Отговори
# 45
marys много се радвам да ви "видя", колко много е порастнал Ники, голям симпатяга  Hug
Денис, много благодаря за инфото за гащичките  Peace
no time  Embarassed

# 46
  • Пловдив
Здравейтеее... Hug

Тия дни не ми остава много време за писане, но пък ви изчитам редовно!

marys, радвам се на твоето присъствие отново...Дано намираш време по-честичко да ни навестяваш! Ники е страхотен симпатяга...много е пораснал!
muckata, колкото и да е сиво ежедневието...пиши...с нас ще ти стане цветно...  Wink
Плами, на много интересно място е съпруга ти...Аз обичам разкази за екзотични места!!!
Успех утре на изпита!
Щастливка, неприятни  изживявания си имала! Аз мисля, че положителната ти нагласа към нещата от живота ще ти помогне да изчезнат тези състояния....Винаги съм се възхищавала на оптимизма ти....може би защото аз съм песимист, склонен към реализъм, но оптимизма е едно рядко срещано състояние при мен....хаха....голям анализ си спретнах... Mr. Green
Мари_Анка, напредъка на Мими е голям и ти не позволявай на нищо да помрачи гордостта от успехите й!!! Да оздравявате бързо и 3-те!
dennis, с интерес чета развитието на историята с гърнето....ще ми е от полза... Thinking И аз мисля, да пробвам схемата на Ирини, но ще поизчака още месец-два! Арен като едни от най-големите в нашето отборче дава добър пример както винаги! Peace
  irinii , съжалявам за Бошидо, но и аз си мисля, че сигурно ще се върне, защото ще му домъчнее за Спаси....нали му е другарче!!! Чудесно е че ти запазваш самообладание при такива ситуации, защото сега най-важното е да се чувстваш спокойна! И на мен ми беше интересно да науча подробности около това така вълнуващо събитие, което ти предстои!

Днес явно е бил ден за сутрешен сън за всички септемврийчета, защото и Стенли се събуди в 10,00, а и аз се успах заедно с него, защото той си е моето будилниче...Днес съм с тъпо и неприятно главоболие, но успях да си свърша задачките за деня. Стенли тази седмица беше настроен само за бели /както сам си казва....биааа/, явно заради лошото време не можеше да си изразходва достатъчно енергията!
Не говори с изречения още /освен Айде, мамо/ и казва двусрични думи, но има време....За сметка на това се научи да се качва на кухненската маса и иска само там да стои... #Crazy, пренарежда вече всички шкафове и даже си има скривалище, където складира разни любими за него неща /дистанциионни и телефони основно... Mr. Green/!

Приятен уикенд!

# 47
 Момичета пооляли сте се.. то писане, то чудо
И все пак, давайте в същия дух и много се радвам да видя, че сред оределите ни редици има завърна ли се, по- честичко се отбивйтееее
Ирини, поздрави за гърнето и гащите още не приемам, нещо не се случило, лаци като седне почва да пее и да щрака с пръсти, аз го залъгвах с една песничка, за да поседи барем му дойде на дупето .. песента е следната "мама ака, ааа, тати ака, ааа, Лаци ака акаааа, най- обича той" и така квото ми дойде на ум в тоалетна тематика, повтаря се с  "пишка".. абе луда работа, та той вмасто по предназначение сяда, строява ме пред него и почва да пее... а в гърнето НИЩО. Днес реших да го слагам често , за да хвана като му се доака и сле това да му сложа гащите, ама той до излизане нещя дори и в памперса... та днес минахме без гащи. Аз честно казано не съм от упоритите и незнам до кога така.. ама . Иначе и от сериозните не съм и също не сме ходили на консултация както се пада на 18 м. и не сме били Пентаксима.. има времеее
Стели, и Лаци се качва на кухненския стол, слага ръце на масата и почва да тропа с лъжицата, за сега мисля че ясно разбра , че на самата маса от горе не може и съм щастлива, че не прави опити, но понякога даже си яде сам закуската седнал на стола (за възрастни) и ако съм направила нещо дето може с пръсти да го взима си закусва като възрастен... мушичка  Flutter
Бон_есперанс, това със съкурсника направо ме заби, незнам как щях аз да се чувствам в такава ситуация, преставих си го и ми се присви... ужас Embarassed Иначе продължавам да не вярвам , че ангелчето на кака е разрушител и настоятелно те моля да престанеш така да говориш... Докажи!.. с тез опашчици, с тез оченца... сини.. Не! Naughty
Щастливка, дано си по- добре, това си е кофти работа, аз не съм стигала чак до диагноза, но съм се чувствала така и горе- долу мога да си праставя.. и все пак е по- добре да е паническо от колкото лоша функция на щитовидната, това хич не е добре (да не говоря глупости, че незнам дали не е свързано) , но свекърва ми е с намалена функциа но щитовидната и е много кофти, трудно се компенсира с лекарства и не се оправя... и все пак наистина почини си , доколкото е възможно и бързо се въстоновавай Hug
Плами, колко екзотично звучат разказите ти за австралия, искам и аз при дивите животни... разказвай винаги когато можеш, със сигерност ще ни е интересно
Аз отивам да си взема мъжа от масаш, щях да пиша и още , но 100 часа ми отне да прочета всиичкото което днес сте писали..
аа.. Денис, това , че Арен се усеща е супер, голамо момче е той и бибата и гърнето оправя в кратък период от време.. ееех растат си децата, браво на вас

# 48
Добро утро, сладурки! Grinning
Веселушка е обула чехлите на кака си и само повтаря "Аййй" (това означава "Колко съм красива!" Laughing). Такава е реакцията и и когато вържа опашка и сложа фибичка. Много е суетна.
И да се похваля, снощи на Мими и падна зъбче. Laughing Ей, порасна ми момичето, започва да ги сменя вече. Ние посрещнахме "събитието" с много радост и заедно с Мими излязохме на терасата, за да хвърлим зъбчето на Баба Вранка. Кога беше бебе, кога стана момиченце и като миг ще стане девойка.
След малко Веси ще иде на гости у баба (видяхте ли я на снимката горе с Ники на marys?), защото Мими днес има урок при психоложката. А ние с тати ще се възползваме да се почерпим някъде в Пловдив по случай Първа пролет!
Честита Първа Пролет, момичета! Здраве и щастие за вас и семействата ви!

irinii, как си? Не се ли чувстваш вече по-добре?
Плами, незнам защо, но си имам някаква слабост към Австралия. Мога да слушам с часове разказите ти. Grinning
steli-ssd, голям палавник е Стенли, щом и кухненската маса не може да му се опре Laughing. Моята Веселуша, освен по стълби, другаде не се катери. Малко е страхлива сякаш. Thinking
Щастливка, много се радвам че вече си по-добре. Ти си толкова силен и позитивен човек, че изобщо не се съмнявам че ще се справиш! Hug
Ави, ти си невероятна! Помня като бях в София какви разтояния изминавахме и ти нито веднъж не се оплака, че си се изморила или че ти тежи. Вървеше повече от мен, по-скоро аз се изморявах от дългите преходи. Laughing Embarassed Поздравления за културно-масовите мероприятия, които организираш. Не съм виждала по-енергичен човек. Hug
muckata, на мен лично много ми липсваш. Разписвай се по-честичко. Heart Eyes
Слагам кафето с много сметана и кафява захар и ставам да кипря мацките, че след малко отлитаме. Целувки!

# 49
Мацки, нямам много време, че нали имаме много гости....всички ни чакат да се излюпим с Йоана и отиваме на масова разходка в морската градина с всички приятели и роднини.  Heart Eyes...
Но не мога да не ви честитя ПЪРВА ПРОЛЕТ и да не ви пожелая да е вечна пролет в душите ви - слънце в очите и пролетни цветя в косите!
Освен това, искам да дам една
 Hug за Мари_Анка
На Щастливка да кажа бързо да преодолява тези състояния. И аз като Денис мисля, че те са съвсем в противоречие с щастливата ти натура. Може би просто имаш нужда да спреш за момент и да си вземеш малко въздух - have a break, както казват в рекламата. Открадни си малко време само за теб или го сподели с половинката! Пролетно букетче за теб   bouquet
irinii - върна ли се Бошидо? Къде отиде този страхотен симпатяга....Ако не е, идваме да го търсим с Йоничето!
Плами - дай да видим малко снимки.... сподели чудните впечатления с нас! А времето виж как бързо минава, май се преполови.
marys - добре завърнала се! Много са сладки другарите на снимката! Heart Eyes
Vesana - Га ше съ видим в Бургас?
Момичета, много се радвам на успехите ви с гърнето и ми е много радостно да чета, че се получава. И нашия план на действие ще е същия, но нека да се стопли и най-важното да се преместим, че то от разходки и ходения не ни остава време за това.... Blush
 Хайдееееееее, до скоро!

# 50
Добро утро и от нас!

Мила, по-често се разписвай! Алфи, Марис, вие също!

Алфи, ти питаш какво ще те правят тримата мъже, а аз питам какво ще ги правя аз тримата?

В интерес на истината не съм си искала каквато и да е упойка за шиенето, а и за раждането. За раждането екипът ми предложи Лидол, а за шиенето никой не ме и пита – просто сложиха пълна упойка. Доволна съм от решението им. Така и не ме уведомиха колко се е наложило да шият, но за какво ли ми е да знам...

Ние тук си хвърляме ръкавици, но ще е хубаво винаги да си имаме по някоя бремелинка за разкош!

Бон Есперанс, чакаме отчет как се е справила Мия с тати! Какви са тези гривни за тоалетна? Не ги бях и чувала.

Амарето, браво и на теб за културните мероприятия! Аз обичам театър, но предпочитам нещо забавно и разтоварващо в повечето случаи. А за сестра ми, ако не е драма – не е театър!

Мариела, не съм имала още шанса да погледна, връзките, които си публикувала, но това ми бяха от най-любимите детски предавания. Тичахме от училище, за да ги гледаме. Между другото се оказа, че Барбароните са отново много популярни във Франция. Имаме си играчка Барбарон и чаша с формата на татко Барба.

Алексал, отдавна сме установили, че голям бърборан е Мишето. Искаме запис! И аз все се каня да запиша Сашко, който официално се нарича “Саши”.

Юначните ни приятелчета бързо да се оправят!

За първи път имаше страничен ефект от ваксината – Саши имаше няколко дни разстройство, но все пак бихме и Инфанрикс, и хепатит А едновременно.

Ирини, сигурна съм че, че Бошидо ще се завърне много бързо у дома!

Денис, следим с интерес постиженията на Арен! Както винаги, той дава тон на всички.

Плами, много увлекателен е разказът ти за Австралия! Мисля, че единственият й недостатък е, че е толкова далече от България! Продължавай да ни разказваш – много е интересно!

Щастливка, нека това е последната ти криза! Да се похвалиш скоро, че си забравила за нея!
А по повод оптимистите и песимистите и всичките хумористични определения, това което най ми допада е, че оптимистът е зле информиран песимист.

Стели, голяма фурия е Стенли! И аз в опитите си да изразходвам енергията на Саши, изразходвам и моята с още по-голяма скорост.

Марианка, приятно изкарване в Пловдив и честито паднало зъбче на Мими! Новото да порасне още по-здраво и бяло! А иначе дай ми на мен преходи и културни мероприятия. Но коремчето ми явно е пораснало вече доста, защото усещам болки в целия гръб в последните няколко дни.

Фиби, чакаме отчет как върви терапията на Йоничка! Приятна ви разходка днес!

За театрото ще пиша допълнително.

С моя бебешор имаме следните уговорки – същите имах и със Сашко и той се представи отлично:
1. Да се обърне с главата надолу. В понеделник съм на консултация и ще видим в какво положение е.
2. Да не бърза да се ражда преди 15 май.
3. Да се роди към 3 кг.

Ще видим №2 колко е изпълнителен.

Хубав ден на всички!

# 51
Привет бонбоасити!!!
На мен също ми е супер супер пролетно днес и ви честитя първата ни пролет с хлапенца на 1г. и половина. Снощи преди да легна ви изчетох и позабравих повечето неща,но все пак:
Щастливке, погледни в упътването на Допъл Херц - мисля, че няма проблем при кърмене, а ефектът е несравним с валериана /вкусът също е доста по-приятен/Отново искам д ати кажа, че паническото разстройство има физическо проявление, но НЕ Е ФИЗИЧЕСКО ЗАБОЛЯВАНЕ, т.е. не може с хапчета да се лекува. Релаксирай, медитирай и си давай повече време за себе си - поне докато отмине напълно кризата. моята я получих август и единични проявления имаше чак до септемри /никога няма д азабравя - бях шаферка на една сватба и толкова се притеснявах да не припадна там  Embarassed/
Марианка,
леле колко вълнуващо е това за зъбчетоооо. Ама коконите ти има на кого да се метнат с тази си суетност, така че след време да не се оплакваш като не можеш да им смогнеш на претенциите - твои са си  Hug
Марис, страхотно е станало момчето ти. Пиши де!  Hug
Ави, стискам палци договорката с бебуна да се състои. Всъщност не знам, но си мисля, ч есъс сигурност ще се състои  Heart Eyes

мацки, блудният ни син Бошото-лошото н есе завърна сам - мъжът ми го намери на около 3 км от нас - безотговорен лабрадор усетил свободата. какво ли щеше да стане ако не го бяхме потърсили - може пък и да с ебеше прибрал, ако не го откраднеха междувременно, защото той много обича ВСИЧКИ хора. както и дае - разочарована съм от постъпката му, не е характерно за лабрадорите д абягат, но нали съм му мама - ще ми мине.
Снощи имахме гости - супер весело изкарахме и за първи път от 3 месеца сготвих и подредих хубава трапеза. направих го с желание и не ми стана лошо нито 1 път  Grinning Мисля, че периодът отминава  Praynig Praynig Praynig 2 дни не съм повръщала и даже се зачудих дали с беби всичко е наред  Whistling
Направих кана фреш, кафе и ще похапна вкусен италиански козунак. Сега мама и леля ще минат на кафе, после ще чистя, а после довечера сме на партииииииииииииииии

# 52
 Ави, не е задължително да е драма, но гледах  "Цялата свинщина" , миналата седмица гледах и  смейство Лафазанови, амии, ... не съм възхитена. Май предпочитам класиката.
 Ави, и аз стискам палци, всичко да стане по план.
 Ирини, хубаво е ,че сте  намерили Бошидо, иначе щяхте да тъгувате, все пак вече свикнахте с него!

# 53
  • Пловдив
Хеййй, как сте.....

Аз или пиша много или по 2-3 дни не намирам време да се разписвам... Wink
Личи си, че е уикенд и  темичката е позамряла! Sunglasses

Днес се възползвахме от показалото се мартенско слънце и направихме шопинг, после тичене,  игри и кафенце  със Стенли и едни приятели.
След това младият господин имаше час за фризьор, защото косата вече му беше станала ужасно дълга....В началото беше търпелив, но към края го държахме и 2-та с бащата му, а фризьорката правеше разни акробатики, за да довърши фризурата....В резултата и 3-та бяхме целите в косми, но резултата си заслужаваше. Преди малко и 3-та се изкъпахме и вече е време за релакс! Hug

irinii , много се радвам, че Бошидо е намерен навреме преди да му се е случило нещо!
Хубава програмка имаш...намирай повече време да почиваш повече сега... Hug
Ави, аз съм раждала секцио и едниствената ми уговорка с бебо беше да не се появи по-рано от планираното и да не закъснянява много, за да не развалим лятната отпуска на лекаря ми... Laughing Желая ти и запетайчицата да е така послушна като Сашко и да си спази всички уговорки!
  fibi4ka, еехххх морето.....И вашата програмка си я бива!
mama_meggie, посмях се на твоята песничка, но с тези малки щурчета се налага да измисляме какви ли не неща.....
Мари_Анка, Стенли също е много суетен....обожава да се оглежда в огледалото и си казва...бебе.... 
Пораснало ти е момиченцето....какви са традициите като падне зъбче....забравила съм... newsm78
Amaretto , не съм ходила на театър от многооооо време...Трябва да проверя какви постановки има при нас...Мъжа ми не си пада по театъра, но това е повод за още една женска културно-масова /масова=на маса... Mr. Green/ вечер!

Отивам да помагам за вечерята на мъжете.....

# 54
Е мацки, привет и от полска земя!
Първо за партито миналата седмица - беше страхотно, изненададата със спомените снимки, сертификата и сладурската закачалка беше невероятна, много ме трогнахте, наистина Hug тук си донесох много топлина в сърчицето, от вас!
Пътуването мина горе долу добре, с изкл на това че самолета беше пълен до горе, и се забавлявахме 2 часа на едно място, кнжки, рисунки, наздравици с околните, и пр..добре беше. Е, поплаках си когато се издигнахме над София. Тати ни чакаше, страхотен букет и много вълнения. Лошата новина е ,че в новия ни апаратамент няма ток до сряда и сега 1 седмица сме на гости в БГ посолство при един познат. Много са мили и грижовни всички.
За града - имам супер положителни впечатления, вчера цял ден бчхме туристи, адски чисто е, красиво местенце е центъра, и имат най неверочтните паркове - с езера, катерички, лебеди, детски площадки. Сещате се яе Яни е във фуорор от впечатления, кефи се много. Тук е Великден и е мн спокойно и празнично.
Целувам ви
много ми беще трудно да напища това защото кирилицата е ужасна
след сряда повече новини от мчстото на събитието Simple Smile

# 55
Ееее, Чочи супер е, че сте пристигнали без проблеми. Много се радвам, че успяхме да ви дарим поне мъничко топлинка.  Чакаме подробни репортажи подкрепени със снимков материал  от мястото на събитието Heart Eyes
Щастливка, как си? Овладя ли кризата? Симптомите са ми мноого познати, последно ми се случи последния месец от бременността с Рая, но  явно е по-лека форма, защото до сега винаги съм се оправяла с мента, глог и валериан. Трябва тримата ти мъже да почнат да те глезята повече...
Ирини, радвам се, че кучето-беглец се завърна, защото в този момент наистина нямаш нужда от различни притеснения. Дано повече не се
 повтаря.
А за пентаксима, нашата педиатърка ни каза, че се прави 1 год. след последния прием - нашият  беше през май, така че имаме още време.

За хранителния режим -  не се различава много от примерите до тук, само се стремя да избягвам даването на боклучки межде храненията.

Марис, може да се разписваш по-честичко, а Ники много е пораснал  и е много сладък, а гледам сте се уредили и с приятна компания:love:

Марианка,  много е вълнуващо падането на първото зъбче на Мими!

Ави, като те знам колко си стриктна и организирана няма начин и бебе2 да не е наследил поне малко от характера ти, така че вярвам, че ще се вслуша в уговорките. Hug

А при нас - последните дни баткото ни беше болен - висока температура и повръщане, но вече е по-добре. Цвети,  Ивето оправи ли се вече? Май става въпрос за един и същи вирус... Дано да се е оправила малката принцеса.
Ние днес направихме една разходка в зоопарка, но беше страшна лудница. Въпреки това прекарахме страхотно. Рая спи уморена, а аз ще помагам на Ради за домашните за утре.
Спокойна вече! Hug

# 56
 Grinning Хайде да драсна два реда и аз докато си взимам почивчица пред компютъра.Ние от сутринта до сега бяхме по разходки из центъра,после минахме през парка...тримата се возихме на рикша.На Арен много му хареса...не спря да бръмчи'брррръм,бррръм" после мина по всички възможни въртележки.Чудех се дали да го качвам на едно пони,но се отказах...да не му дойдат в повече преживяванията.Сега и той спи доволно  като Рая...
А ние тепърва ще обядваме...Затова пък сутринта изядохме толкова пържени филийки,че...
Снощи отидохме да се видим с наши приятели.Отваряйки ни вратата останахме като гръмнати.Оказа се,че те са се прибрали 15 мин преди ние да отидем и са заварили къщата си обрана.Всичко беше наопаки,някой неща изпотрошени и естествено доста липсваха.Ужасно!!!  Confused
Чочи - радвам се,че се включи.Вярвам,че вашата къщурка ще стане истински дом след като я населите и подредите  Hug Добри и мили хора слава богу има навсякъде,хубаво е че те са край вас.
steli-ssd честита прическа на милият Додо.И Арен е много за подстрижка,но още се ослушвам.Баща му заплашва,че сам ще го заведе на фризъор,ако скоро не го направя  Mr. Green
Ирини -нали е още малко ,любопитно бебе Бошидо...какво да го правите освен да го обичате.Добре,че сте го открили.Радвам се ,че неразположенията отминават.Сега идва най-приятният момент от бремеността преди да ти е станало тежко и трудно за спане  Hug
Марианка - честито първо паднало зъбче на Мими.Виждала съм едни малки дървени кутийки с капачета,изрисувани отгоре в който се слага първото паднало зъбче....а на сутринтта на мястото на зъбчето има монетка от феята на зъбките.Видяхме я твоята Веселушка на снимката с Ники на Марис.Няма начин да се сбърка.Чудесно е че си играят двамата.
Ави уговорките с теб няма как да не си ги спазват младежите и големият и по-малкият  Peace
Бон_есперанс чакам с интерес да прочета как се справи Мия с тате си  Laughing и ти успя ли да се разнообразиш на курса?
Целувки за всички бонбони  Heart Eyes

# 57
Здравейте и от нас! И аз да драсна 2 реда.
Много активност и ведрост цари тук, но не съм ви прочела съвсем.
Тази седмица хич не беше лесна за мен. ивето се оправи, повръща и имаше висока темп само в сряда, сега малко подкашля, но изглежда свежа и в настроение. като изключим някои проблеми в детската и не ще и да чуе за там. Във вторник ще я водим заедно с баща й и ще има разговор на " високо равнище" с госпожите!
Обаче лошото е, че и Алекс от днес е с вируса. От 5 ч сутринта е на крак и повръща безброй пъти. Давам натриев цитрат и свещичките Вомитусхил, но за момента няма голям ефект. Не е ял досега, а малко водичка да пийне- след малко повръща.
Много е отпуснат милият, или спинка, или е в ръцете ни. Cry
И на мен цял ден ми се гади, дано не ме стигне тоя вирус. Стес, май е същият като на вашия батко.
Чочи, радвам се, че пътуването е минало добре, и ви харесва градчето Hug. Съжалявам, че не можахме да дойдем на партито.
Няма кога да коментирам и дочитам, ще ме извините! Confused Но поздрави и прегръдки на всички! Heart Eyes
Ще го изведа за кратко малкото ми съкровище, Ивето излезе с татко си на "кормуване", карат опреснително с баба й, която скоро си купи кола, но не е карала от около 10 год не че преди това много е карала Laughing!

# 58
Топър фечер, момичета!

Ирини, много се радвам, че сте открили Бошидо! Дано да няма повече бягства от дома, а и той е бебе все пак. Надявам се и бремелинските ти неразположения да са вече в миналото!

Стели, честита прическа на Стенли! Очакваме снимков материал!

Чочи, с нетърпение очаквахме включването ви от полска земя! Интересни са първите ви впечатления, а и не само те. Сигурна съм, че скоро ще се устроите. Разбира се, искаме снимчици. А партито беше много приятно и за нас със Сашко.

Стес, Денис, хубава разходка сте си направили! Аз не съм почитателка на тълпите, но събота и неделя навсякъде е така. А за ригшата – веднъж се качих с племенниците си в Южния парк. По-раздрънкано и трудно подвижно колело не бях карала. Съпоставям го с тези, които съм карала в Канада.

Ужасно е неприятно да завариш дома си ограбен. Откраднатите вещи бих могла да прежаля, но настръхвам от мисълта, че някой непознат е пипотил нещата ми.

Цвети, съжалявам, че и Алекс е прихванал вирусът. Дано се оправи бързо като Ивето и Ради и ви пожелавам вирусът да подмине останалата част от семействата ви!

Тези дни Сашко много ме изненада. Играем играта на Фишер Прайс с животинките. Той много им се радва и се смее на глас, но ме шашна като назова някои от животните, преди даже да се се появили на екрана - "там" - хипопотам, "траус" - щраус, "Иба" – риба. Значи е запомнил в какъв ред излизат. Иначе уроците по четене с дядо продължават – вече разпознава буквичките “А”, “О”, “Е”, “У”. Баща ми ги пише и го пита “коя буквичка е тази?” и Сашко отговаря.

За мераклийките за театър на 9 април предлагам следното:

Среща пред касата на Сатирата в четвъртък в 12:00 часа. Взимаме билети и отиваме да хапнем в пицария “Уго” на площад “Славейков”.

# 59
Добър вечер, сладурани! Grinning
Викам и аз като dennis да драсна "два реда" Laughing Изкъпахме дечурлигата у дома и сега щъкат доволни из къщи. Двете са големи скици. Напоследък все по-често се заиграват заедно. Боричкат се и се гонят. Мими ляга на пода, а Веси се качва върху нея и започва да и дърпа косата, да и бърка в очите... Заливат се от смях. Прави ми впечатление, че Мими е много нежна с нея, въпреки "издевателствата" над които е подложена. Laughing Отмества я внимателно и се отбранява. Мими повтаря всяка дума и действие казани и направени от Веселушка и са много забавни.
steli-ssd, обичая за счупеното зъбче го направих така, както го помня от моята майка. Когато аз сменях зъбки и ми паднеше някое, излизахме двете на терасата, аз хвърлях зъбчето с думите "Вземи Бабо Вранке кокалено зъбче и ми донеси златно." Но има и други начини, dennis е разказала. Продават се малки дървени кутийки (видях такива в едно магазинче в София, в което Ави ме заведе), в които се слага зъбчето. После кутийката се поставя под възглавницата. Когато детето заспи, взимаш кутийката и на нейно място слагаш паричка или някакво дребно подаръче. Доколкото знам, при този обичай, първото паднало зъбче се пази.
Честито прическа на Додо. Heart Eyes
Чочи, радвам се че сте пътували безаварийно. Grinning Добре дошли на полска земя. Разкажи повече за градчето, къщата, въобще мястото, където сте. И снимчици да покажеш. Hug Наистина момичетата са ти спретнали страхотна изненада на партито и за пореден път съжалявам че живея толкова далече.
Ави, браво на умното ни момченце Сашко. Той догодина ще е готов да чете. Heart Eyes Laughing
ЦветиР, много съжалявам да чуя, че децата са болни. Sad Пробвала ли си да им даваш някакъв имуностимулант. Казват че сребърната вода е чудесна в това отношение. А при първи симптоми на разболяване цитросепта е вълшебен.
irinii, знаех си Бошидо ще се намери. Не се е върнал сам, но важен е крайният резултат. Wink
dennis, много харесвам парка, в който сте се разходили днес. Когато водим Мими в София почти задължително ходим на разходка там. И винаги язди понито, но тя е голяма. И въртележките никак не подминаваме. Laughing И всякакви сладки изкушения. Но на рикша досега не сме се возили. Следващият път непременно.
Фиб, и от мен за теб и Йоничка  Hug
Снощи и ние имахме гости, постояхме до късничко и в резултат днес проспах целия следобед. Embarassed Васко изведе децата на вън, а и погостуваха малко на баба.
Спокойна нощ на всички! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт