Отговори
# 255
Ау irinii Как ще го озъбтиш 1м да не стъпва по райграса Shocked Аз да си призная няма да ми е възможно.Има да говоря да говоря -да се карам -после шамарче Rolling Eyes И честно казано пак ще си влиза . Дано да се справиш без много нерви Hug
Мен няма ме огрее за градина скоро -ако доживея пенсия може тогава да си сретна един райграс Blush Но до тогава на центъра в апартамента Rolling Eyes

# 256
Здравейте, приятелчета!
Напоследък ми остава все по-малко време за компютъра, Blush тоест да седна да пиша, иначе ви прочитам редовно. Но с топлото време се увеличават излизанията и задачките. Освен това Алекс е станал толкова палав, че ако не го погледнеш 2-3 мин, със сигурност  е свършил някоя беличка. Сега използвам няколко минутки, докато спи, че отивам да взема и Ивето от градина.
За петък иначе бяхме на линия, но понеже беше облачно и никой не писа повторно ще има ли излет, мислех, че сте се отказали. Иначе щяхме да ви правим и ние компания. Но нищо, следващият път! Heart Eyes
При нас няма много нови неща, освен, че вчера ги водихме на фризьор и двамата са с нови прически. Още не съм ги снимала, предполагам довечера ще успея. Аз съм в хубаво очакване на тази седмица, защото в края имам празници. По случай се сдобих с доста нови дрешки, старите просто ми висят като чувал. Дори мъжът ми беше този, който ми изхвърли повечето и сега е повече от доволен, че съм с нови и изглеждам по съвсем различен начин отпреди няколко месеца.
С голямо закъснение искам да честитя рожденните дни на Доника и на Васко на Марианка! smile3525 С пожелание за здраве и късмет!
Ирини, много се радвам за очакваното момиченце newsm32 и искрено се надявам всичко да е наред, че е красавица, не се и съмнявам!
Марлела,много ми харесват сериалите ти и новият ти ник! Wink
За съжаление трябва да ставам! Целувки на всички и хубав ден! Hug

# 257

Мерис, За колко време поникна райграса?

За около 2 седмици този за сянка и за 10 дни за слънце  Hug
Вики специални  Hug и целувки за Крис, вас все ви пропускам Embarassed
Утре се надявам да пиша повече. Тао-тао

# 258
  • София
Дати=здрасти Joy и си подава ръката-това е едно от малкото умения на син ми и то Деде го научи. Мама като не става за нищо Mr. Green
ДЗ, ма той вашия тата бил колега на нашия значи. Хриси редовно ходи в сервиза да "разчиства". На всички камиони и коли, както и бебешки колички им се проверяват гумите. Баща му много се радваше, че е момче и ще има кой да помага в сервиза и поради тази причина щял да прави още момчета Joy Пък ако бъдело момиче пак щяла да помага...Как са Бетитата-не са ли яли скоро?
Марлелка, то твоя сериал по-дълъг и заинтригуващ от Дързост и красота ще излезе hahaha С такива колоритни съседи. ..
Цвети, да не би да отрязахте къдричките?     
Ирини, успешно пазене на райграса-де от Бошидо, де от Спаси Joy
Още щях да пиша, но моя син го е хванал беса и не ме оставя на мира-иска да излиза на вън в дъжда Sick

# 259
Доника Бетите са добре днес ми *помага* при смяната на водата искаше да бърка вътре и да ги гали Crazy Едвам го удържах.
Ние в сервиза ходим рядко и набързо голямо движение е там и много коли -постоянно имат работа и отиваме само ако трябва нещо да вземем Whistling Mr. Green Но когато отидем гледа с голям интерес колите на повдигача и му обяснявам какво правят сега защо го правят и му е интересно.
Дано скоро направят новия сервиз -базиках се с мъжо че искам детски кът отпред Mr. Green

# 260
Ето новата прическа:

Ивето не пожела да я снимам, доста е кисела преди лягане.
Доника, позна... Wink

# 261
  • София
Цвети, да го изям сладурчо. Запазили кичурите? Какви големи момченца са с новите прически Simple Smile

Дано скоро направят новия сервиз -базиках се с мъжо че искам детски кът отпред Mr. Green
Това е идея. При нас удобното е, че сервиза е на мъжа ми и си е в огромния гараж на къщата. На лято живот и здраве ще строи нов с камера и идеята е на тавана му да има площадка за барбекюта, цветенца...
Честит имен ден на всички Мартиновци и Мартини. И ние празнуваме-та пийнете по едно за здравето на мъж ми

# 262
Марлела, ама при вас много ваксини, много нещо. При нас са по-малко и може да си избираш кои да слагаш. Rotavirus i Hipatit A въобще не са включени в канадския календар. Ако искаш да ги слагаш си ги купуваш пожелание. Имам наблюдения от други българи с деца родени в България, че като дойдат тук наваксват с ваксините за да могат да ги запишат на градина или училище. MMR се води за една от най-тежките ваксини и Мони я понесе трудно с обрив и температура на 8-я ден от приема, а латентния период е 10 дни. Казвам го това за да наблюдаваш Мария и ако вдигне температура от нищото да не се чудиш какво става.

irinii, благодаря за отговора.   bouquet Значи ще си ги нося от тук. Тия пелени имат найлонов слой, който задържа съдържанието да не излиза навън, когато детето е в басейн, море или воден парк. Тъй като ми е трудно да прогнозирам кога ще махнем окончателно памперсите мисля да се заредя с такива за морето. Една позната ми разказа, че много странно са я гледали миналото лято в България, когато завела детето си на басейн с такива "гащички". Там всички тичали голи и боси. Тук миналото лятото като сме ходели на басейни и водни паркове никъде не съм виждала голо дете, всички бяха или с такива "гащички" или с бански.
tzvety roussimova, ауу колко променен изглежда Алекс с новата прическа. Чак ми е трудно да повярвам, че е онова същото момче от предишната снимка.

# 263
 Доника, да ти е жив и здрав мъжа, и всички с това име!

Каролина, ние сме ползвали такива преди около 5-6 години:

Ето и розовички:

Доколкото си спомням тези са на Хъджис. Либеро май също имат памперс - бански.

# 264
Привет и от нас!
Ето кафенцето, за да се събудим:

Цвети, много се радвам за отличните резултати от диетата  smile3501 и, че мъжът ти гледа по друг начин на теб, което /според мен/ е много важно. Много е хубаво половинката ти да те гледа с онова обожание от началото на връзката. И честити прически на сладурковците. Когато подстригахме Ники преди четири месеца, сякаш ни смениха бебето  Joy - беше съвършено различен, но пък си остана много сладък.   Blush

Иринии, прочетох, че ще си имаш принцеса, това е страхотно.  newsm68  И аз си мечтая, ако имам още едно детенце, да е момиченце, но пък най-важното е да са живи и здрави.

# 265
Момичета, вчера писах, писах, ама с такъв ентусиазъм писах и накрая всичко затрих без да искам. Само с едно натискане на някакъв бутон.
 #Cussing outДнес времето е разкошно, разходката беше дълга и Веси спи сладко.
В неделя като се приготвях да водя Мими на психолог, ми се случи нещо весело. Та значи, кипря си се аз пред огледалото - обличам една черна рокля с голямо деколте. И си я оправям на бюста. Мими седи до мен и ме гледа много съсредоточено. И изведнъж я чух да казва : "И аз имам цици!" Токкова изненадано я погледнах, но като я видях, се разсмях на глас. Беше си хванала блузката с пръстчета точно на гърдите. hahaha
irinii, благодаря че питаш за Мими. Наистина се бях притеснила дали пък не ви досаждам с нашите проблеми. Тя в момента се намира в някакъв пик. При нея обучението върви така - на пикове и моменти, в които развитието и се задържа на едно положение. Та гледам сега е в подходящ момент и пишем буквите. Grinning Купила съм и тетрадка за целта. Лошото е, че го правим късно вечер, когато Веси заспи (иначе е невъзможно), но пък Мими е нощна птица. Wink
Мариелка-Газелка, ха честито ти нов аватар! Много ми харесва! И новият ти ник е хубав, ама аз така си свикнах. А с такива цветни по кожа и душа съседи, няма как да скучае човек. Laughing
la estrella, радвам се да те "видя"! Hug Напоследък рядко ни навестяваш. Кажи как е Ники?
Амаретка, тези памперс-бански дали ги има в по-големите магазини като Метро, Кауфланд, примерно? Thinking Ти от къде се снабдяваш с тях?
DZ, ама Ники направо ще открадне занаята на баща си! Laughing Бетите ядоха ли пастет днес?  Laughing
ЦветиР, голям сладур е Алекс! Новата прическа много му отива! Heart Eyes Честито ти нови дрешки! С тази нова фигура, няма как да не смениш гардероба. Grinning Наистина изглеждаш фантастично!
Доника, честит ви празник със закъснение!  bouquet
Много целувки на всички ви! Heart Eyes

# 266
Приветки...
Влизам да попитам - Някой имали вести отФибичка?! Интересува ме как е минал прегледа в София? Изобщо някой успя ли да се види с нея?
Фиби, стискам палци даса ви зарадвали с добри новини докторлята тук и Йоанче да е добре!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 267
Мари_Анка Ми така е и тя има  JoyСкоро и сутиен може да поиска,голяма госпожица е вече  Mr. Green
Бетите са на диета не им се полага пастет  chef Вчера съм изключила лампата им докато Ники спи.Нашия се събужда и отива и натиска копчето и им светва CrazyБило им тъмно .Днес пак около 2ч ремонтира пожарната ,че иска и аз да помагам явно ни е за основен ремонт . Пак като не ме кара да се правя на повдигач  Crazy

# 268
 Мари анка, купувала съм от бебешки магазини, не от Метро, а Кауфланд нямаше тогава. Сега не съм търсила за Мишето. Преполагам че край морето повече вървят тия памперси, но сигурно ги има в Пловдив и София.

# 269
irinii, като писах постинга си, и аз се сетих за Фибичка. Щях да питам и в последствие забравих. Embarassed И аз се присъединявам към стискането на палци! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт