Усмихвам се, но всъщност съм притеснена. Вчера послушах съвета на irinii и успяхме да свалим Т с хексалгин. Благодаря и на всички, които се включиха с ценни съвети. Фиб, лагодаря за изключително полезния линк и аз ще си годобавя във фаворити.
Но днес сутринта Мими отново се събуди с висока температура и я заведохме на лекар, за да сме спокойни, че гърдичките са чисти. Оказа се със зачервено гърло, най-вероятно някакъв вирус. Изписаха ни хомеопатични лекарства. Аз у дома имам Студал за кашлицата. Сега си е у дома и се гледаме. Времето е разкошно и ги изведох на разходка, но гледам да не прекалявам.
ЦветиР, промяната ти е зашеметяваща и аз много ти се радвам!
Много си красива! И аз лично ти се възхищавам на силната воля. Щастлива съм, че дечицата са вече здравички. За сребърната вода - наистина е много полезна. Ще се опитам да потърся линка в Здравния, там имаше цяла тема за нея. Аз също отдавна се каня да купя за Мими.
Ето, намерих го!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=153633.0
Ави, много е красиво комплектчето на бебо.
Ох, като го гледах, какъв мерак ме обзе за бебееее...
Със здраве да си го ползва малкото юначе, дето оше е в коремката. Йоанка, много ти завиждам (благородно де
), че Вис Виталис ви е на една крачка, обожавам го този магазин! От там си купихме количката за Веси, а децата имат много красиви дрешки купени от тази борса. Освен това чух, че скоро в Пловдив ще отваря врати магазин Premaman, което много ме радва.Фиб, хайде оздравявай и ти! Много е променливо времето. Баба Марта беше много непослушна.
Бях забравила да сверя часовниците по новото време, та без малко да стане фал.
Причтен ден на всички, че моите лудетини вече замислят поредната беля.
- супер си!Как е градината? Спаси как се държи с творнията ти.
Смешни бяхме.
За Гърция - мисля, че прекрасна изненада си избала за съпруга ти - особено щом не сте пътували извън страната. Халкидики е чудесно място. Даже през май и ние ще отидем за 5 дни с компанията и децата. Ще се заредите и разнообразите - но 3 дни ще отлетят мноооого бързо /знам, че няма как повече
/мерси за споделените снимки- тази от Цигов чарк ми хареса много/
Спаси все по-често го оставям "да се мъчи" сам

Аз познавам едно семейство, което имат близнаци, една година по-големи от нашите и сега чакат трето.
.Ще се радвам да се запази добрият тон в темичката ни