Отговори
# 150
Добър ден, сладурани! Grinning
Усмихвам се, но всъщност съм притеснена. Вчера послушах съвета на irinii и успяхме да свалим  Т с хексалгин. Благодаря и на всички, които се включиха с ценни съвети. Фиб, лагодаря за изключително полезния линк и аз ще си годобавя във фаворити.
Но днес сутринта Мими отново се събуди с висока температура и я заведохме на лекар, за да сме спокойни, че гърдичките са чисти. Оказа се със зачервено гърло, най-вероятно някакъв вирус. Изписаха ни хомеопатични лекарства. Аз у дома имам Студал за кашлицата. Сега си е у дома и се гледаме. Времето е разкошно и ги изведох на разходка, но гледам да не прекалявам.
ЦветиР, промяната ти е зашеметяваща и аз много ти се радвам! Grinning Много си красива! И аз лично ти се възхищавам на силната воля. Щастлива съм, че дечицата са вече здравички.
За сребърната вода - наистина е много полезна. Ще се опитам да потърся линка в Здравния, там имаше цяла тема за нея. Аз също отдавна се каня да купя за Мими.
Ето, намерих го!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=153633.0
Ави, много е красиво комплектчето на бебо. Heart Eyes Ох, като го гледах, какъв мерак ме обзе за бебееее...  Grinning Със здраве да си го ползва малкото юначе, дето оше е в коремката.
Йоанка, много ти завиждам (благородно де Wink), че Вис Виталис ви е на една крачка, обожавам го този магазин! От там си купихме количката за Веси, а децата имат много красиви дрешки купени от тази борса. Освен това чух, че скоро в Пловдив ще отваря врати магазин Premaman, което много ме радва.
Фиб, хайде оздравявай и ти! Много е променливо времето. Баба Марта беше много непослушна. Mr. Green
Бях забравила да сверя часовниците по новото време, та без малко да стане фал. Mr. Green
Причтен ден на всички, че моите лудетини вече замислят поредната беля. Laughing

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 13:30 от Мари_Анка

# 151
Честит празник, Снежка! Да си ни жива и здрава и много щастлива!

# 152
  • София
Снеже, честит рожден ден!!! Пожелавам ти много щастие и радост във вашата пълна къща Simple Smile
Еееее, Цвети...ти уби всичко детско в мен...Изглеждаш страхотно, нямам думи. За пореден път те поздравявам за куража, който проявяваш с твоята пълна промяна Hug

# 153
Сладуранки радвам се че мога да драсна нещичко докато "Конан варварина" спи. Снощи му измислих това временно прозвище което си спечели тичайки и ревейки с боен вик вдигнал високо пръчката с бърсалката.

Цвети Ср. вода давам още от самото му раждане-за бърсане във водата слагам а сега я пие от шишето направо при грипни контакти.Харесва му и съм доволна.

Ирини честита Свобода Hug и спешна беб ваканция след неразположенията.Толкова сладкодумно успокяваш, че да ти се прииска да те посещава човек като при психоаналитик Flutter - супер си!Как е градината? Спаси как се държи с творнията ти.

Ави комлекта е много мъжкарски само дето ръкавичките не са боксови Laughing ех .. твоето наближава Heart Eyes Вълнувам се Praynig

Момичета на форума това му е хубавото че може лесно да избегнеш конфликт, разлика от реалити срещи не мислите ли? Лощото му е че тези срещи ми липсват Wink . хайде една в топъл ден да напавим в зоологиеската или в южния???

Иван го пуснах в зоологическата на въртележка за първи път и аз обаче горе до него с корема и се държа за пилоние Joy Смешни бяхме.

Целувки и да сте здравички!! Никакви температури Peace

# 154
Днес, преди да се разпиша, исках да питам нещо и накрая забравих. ooooh! Embarassed
Момичета, след няколко дни моят мъж е рожденник. Ще ми се да му подаря нещо различно и вълнуващо. Та се спрях на 3-дневна екскурзия до Халкидики, Гърция. До сега никога не сме излизали на вън. Ще ми се да ме посъветвате, дали изборът ми е добър и ако някой е ходил там, да сподели впечатления. Приемам всякакви идеи, но ми се ще да е в Гърция.
Хайде малко снимчици от мен за настроение:

Борбата е безмилостно жестока  Laughing
http://images24.snimka.bg/005500742.jpg

Ставаме от сън, на тати любовите Wink
http://images24.snimka.bg/005500703.jpg

Аййй, че съм красива Laughing
http://images24.snimka.bg/005500748.jpg

С мама
http://images24.snimka.bg/005500706.jpg

Мама И Мими на Цигов чарк
http://images24.snimka.bg/005500710.jpg

П.С. Ех, Мими пак ми вдигна температура... Sad

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 16:52 от Мари_Анка

# 155
Бонджорно дами!
 Hug Hug HugЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СНЕЖКЕ-СМЕШКЕ!!! Бъди все така прекрасна, усмихната - още по-ценена и обожаван от прекраснто си голямо семейство!  bouquet  bouquet  bouquet
Марианка, докторът предписа ли някакво друго лечение за температурата - моят съвет е да си продължиш с хексалгина, до пълно овладяване на температурата  Naughty За Гърция - мисля, че прекрасна изненада си избала за съпруга ти - особено щом не сте пътували извън страната. Халкидики е чудесно място. Даже през май и ние ще отидем за 5 дни с компанията и децата. Ще се заредите и разнообразите - но 3 дни ще отлетят мноооого бързо /знам, че няма как повече  Hug/ на кой ръкав и в кой хотел ще отседнете? Да ти кажа, че гръцките хотели с 3-4 звезди не са нищо особено /в сравнение с тези в Турция,например.../, но пък средизевтоморската кухня и прекрасното им море компенсират всичко.  Crazy /мерси за споделените снимки- тази от Цигов чарк ми хареса много/
ЦветиР, и тук те поздравявам за куража и постоянството по отношение промените с теб. Съчувствам ти и за болните деца, и за неспането - аз като знам как се изнервям когато Спаси ми стане в 7-00, пък представям си ако будувамепоникое време  Confused
ЦветиБерова, как сте? Как мина манипулацията на Габи - дано не е плакало много красивото дете, но по-важното - дано сте се отървали от гадините завинаги. пиши!
Йоана, възхищавам ти се! Човек се справя с толкова, колкото му се даде, но по-трудното е да се справя без оплакване.   bouquet Защо не пробваш да им даваш на сладурите да закусват сами някакви неща на парчета - плодове, мек нарязан сандвич...  Thinking Спаси все по-често го оставям "да се мъчи" сам  Wink
Алфи, на линия съм за слънчеви срещички. И на Спаси кръщенето на въртележка беше в зоо-то, само че в ролята напридружител влезе Ави. /на мен ми става злеот тези неща само като ги гледам, а тогава пък бях и в етап на активно повръщане/ Проверихте ли дупето на Конан, как сте с акането? А ти как си?
Стели, все забравям да ти кажа колко много ми хареса стенли на снимката - толкова голямо момче!
Моята Свобода - днес се наспах докъм 9. пих кафе, правих закуски, а Спаси стана към 10  Grinning Обожавам сутрешното ни гушкане и закусване - дори като хдех на работа си го хранех аз обикновено - някак ми е мил този ритуал. После посвърших малко делови дела, после на масажче  Crazy Прибрах се и си засадих подправките - магданоз, копър,босилек и майоран - в пригледни лехички с табелки, подсещащи къде какво да очаквам да покълне. за първи път ми е и се изкефих много  Grinning даже си купих една оранжева лейка, с която се полива като дъжд. После със СПАСИ направихме опит да поизмием гаража. Измихме го половината,че се поуморих, а и на няколко места се образуваха удобни за Спаси локви - в къщивлязохме измокрени от пръстите на краката до гърдите  Laughing Laughing Laughing Готвихме,  хапвахме, танцувахме на Мюзик Айдъл...

От няколко дни всеки ден се сещам за Дилипили.Някой чувал ли е нещо?

# 156
  • Пловдив
Добро утро, дами!!!

Честит РД на СНЕЖКА-СМЕШКА, на патерици!

Честит 1-ви април и внимавайте да не ви излъжат..... Joy

# 157
Хихихи... мен любимият вече успя да ме излъже- много ми е смешно как продължавам години да му се връзвам...  Laughing

Ето една закуска с надежда да ви изкуша и да се разпишат повече мами!

# 158
Ха,ха,видяхте ли какви нови рангове имаме,това да не е първоаприлска шега на модераторите? Joy

# 159
  • Sofia
Момичета, Честит Първи април!

Много са хубави новите ни рангове - тъкмо си мислех, че никой не ме е излъгал още... hahaha

# 160

Grinning Как го харесвах този 1 април като дете  Joy  днес даже бях забравила
Тези изтребителски рангове много ми харесаха  hahaha
Ирини с това на картинката е невъзможно някой да устои  Grinning Върна ти се музата към кулинарството  Flutter Баницата получи ли се?Браво за добре оползотвореното свободно временце  Hug Спаси докато се появи малкото му другарче,ще е станал съвсем самостоятелен в ядене,спане...игри,танци и песни и ще има какво да показва.
Честит РД на СНЕЖКА-СМЕШКА, на патерици!  bouquet
Мари_Анка много хубави снимчици  Grinning Не съм ходила до Циговчарк от сигурно 5-6 години.Много ме зарадва със снимката от там.
алфира как е твоето бебоче в коремчето?Кога го чакаме да се появи?Дано април се постабилизира времето,за да може да се разхождаме спокойно.Вчера излиазохме в пек,валя ни дъжд,изсъхнахме на слънце..прибрахме се с вятъра.Баба марта като за последно май се вихри.
Ави - много мъжко костюмче и хубаво
Мариаф- интерестно е това което се закрепя към количката.Дали Филип ще иска да се вози там?
tzvety roussimova  Peace   bouquet
Доника много са му нестандартни белите на Хриси  Laughing Свкърва ти винаги има свежи идеи кое как се прави  Mr. Green
Прегръдки от нас  Hug

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 11:33 от dennis

# 161
Иринии добре че е виртуална закуската иначе ми отиде диетата  Laughing неустоимо апетитна е Страхотно распускаш, продължавай в същия оптимистичен и бодър дух да се наслъждаваш на бременността.
Когато храната може да се яде с ръце, Крис яде сам, но с лъжица или вилица предпочитам аз да му давам, рядко и двамата държим, за да избегна основно почистване плюс къпане по 3 пъти на ден.
Хубава шегичка са измислили модераторите  Laughing
Денис, много сладка лентичка си имаш
Марианка, как е Мими? За Халкидики нямам преки впечатления но изглежда много приятно, чудесен избор за подарък

# 162
Влизам и тук да се оплача
Мен днес как ме нервираха... Отивам в община Красно село да си платя данъците и с влизането гледам опашка се вие.Влязох по навътре, за да се убедя,че  е за там тарапаната и една жена като ме видя с детето и ми предложи да мина пред нея - беше трета преди касата. Благодарих и много и тъкмо да застана - една друга активистка на около 42-3години като ме нападна...  ooooh!Била съм си довела детето нарочно /представям си ако бях казала и че съм бременна - сигурно щешеда каже,че лъжа - защото наистина с дънки не личи нищо/, там имало хора с бастуни - въобще простотия... Страшно ме подтиска този български манталитет на нацупеност, егоизъм и липса на възпитание.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Казах й, че е много зле и че със сигурност някой ден и тя ще хване бастун, но дете - едва ли, за което искрено я съжалявам - и си тръгнах. Как им паднах на нивото - не знам, много се ядосах.  Whistling
Както и да е...после минахме през Джъмбо и накупих още  великденски украси, нахраних спаси, който нанка сладко, хапнах си и аз сандвичи с пиле, топено сирене и домат и сега - вече спокойна и усмихната ще полегна  Blush

# 163
Здравейте, изтребители и щурмоваци!  Joy
и честит ви 1-ви април!
Аз днес си купих букетче от жълти лаленца, които така приятно миришат на пролет и толкова слънчево изглеждат, че веднага си предадах настроението и на профила.  Grinning
На snezhka-smeshka, честит рожден ден и от мен!   bouquet
Мари_Анка - как сте днес? Много хубави снимчици си ни споделила, на мен пък най-ми хареса тази, на която се боричкат двете ти принцеси! Mr. Green За подаръка-изненада, няма значение къде ще сте - важното е, че ще сте заедно.
tzvety roussimova - все така се радвам, че промените във външния ти вид те карат да се чувстваш толкова добре. Не съм ви сварвала скоро на дивана..... Mr. Green
yoana77 - голяма веселба е у вас. Ама така е, както казва Мечо Пух - колкото повече, толкова повече!  Party Аз познавам едно семейство, което имат близнаци, една година по-големи от нашите и сега чакат трето. Crazy
Доника - свекърва ти наистина е много идейна! Wink

Ех, момичета като заговорихте за свободното време, т.е. за времето далеч от работното място и посветено на децата, тъй ми става мъчно, че нашето време с Йоанче изтича....В момента сме в такива страхотно хармонични отношения с нея, в някакъв чуден синхрон, наистина все едно сме на един акъл, както казват всички около нас /като критика за мен/. Сутрин закусваме дълго на терасата, пием витаминозни сокчета и си говорим, после се разхождаме навън - бягаме, ритаме топка и се смеем...Вечер аз или излизам и ги оставам за няколко часа с тати /време само колкото да нямам търпение да се върна и пак да се прегърнем/ или гостуваме заедно на баба и деди....и любимото ми - преди лягане, като си измием зъбите, пак заедно, да дадем по-една голяма усмивка на огледалато. Grinning И е толкова занимателно туй Йоанче, въпреки бедния си речник все разправя някакви истории и ни разсмива....но и никога не пропуска да дойде да ме прегърне, колкото и да е заета с други дейности, сякаш изведнъж се сеща, че много ме обича.  Ех, страшно ще ми липсва всичко това и още много друго. Пък като си помисля, че и моето бъдеще е неясно и мъгляво и съвсем не искам да идва септември.....Нещо като прекрасен меден месец, който не искам да свършва.
Но, животът върви на пред и нещата трябва да се променят, за да се развиват. Пък кой знае - после може да е даже още по-добре.  Grinning
ЧАО!  bouquet

# 164
 Привет!
Виждам че доста са се разгорещили страстите тия дни   People No Good .Ще се радвам да се запази добрият тон в темичката ни   friendship
Честит първи април! Засега никой не съм излъгала  Thinking
Марианка как сте днес ? Дано да сте преборили темп.,че много неприятно да е толкова висока и да не може с нищо да се свали.При Габи имаха ефект единствено компресите с оцет  и вода.Стискаме палци да сте добре.  Praynig
Цвети Р просто нямам думи ! Страхотно изглеждаш!!! Браво за силната воля , де да можех и аз така .... А и с този цвят коса си невероятна  Peace
Снежка-Снежка Честит рожден ден и от мен!   bouquet
Ирини не им се връзвай на тия изобщо! За тях има една приказка ,малко е цензурна ,недое...а Така че свиркай си ,радвам се ,че си добре ,всеки човек има нужда от промяна в живота си,сигурна съм че при теб  ще е за добро!
Фибичка и аз от време на време си купувам букетчета за хола,за да ми е свежичко и приятно!Веднага ми се оправя настроението с едно такова мъничко букетче. Hug
Момичета утре ще ходим да изрязваме пъпките на Габи.Стискайте ни палци,защото от сега ми се е свил корема , все едно на мен ще ми правят нещо.  Sad
Хайде приятен и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт