ВРАЦА - 12

• 14 546
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
аз пък ще ходя на концерт на Веско Маринов Sad  не горя от желание,ама свеки като няма с кой да отиде и ме помоли да отида с нея.пък аз нали добра душа,не можах да й откажа Rolling Eyes

# 61
Честита месечинка на Малинка!!! smile3525 newsm30  ura

# 62
 4470  bouquetЧестит седми месец Simple SmileНие сме ходили на няколко пъти до Т-Маркет  #Cussing outголеми боклуци продават.И ние живеем до БИЛА и от  там си пазаруваме smile3525

# 63
metko, ние комшийки ще излезем с теб Wink

# 64
IMG_0623 newsm10Ние сме на Илия Кръстеняков-2 блока с валутното бюро,а вие

# 65
аз пък ще ходя на концерт на Веско Маринов Sad  не горя от желание,ама свеки като няма с кой да отиде и ме помоли да отида с нея.пък аз нали добра душа,не можах да й откажа Rolling Eyes
Аз харесвам негови песни, колкото и смешно да звучи  Blush
Ние пак излизаме  Flutter

# 66
IMG_0623 newsm10Ние сме на Илия Кръстеняков-2 блока с валутното бюро,а вие
ами зад форнетите

# 67
момичета,мен от има няма 20-30 мин ме боли корема Sad не е болка когато трябва да ми идва,а някава тъпа.лежа,обаче не ми минава.ще изчакам още малко и ще звъня на Петкова,но все си мисля че днес не работи newsm78

# 68
Работи, не работи това не трябва да те притеснява, нали тя ти води консултации. Обаждаш и се и и обясняваш по телефона, а ако тя сметне че трябва да те прегледа ще ти каже да идеш. Аз съм на принципа, по добре да се обадя и всичко да е наред, отколкото да не се обадя и да се окаже нещо лошо.

# 69
Red_Sonya е напълно права, звъни без да се притесняваш.

# 70
каза ми да пия едно хапче нош-па,ако няма ефект ще ходя да ме прегледа

# 71
  • с/у ОколоМръсТното

красота...

# 72
Здравейте,къде се губите в този ден?

# 73
аз съм тук,бебето ме поритва и гледам часа на мама Simple Smile корема за щастие не ме боли вече Praynig като гледам навън какво е,май ще завали

# 74
Прибрахме се заради дъжда, а той взе че спря  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт