Усещате ли,че темичката ни много напомня една от преди малко повече от година и полувина..
Фиби,тоя Муз дет те е посетил да не те напуска
Определено си вложила сърце
Ама и то как иначе при толкова бремелинки(аз предпочитам тази версия на думата,вариация на адреналинки ,само че къде къде по гоцки от тях 
Много е сладко да се вълнувам с вас пупинки сладки..А като разглеждах снимките от изпращането на Чочи и ми се сви..Приятно е,че нещо виртуално получи тяло и душа.И без да ми бушуват хормоните се насълзих..Много е хубаво това форумче,ей...
Стес,както казват - Шапо!Чак ми се прииска и мен да ме изпратите на някое хубаво място (Ави,знам че ще кажеш Доминикана хаха)Всички блестите на снимките,а патиланците са върха!
Щастливке,жалко е с тези болежки,но..ти си стабилярка и няма да им се даваш!
Голямо оживление тук и забравям какво исках да коментирам..
Ави,с усмивка ще ти кажа - остави,че шиенето ми се видя повторно раждане,но си умрях от срам,защото ме ши едно момче от випуска ми..
Ирини,да отсрамиш коремките,че гледай колко мъжаги ще се раждат - ние сме с теб за розово!
Фиби,разкошно е,когато си идват хората,които обичаме..Използвайте всеки миг!
И малко за нас..При нас думата е :рушим!Чакам топлинката,че още малко и няма да има какво да се троши у дома..Купихме си от Джъмбо и гривна за WC с едни патета и лафа сега е "патетаааа ачи..."Има желание,ефект почти не..Но все пак от играта се започва..Запалих се по вашето ходене по гащички без памперс и се амбицирах и аз..Ако не е много студ понеделник ще я пробвам.
Унесох се в писане, но да ви поздравя - днес е деня на франкофоните,а нали всичките сме си френски мацки,че и отгоре
И пролетен полъх с всичко ново и свежо - всяка пролет ражда красота - нека тя ви обкръжава винаги и я носете във вас както и досега!
Много емоционално го давам ей,,Дали да не си купя тест за бременност?Шегичка..
Сънувайте сладко!

пък ти ако искаш ги подмини

И какво аз да чакам и аз не знам колко...
. Сега мисля, да я водя да и леят коршум, защото и после през ноща, се събуди в 2 часа и плака, плака, хем я носех на ръце и я бях гушнала и така 1 час. После се успокои и заспа, ама ето сега спи и се стресна и плака пак.
Как се справяш с двамата малки мъже при отсъствието на татко им?
...