Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 997
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро,момичета! Hug
Кри,Сънче и аз днес съм 1,4 + ,но напълно си го заслужих с вчерашното ядене и за това смирено свеждам глава Rolling Eyes.Няма да съм на П обаче,ще си карам ПЗ-то,това грешка ли е?Всмисъл по-добре ли е веднага да направя П? Confused
Сънче,Джини така си е...пържолите от бяло месо са станали 9лв килото,къде къде по евтино е да караш на пици и вафли,но явно е скъпо да се храниш здравословно в днешно време Close
А иначе Сънче Hug не се притеснявай,ще паднат пак килцата както паднаха и предния път,сигурна съм и стискам големи палци още утре да ги няма  fingerscrossed
При теб обаче поне ти е било тежко,всмисъл не,че е хубаво,но повечето от вас казват примерно,че от различна от режимната храна им се подуват стомасите и т.н.,което ги кара да ядът по малко примерно,а при мен не е така и да кажем изобщ не мога да се наям с 1 вафла или 1 баничка. УжасТ ooooh!
Имам едно въпросче,възможно ли е днес ханша ми да е еди си колко си,а утре с 2 см повече Shocked или аз съм толкова саката,че не мога да си взема мерките като хората  newsm78 Все ми показваше 91 и изведнъж онази вечер-93 и аз  #CrazyА започнах да се мажа уж с разни мазила hahaha Ох,не е лесно то при нас жените...

# 301
Зеленкото мерси! Hug Hug Hug
Простете за смута с моите неяснотии! Praynig
От вторник почвам ПЗ!Имам още някои грамчета да сваля,че искам да имам чисто -5 кг от ударен! Peace
А  при ПЗ разбрах,че не се сваля,някои даже качват,а при преминаване на П после за 5 дни само по 1 кг ли се отслабва?  Heart Eyes
Защо така изведнъж процеса на сваляне се забавя? newsm78
  bouquet

# 302
Зд,авейте и п,иятна неде.я (к.авиату,ата ми се скапа  познайте .ипсващите букви от ки,и.ицата)

Дивана  имам чувството че гово,иш за L-carnitin а не за Clarinol

L-carntin  е това което помага за го,ене на мазнините с фитнес но с този ,ежим на х,анене не мис.я че ще ти т,ябва защото се съдъ,жа в  месото и най-вече в че,вените меса,  а Clarinol (Cla-1000) е д,уго нещо и то е омега-6.

Извинявам се за двете .ипсващи букви П,иятен ден  bouquet

Добро утро.
Точно Биоактив Кларинол на Фарма Норд имах предвид. М.г. го пих в продължение на 3 месеца, заедно с хром и влакна. Ефектът беше добър, въпреки че си хапвах и пийвах - ходих на разни морета и прочие. Тогава си говорих с диетолога на фирмата и той ми обясняваше, че Кларинолът действа заедно с умерено физическо натоварване, за съжаление не мога да го цитирам точно в момента, но ще си намеря записките и ще го направя, но идеята е, че той капсулира мазнините, но му трябва физическа активност, за да ги изхвърли. Като физическата активност не трябва да е як фитнес, а напримех ходене пеша по няколко километра всеки ден, плуване, такива не толкова натоварващи неща.

След вчерашното повечко хапване вечерта кантарът не е мръднал днес, даже може и да има разни грамчета плюс. Ще трябва да се съобразя с луната и днес да съм по-скромна.

Sun аз май много объркващо си ададох въпроса - имам предвид пропускате ли порцията овесени трици ,ако ядете тричена палачинка? Joy Още не съм се събудила и задавам въпроси с повишена трудност! Joy Joy Joy

Уви, порцията трици е една, а ми се щеше да са поне три. На какво ще я направиш - от теб зависи.

Здравейте!  Hug
Аз вчера унищожих огромно количество режимна храна /предциклично/ и днес очаквах поражения, но всичко е наред.  Peace Не пия вода от 8 дни вече, ама изобщо- само чашата кафе и евентуално следобед чай или кафе. Странното е, че уж бях посвикнала с водата, но отказвам да си давам зор вече.  Crossing Arms
Сънче, направо ти се възхищавам как се удържаш да не се мериш всяка сутрин -аз не мога така! Ако не яхна кантара след като си измия очите, цял ден ще го мисля.  Crazy Обаче за портмонето и заплатите съм съгласна...пфу чак се замислих, че вчерашното ми хранене надвишава доооста дневния ми надник.  Издигам лозунг- "Повишете моя надник, за да не ходя из офиса с дебел задник!" Те това е истината!

Това с водата е много, ама МНОГО ЗЛЕ! Насилвай се, но поне литър и половина изпивай. Зле е за кожата, за бъбреците, за целия ти организъм. Нали знаеш, че огромна част от телата ни е вода? А един японски учен доказа феноменалните свойства на клъстерите на водата. Ако не можеш да я пиеш чиста, наливай се рядък айран, с кока кола лайт, подслаждай я със степчета или с каквото си искаш, но я давай на тялото си.

# 303
Издигам лозунг- "Повишете моя надник, за да не ходя из офиса с дебел задник!" Те това е истината!
newsm10 newsm10 newsm10

Славе, без гърло си останала, радвам се че детенце е по- добре Hug и туй за сеХ-а така си е   bouquet

Зеленко,
аз имам едни кутийки дето си нося храна за работа в тях и си пише че стават за микровълнова и освен това имат едни картинки за фризер до -40 и съдомиялна до + 100 градуса, но да си призная не съм ги ползвала в микровълновата защото имам чувството че ще се разтекат.   Hug

# 304
Момичета, приемете и мен във вашите редици. Винаги съм била около 50 кила, преди бременостите и под 50 дори, но отдавна си стоя над тях и още не мога да сваля килата от последната бременност Sad
Пробвала съм Търмънд и Рене Зелуегър, но не много стриктно, затова и успехът не е голям. Сега реших да се присъединя към Дюканките, защото начинът на хранене отговаря на моя като цяло (и няма гладуване), само трябва да намаля консумацията на маслени млечни продукти като прясното мляко и консумацията на алкохол, разбира се. Blush
Тази сутрин закусих с "млечна-яйчена салата", състояща се от 2 сварени яйца, малко извара с кисело мляко, подправена с малко, горчица, къри и сол- така става ли? Беше много вкусно, всеки случай  Embarassed Simple Smile

# 305
  • софия
Цитат
Защо така изведнъж процеса на сваляне се забавя?

В ударния свалянето на кг. се дължи повече на стреса за организма ти.А и минусите са от водата ,кояти изхвърляш.А по въпроса за бавното сваляне-колкото по- бавно,толкова по-добре.Постепенно свалените кг. са много по-полезни и трудни за връщане!
Зеленкотооооо, Hug радвам ти се за доброто настроение!!! smile3521

# 306
  • Universe
Добро утро!
Благодаря за кафето   bowuu
Това за луната беше като стимул - не знам защо се хванахте за тия калории  newsm78. Просто аз възприех луната като съюзник, а Дюкан, разбира се,  е "хляб наш насъщний".
Моето мнение за добавките - чиста химия и загуба на средства, но всеки си решава за себе си  Wink.
Джини, поне 1,5 литра водичка консумирай, иначе е вредно за бъбреците. Хубав лозунг Hug
Мариаид, 3 с.л. трици/дневно - дали ще е в палачинка, мляко или вода - това е количеството.
Сънче, възхищавам се на търпението ти Hug
На всички - хубава неделя    bouquet

# 307
mariaid,пропускаш ги .Дозата ти за деня е в палачинката Peace
Сънче,и аз така като се накльопах миналата седмица ,и като видях във вторник почти 2.5кг + ooooh!хайде почти цяла седица на П,като изключим един малък шоколад и една филия царевичен хлябЕ това е сега съм на ПЗ Peace Rolling Eyes
Славе,то луд,умора немаааааааа и сън го не лови:35: Joy
tani83,МЪНКИ,поздравления  bouquet.Истински Дюканки Hug
Горгона Медуза,ддавай смело и не се бой Hug
Джини,и аз искааааааааааам Hug Hug
На всички със задържане смело напред Hug Hug
Специален поздрав за всичкиhttp:http://uk.youtube.com/watch?v=WEELpGhpJ74
msbiltдобре дошла!  bouquet
Зеленко,  bouquet,за доброто настроение Hug
Катя, Hug Hug Hug
Лорче,видях те! newsm68

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 11:05 от perlata

# 308
Зеленкото мерси! Hug Hug Hug
Простете за смута с моите неяснотии! Praynig
От вторник почвам ПЗ!Имам още някои грамчета да сваля,че искам да имам чисто -5 кг от ударен! Peace
А  при ПЗ разбрах,че не се сваля,някои даже качват,а при преминаване на П после за 5 дни само по 1 кг ли се отслабва?  Heart Eyes
Защо така изведнъж процеса на сваляне се забавя? newsm78
  bouquet

Доста е индивидуално всичко със свалянето. Аз, а и доста от дюканките, свялят точно в ПЗ дните. Или токава кантарът им показва, че са загубили поредното кило сланина.

Това пише в рекламата на другия кларинол.
Кларинол™ КЛА 1000 е революционна патентована субстанция с натурален произход, създадена за ефикасно намаляване на телесното тегло.
Представлява съвкупност от два специално подбрани активни изомера на КЛА (конюгирана линолова киселина). Единият изомер потиска навлизането на мазнините в мастните клетки, а другият стимулира разграждането на мазнините в мускулите, превръщайки ги в енергия.
Кларинол™ КЛА 1000 изгаря телесните мазнини и трайно стопява излишните килограми, особено в областта на ханша, бедрата и корема

Само са забравили да кажат, че все пак и малко спорт трябва.
Не го пиша да го препоръчвам, той не е и евтин - на Фарма Норд беше някъде около 28 лева за 80 таблетки, а пък трябва да се пият между 4 и 6 дневно. Но все пак се чудя дали няма да подпомогне оформянето на тялото като започна да спортувам. Не е химия, натурални съставки са.

# 309
[Жана, пу пу, ама какво хубаво семейство сте! Heart Eyes Имаш за сваляне, но не ми се вижда страшно. Много си чаровна. Успех с оставащите килограми.
Мерси! Може и да не е страшно, защото съм на 39 години, но искам пак да си мислят, че съм на 25. Wink Уча и в момента съм в 4 курс и досега никой преподавател не се е отнасял с мен по-различно от другите студенти. Ако някой ми е погледнел ЕГН-то се е шашкал винаги. Та ако мога да ги разкарам тези поне 15 кг. ще е супер. А ако може 20 ще е направо перфектно.... Wink Но засега мисля за 15 /то нали апетита идва с яденето/, а и според калкулатора имам точно 15 за сваляне.
Жана, голяма си сладурка! Аз бях като теб, за 4 месеца смъкнах 14 кг от тялото си и поне 10 години от възрастта си. В последно време като минавам покрай училищата за работа , ми се случва учениците да ми подсвиркват, а преди това освен някой чичко да ме загледа.
То ни- на мен луната също ми се отразява на съня
Росченка-в началото на режима и аз имах подобни проблеми, хич не бях добре, но мамалих броя на П дните и сега съм ОК.
Ангелче-какви са тези лутания в храненето, да вадим ли тигана?
Вили бетц-видя ли Супер Любо от рекламата на БТК АДСЛ какъв се е вталил с нашата диета, а беше супер свиня, кажи го на мъжа си.
Атракция-споко, ще преодолееш задържането.
Зеленко-аз не бих експериментирала с продукти със съмнително съдържание.
Сънче, напълно съм съгласна с теб-"Не са ви необходими никакви добавки! Режимът е напълно достатъчен, стига да се спазва стриктно. В края на 2-ра фаза, можете да започнете и да спортувате нещо, което би ви било приятно и това е! "
Мсбилт-добре дошла, нашето режимче е прекрасно, само вземи прочети по-внимателно 1-ва страница. Струва ми се, че сме се засичали някъде в Красива мама.
Лени плд- и аз възприемам като теб луната за съюзник Hugима логика, а това с калориите според мен е за ориентир.
Перле Hug Hug Hug
Ох, аз май се разболявам Sad Sad Sad
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

# 310
Дивана, ако просто се чудиш како да правиш 28 лева, просто си гу купи, но според мен ефектът ще е по-скоро психологически, отколкото физически.

# 311
  • София
Добро утро! smile3507 Тези дни такава сънливост ме е подгонила, че просто не е истина! Тази сутрин се събудих в 10ч18 newsm48. След сутрешния тоалет дойде ред и на кантарчето и познайте! newsm53 -74.1кг! Страхотно! Чудесно! Прекрасно! smile3521 newsm44 Въпреки, че очаквах "+", защото снощи като ми се припи изведнъж в 21ч30 бира, а аз бира пия мнооого-много рядко, и само през лятото, та добре че вкъщи милото винаги има бирени резерви, та пийнах към 150 мл и заспах спокойна. Иначе преди това ме беше хванала "бирената" щръклица #Silly
Днес също ще съм си супер режимна, силно се надявам утре сутрин да видя 3 след първата 7-ка Praynig
Хубав неделен ден на всички ви и много  newsm51 от мен!

# 312
Дивана, ако просто се чудиш како да правиш 28 лева, просто си гу купи, но според мен ефектът ще е по-скоро психологически, отколкото физически.

Лорче, в цял свят е доказан ефекта на плацебото. И изводът е, че всичко е в главите ни Laughing

# 313
Добро утро и от мен момичета.Само да се отчета и отивам да ви чета,че нямах нет от петък вечер и май съм пропуснала доста.ве4е съм -5кг ,а днес ми е 6ти ден........направо невероятно.Гледам кантара и се чудя.........добре ли виждам...Ужасно съм щастлива..Благодаря на всички вас и на Дюки.  bouquet  bouquet  bouquet

# 314
Добро утро и от мен! wavey
Имам въпрос. Значи - пия мултивитамини и рибено масло, сутрин със тричавата закуска или на обяд с протеините?
Нали триците увличат ала-бала, пък Олисалвин са си есенциални мастни киселини, да не ми увличат триците полезното от тва дето го пия, че-е-е #2gunfire hahaha

Е-е и аз да задам веднъж въпрос и никой да не ми отговори cry

Общи условия

Активация на акаунт