Денис, много благодаря за инфото за гащичките

no time

И аз мисля, да пробвам схемата на Ирини, но ще поизчака още месец-два! Арен като едни от най-големите в нашето отборче дава добър пример както винаги! 
, пренарежда вече всички шкафове и даже си има скривалище, където складира разни любими за него неща /дистанциионни и телефони основно... 

...
за Мари_Анка 

Мисля, че периодът отминава
2 дни не съм повръщала и даже се зачудих дали с беби всичко е наред 

тук си донесох много топлина в сърчицето, от вас!

Хайде да драсна два реда и аз докато си взимам почивчица пред компютъра.Ние от сутринта до сега бяхме по разходки из центъра,после минахме през парка...тримата се возихме на рикша.На Арен много му хареса...не спря да бръмчи'брррръм,бррръм" после мина по всички възможни въртележки.Чудех се дали да го качвам на едно пони,но се отказах...да не му дойдат в повече преживяванията.Сега и той спи доволно като Рая...
Добри и мили хора слава богу има навсякъде,хубаво е че те са край вас.

. Съжалявам, че не можахме да дойдем на партито.

Добре дошли на полска земя. Разкажи повече за градчето, къщата, въобще мястото, където сте. И снимчици да покажеш.
Наистина момичетата са ти спретнали страхотна изненада на партито и за пореден път съжалявам че живея толкова далече.
Пробвала ли си да им даваш някакъв имуностимулант. Казват че сребърната вода е чудесна в това отношение. А при първи симптоми на разболяване цитросепта е вълшебен.