Мен няма ме огрее за градина скоро -ако доживея пенсия може тогава да си сретна един райграс
Но до тогава на центъра в апартамента 
Но до тогава на центъра в апартамента
тоест да седна да пиша, иначе ви прочитам редовно. Но с топлото време се увеличават излизанията и задачките. Освен това Алекс е станал толкова палав, че ако не го погледнеш 2-3 мин, със сигурност е свършил някоя беличка. Сега използвам няколко минутки, докато спи, че отивам да взема и Ивето от градина.
С пожелание за здраве и късмет!
и искрено се надявам всичко да е наред, че е красавица, не се и съмнявам!

и целувки за Крис, вас все ви пропускам
и си подава ръката-това е едно от малкото умения на син ми и то Деде го научи. Мама като не става за нищо
Пък ако бъдело момиче пак щяла да помага...Как са Бетитата-не са ли яли скоро?
С такива колоритни съседи. ..
Едвам го удържах.

Значи ще си ги нося от тук. Тия пелени имат найлонов слой, който задържа съдържанието да не излиза навън, когато детето е в басейн, море или воден парк. Тъй като ми е трудно да прогнозирам кога ще махнем окончателно памперсите мисля да се заредя с такива за морето. Една позната ми разказа, че много странно са я гледали миналото лято в България, когато завела детето си на басейн с такива "гащички". Там всички тичали голи и боси. Тук миналото лятото като сме ходели на басейни и водни паркове никъде не съм виждала голо дете, всички бяха или с такива "гащички" или с бански.
и, че мъжът ти гледа по друг начин на теб, което /според мен/ е много важно. Много е хубаво половинката ти да те гледа с онова обожание от началото на връзката. И честити прически на сладурковците. Когато подстригахме Ники преди четири месеца, сякаш ни смениха бебето
- беше съвършено различен, но пък си остана много сладък. 
И аз си мечтая, ако имам още едно детенце, да е момиченце, но пък най-важното е да са живи и здрави.
Днес времето е разкошно, разходката беше дълга и Веси спи сладко.
Купила съм и тетрадка за целта. Лошото е, че го правим късно вечер, когато Веси заспи (иначе е невъзможно), но пък Мими е нощна птица. 
Напоследък рядко ни навестяваш. Кажи как е Ники?
Ти от къде се снабдяваш с тях?
Честито ти нови дрешки! С тази нова фигура, няма как да не смениш гардероба.
Наистина изглеждаш фантастично!

Скоро и сутиен може да поиска,голяма госпожица е вече
Вчера съм изключила лампата им докато Ники спи.Нашия се събужда и отива и натиска копчето и им светва
Било им тъмно .Днес пак около 2ч ремонтира пожарната ,че иска и аз да помагам явно ни е за основен ремонт . Пак като не ме кара да се правя на повдигач