ЮЛСКИ БЕБОЧЕТА '08 (тема 30)

• 13 284
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Снощи с мъжо хванахме много хубаво филмче за бремеността по Нешънъл Джиографик.
Та там казаха, че след 24 седмица бебетата вече са с доста добър шанс да оцелеят, дори и да се родят преждевременно.
Ама това сигурно за отнася за цивилизования свят. Някой има ли представа как са нещата в БГ? Rolling Eyes

# 211
След 27 седмица мисля, че бях чела някъде...

# 212
Момичета,  Hug! Безценни както винаги! И на мен ми се видя много рано, но за всеки случай реших да питам! Благодаря ви!   bouquet

# 213
оооооооооооооооооооххххххххххххххх най накрая.
успях smile3529 успях. Цели две теми изтървах и немога да наваксам цял следобяд. То стана вечер.

Инка ЧРД жива и здрава и най- хубавото бебоче през юли.  balonibdbaloni baloni  cook

Ми както повечето и аз май щях да пиша много но забравих вече всичко.

Първо да се похваля защо изтървах двете теми. Вчера бях на 2 изпита / не ме питайте как съм учила акъла ми го няма никакъв/ и двата ги взех и то със 6-ци и вече мога да се похваля че съм завършила вишето семестриално smile3535 Остава и бебонка да не избърза да излиза че юни да си защитя и дипломната работа и ще стане пефектно. Дано да чака че да се роди с висше образование.

За покупките нищо не съм купувала имам една каучукова залъгалка която беше в списание Моята бременност и една моя клиентка разбрала че съм бременна ми изпрати по шофьорите розови чорапки и сини буйки.

Количка също не съм гледала и като ви гледам как ги знаете по имена модели и т.н. направо изпадам в ужаз че нищо незнам но поне черпя ценни съвети. Само легълце съм си харесала.

И май др не се сещам. Изкуфяла бременна глава. Ако се сетя ще редактирам после

# 214
  • Sofia
Браво Sisoni Hands Clap Hands Clap

Щом трябва бебо ще чака висшето Peace

# 215
Благодаря ти nova_badeshta_mama

Сетих се да ви кажа с какво се мажа за стриите. Тове е един бебешки вазелин на джонсън който много ми харесва и мирише невероятно но майка ми го изпрати от Гърция тук наистина го търсих и немога да го намеря. Ще видя в нета искам просто да ви го покажа.

# 216
Sisoni, честито!!! Ти си гордост за всички бременни! smile3501 smile3501 smile3501
Пожелавам ти  да се дипломирате заедно с бебчо!!!   umnikuu  umnikuu
Ние така минахме 3-те с 1 диплома през декември!  Joy

# 217
Здравейте момичета,
да успея и аз да се включа... В почивните дни гледам да обръщам внимание на мъжа и сина, та направо не ми остава време да се наспя, а камо ли да седна на компа... - те са заети така или иначе...
Сисони, браво!!! Ти си един светъл пример за мен! Аз съм в трескава подготовка за сесията, само че имам 4 изпита и направо изпушвам... Нямам търпение да мине и да си бременея спокойно....
За списъците - моето предложение е да си отделите част от нещата като възможност за подаръци -тези, които не ви трябват веднага; така ще можете да кажете на близките и приятелите си от какво наистина имате нужда и те няма да се мъчат в избора.
За стриите - през първата ми бременност се мазах и то с тия скъпарски кремове от по 30тина лева и макар да бях на 18, кожата ми се нацепи здраво... После обаче повечето  стрии се свиха някак и не си личаха - с изключение на няколко по-зверски по ханша. Аз обаче качих 30кг тогава, така че може и да е от голямото напълняване...
Нощницата за кърмачки на Инка страшно ми хареса - ще се снабдя с такава непременно! не Бях виждала досега нещо подобно..
Ами лека вечер от мене на всички и спокойни сънища! (аз все кошмари сънувам на всякаква тематика - някой да е намерил начин за справяне?!
А, сетих се още нещо - расте ми единия мъдрец и ме боли половината глава.... дали това може да се отрази на бебо?! Звучи тъпо, ама се замислих.. утре следобед ще звъня на доки...

# 218
  • Sofia
Къде се губите всички Rolling Eyes

Аз имам хиляди въпроси Party Май ще си съкратя прякора на "въпросителна" Laughing

Та гледам си тука списъка и разглеждам дрешки и комплекти за изписване. Ама ми се струва, че би следвало да има разлика в дрешките необходими за лятно и зимно бебе newsm78 Например комплект за изписване за месец юли не трябва ли да е с по-разголени дрешки Rolling Eyes Изобщо има ли смисъл да купувам ватирани дрешки за първите 3 месеца?

# 219
Инка, честит рожден ден newsm59 newsm59 newsm59

Нова бъдеща мама, Пепи е роден на 28-ми юли, на 2-ри август ни изписаха. Беше облечен с памучен комплект на Азис Бебе, после го поноси малко и бързо му стана малък. А беше много сладичък с него Simple Smile Не е хубаво човек да се презапасява. Ватираните може да ги взимаш с размер над 3 месеца(даже и 6, ако бебето е по-едричко), тамън става есен, после зима иде и така Simple Smile

# 220
  • София
Честит Рожден Ден Инка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И на мен ми се пише , ама дребо неще да заспива Rolling Eyes

nova_badeshta_mama   Както е казала Дуци, помучни дрешки, не ватирани Peace За есента чак, но винаги взимайте с един месец напред. Не се запасявайте с дрешки за 0-1м. По добре от 0-3 Peace
На мен свеки ми подари един комплект на Азис бебе за изписване и е огромен Laughing ще го носи до 3м Wink

Все забравям да ви кажа за една важна вещ от покупките Кана за преваряване на вода. Peace

# 221
Благодаря ви момичета.
За мен наистина значи много, защото сякаш паметта ми се беше изпарила и нищо неможех да запомня, много се притеснявах, че точно на финала ще се изложа. Но за мое щастие неуспях.

Преди малко излязох от банята и започвам да се мажа и какаво да видя  Shocked Shocked Shocked точно отвътрешната страна до зърната на гърдите / и на двете / имам по 2,3 стрии. Толкова гадно ми стана. Но като знам че зърната не се мажат и си слагах от вазелинчето малко по навътре и сега ......... Sad

# 222
  • Sofia
Но като знам че зърната не се мажат и си слагах от вазелинчето малко по навътре и сега ......... Sad

ЪЪЪ...защо не се мажат Rolling Eyes Rolling Eyes Аз мажа навсякъде, този съвет явно съм го пропуснала newsm78

# 223
Все забравям да ви кажа за една важна вещ от покупките Кана за преваряване на вода. Peace
Абсолютно ненужна според мен. Водата, която се дава на бебето трябва да поври 5 мин., а в каната няма тази възможност, защото се изключва веднага.
Кана ползвах на морето, когато Пепи беше на 1г. за да поливам купичките и лъжичките му за всеки случай, нищо че беше вече голям.

# 224
Здравейте, мами!
Отдавна не съм писала, но като намеря малко време попрочитам тук -там.
Ама вие много бързо изписвате темичките, човек не успява да ги прочете. Wink

Много полезни списъци за покупки и коментари са публикували някои от мамите.
Аз все още нищо не съм пазарувала. Нашият татко нещо се дърпа. Все казва има време още!
Наистина е малко раничко, но  нямам търпение вече. Laughing

За мазане ползвам един лосион за тяло, с който се мажа по принцип.
Не съм си купувала нищо против стрии. При първата бременност не съм се мазала с нищо и нямам нито една стрия, но това беше преди 18 год.  Може би, на тези години вече кожата ми е загубила еластичност и май ще трябва да помисля за някакво специализирано кремче. newsm78

Хубава вечер на всички и обещавам вече да съм по -редовна в писането! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт