се оказа, че въпреки това, този клас е един от най-добрите 9 класове. Това е факт, за който нямам никакво обяснение. newsm78 Децата, че са умни, умни са, ама...
Вярно е, че нямат проблеми с предметите (без БЕЛ, математика и психология), които се изучават само на английски, но аз не съм доволна от преподаването и изискванията по предмета "Английски" - твърде никакви ми се струват. Дъщеря ми учи по испански много повече, може би защото е абсолютно непознат.

Май оспамих темата, но ще ме извините (надявам се). Поне си излях яда.    ooooh!

# 92
  • София
:Рожден ден  на 14години -къде?

Имам няколко предложения - все пак водя с две години  Wink  Hug
14 РД го направихме в "детска" дискотека - от 18.30 до 21.00ч.
куверта беше 5 лева на дете, внесохме си тортата и сладки, имаше и DJ.
Самият персонал наблюдаваше за алкохол и изцепки,
не че не обарах двама красавци де  Mr. Green
Сега помогнах в организацията на 16 РД на приятелка
Ще бъде в Кокарача - май също е много прилично.

Не ти предлагам миналогодишната ни организация,
защото зависи от времето.
За 15 РД - повечето тук знаят, но пак ще го споделя
направихме плажно парти - децата бяха във възторг!!!
Не съм вярвала, че толкова ще им хареса - още говорят за страхотното парти,
но тази година вече има посърнали  Wink
16 ни РД ще бъде на път за САЩ  Rolling Eyes

Привет на новодошлите  Hug Hug Hug
Тук, освен идеални дечица има и диванета  Laughing

# 93
Мина, къде в САЩ?

# 94
  • София

Кармел, Калифорния.
Ще ходят и до Юсемити парк за една седмица.

Падна голям смях с моята приятелка,
която е в Илинойс.
Радвам се аз, надявам се да се видят,
а тя ме пита с кой полет да и организира ходене до Чикаго?!
Аз естествено като полуидиот, я питам не може ли да я вземе,
а тя след кратка пауза ми сервира
"е - за два дни нормално каране, може и да отида с колата" Joy Joy Joy
Нали не съм ходила и си мислех,
че като да пиеш кафе в Банско  ooooh! ooooh! ooooh!
Да не говорим, че полета е 6 часа  hahaha hahaha hahaha

Оххххх  ooooh! ooooh! ooooh!

# 95
Обичам Калифорния. Сан Франциско ми е любимото място. Сигурно и тя ще го хареса много.
Единствената неприятност е безкрайният полет.
Благородно й завиждам.

# 96
благодаря за добрия прием.в къщи аз съм лошата newsm78  Grinning  вечно нещо искам, питам,искам обяснение за всичко.другите майки не били такива-давали им повече пари и не искали обяснение аз нищо. #Cussing out като го попитам кои са тези маики ми отговаря всички.без мен разбира се
А, не и аз съм такава - ставаме две! Simple Smile

# 97
Мина къде е тази детска дискотека? Някакви кординати? Въпреки, че щом била "детска" не ставала, тя не била дете ставала на 14 г. ooooh! да луднеш тази възраст, нито са големи нито са малки   #Crazy
Излиза, че и аз съм от лошите майки, защото другите на всякъде ги пускали  #Cussing out
Малкия е роден лятото сигурно, живот и здраве и той ще от сърдите. ooooh!
Благодаря за отговорите  Hug

# 98
Мина къде е тази детска дискотека? Някакви кординати? Въпреки, че щом била "детска" не ставала, тя не била дете ставала на 14 г. ooooh! да луднеш тази възраст, нито са големи нито са малки   #Crazy
Излиза, че и аз съм от лошите майки, защото другите на всякъде ги пускали  #Cussing out
Малкия е роден лятото сигурно, живот и здраве и той ще от сърдите. ooooh!
Благодаря за отговорите  Hug
Аз направих на моето 14тия рожден ден в една дискотека в Младост, че да не развеждам хлапета по София. Детска се водеше, защото беше от 6 до 9. Позволиха ми да внеса храната, но не и тортата и питиетата. Беше предимно чалга, но те се радваха. Имаше и някаква томбола с касовите бележки и моето спИчели 50 лева, та много тънко ми излезе. Е, имаше и една група от ромски деца от Дружба, но нашите така или иначе учеха с доста други етноси заедно, та не се впечатлиха изобщо. Доволна остана. Сега си има астрална близначка в класа и с нея и още двечки рачета се наговарят за нещо по-класно, но аз още не съм се задълбочила в темата - рано ми е някак. Ама нещо гъзарско беше, ще трябва да я питам.

# 99
Здравейте и от мен!
Рядко влизам във форума  ето,че днес открих,че сте имало и място за тинейджърите  Simple Smile
Записвам се да ви чета,но съвет не мога да дам тъй като не съм имала ученици в България.

# 100
Записвам се да ви чета,но съвет не мога да дам тъй като не съм имала ученици в България.

Е, то тук не споделяме само училищни неволи.  Laughing А предполагам, че тийновете са едни и същи по целия свят.  Rolling Eyes
Добре дошла!   bouquet

# 101
А мен питаш ли ме как ме разби подгответо миналата година - нещото, наречено "учителка", ги научи на русьенски диалект, но не и на английски.
Нямаше такова нещо като домашни и допълнителни занимания, защото и редовните не можеха да се проведат както трябва. А "80 непознати думи на ден" си беше фантастична приказка.
Тази година се оказа, че въпреки това, този клас е един от най-добрите 9 класове. Това е факт, за който нямам никакво обяснение.

Да не се е върнала Велинова в русенската английска гимназия Mr. Green...

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 09:22 от Denichkata

# 102
Последната публикация ми даде импулс, на който не можах да устоя, така че извинете за спама, но това е за Уич:   bouquet  bouquet  bouquet 

Така, скарали се дъщеря ми и майка ми (и двете в деликатна възраст), а иначе дъщеря ми е като "гербова марка" на нашите.
Сега аз - между чука и наковалнята, се чудя какво да правя.
Проведох разговора за контрола на емоциите, компромисите в общуването и добрия тон. Права съм била, но в случая тя също била наранена. Майка ми от друга страна ми ги говори едни, сещате се.
Вие какво бихте направили - бихте ли действали като медиатор/модератор или ще ги оставите сами да се оправят.

# 103
Бях въвлечена в същата ситуация ,само че от баща и дъщеря.
За кратко време се потдадох, но стана още по- зле .
Оставих ги сами да се оправят.
Сега тръпна в очаkване на резултата.

# 104
Вие какво бихте направили - бихте ли действали като медиатор/модератор или ще ги оставите сами да се оправят.

Ще ги оставя сами да се оправят - големи момичета са вече.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт