Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да помогна на детето си да се справи с безпокойството, когато пътува само?
Какви са най-добрите начини да подготвите дете за пътуване в чужбина?
Защо днес не е ли първата пролет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да помогна на детето си да се справи с безпокойството, когато пътува само?
-
Какви са най-добрите начини да подготвите дете за пътуване в чужбина?
-
Защо днес не е ли първата пролет?
-
Каква може да е причината за болката в кръста на детето?
-
Как мога да насърча децата си да ядат повече плодове и зеленчуци?

,та вие като сте може би година пред нас какво ти е мнението?А бе , на мен ми е трудно да ги разбера тия техни работи( особено като дъщеря ми е на 15 и все още не е на ясно какво иска!!),но май се оказва,че системата работи добре,особено ,ако детето ще учи по-късно в англ .уни. 

Айде на бригада или в казарма,да бачкаш по цял ден и вечер под строй на платца,да ги видя ще им остане ли сила да се правят на маймуни,че и да поболяват семействата си.Щото на нас ни е много "лесно" да ги обичаме и издържаме.Като българка,не разбирам родителите от поста на lubopitna,които предупреждават децата си на 16 да напускат и т.н.,но понякога,при проблеми с тийнката, си мисля тайничко,че имат право.Прекаляват вече с този техен пубертет и е крайно време да стъпят на земята.Пубертетът в БГ май взе да се проточва до към 30 г.,да му мислят обгрижващите ги...
И моят, и моят е така" дресиран"
по същата причина/свършено набързо и механично/ скоро отваряйки хлебницата навечеря
,тръгнали към коша за пране
-е,вечерята беше диетична-без хляб.