Дюканският режим е най-достъпен и любим - 89 тема

• 41 829
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, сладурки  Hug
Съни, честити 6 месеца здравословно хранене  Hug
Муцка, честит рожден ден! Много здраве, любов, късмет и усмивки!   bouquet    
Цвети, честити 7 месеца! Дано бързо да оздравеете  Hug
Кристин, честити 2 месеца с Дюкан   bouquet!  
Свидничка, честит 1 месец с режима   bouquet!  
Наирянка, Катя* , благодаря Ви  Hug
Спасдиди, да ти жив и здрав рожденика и много да те радва   bouquet
Славееее, Гудииии, Настиии, Орелияя    Heart Eyes

Гушки на всички и отслабваща, усмихната и спорна седмица, момичета  Hug  Hug  Hug

# 616
...
Мамче, сигурно вече ще стана досадна, но за пореден път казвам - аз през тези 6 месеца карам само на "Култура" и свалих 14 кг. Засега успешно ги и задържам в 4-та и пак си ям "Култура".  Peace ...

А бе гледам аз народът масово  в супермаркета купува кис.мл. " Култура " .Чудех се тези
дни да го пробвам, особено след приказките на моята дружка ,но тъй като се бях запасила
с "Верея " / имам оше 1  / , защото не на всякъде го има...А сега си  Thinking  защо...
Например във Фантасико-  кв.Изток и Ская - ми казаха ,че вече не ги зареждат... newsm78

Изглежда ,че ще се пробват всички  нискомаслени млека - и  ooooh!  и  hahaha

# 617
 Hug Реших да съкратя и да не се впускам в дълги писания и затова написах -фазата на млечните! Благодаря за поправката!
Сега като стана една слаба и хубава, като стана една неотразима, малеее!  Laughing Laughing Laughing

# 618
Играчка-плачка дай малко инфо за себе си  -години, размери, деца . Ние тук сме клуб на анонимните(не чак толкова )алкохолици и живо ни вълнуват подобни неща (шегичка);
Мамче, абе и аз забелязах че при нас в Бъкстон също няма вече Верея във Фантастико.  Сигурно са се отказали от марката.
Сънче, мерси мила  Hug

# 619
Здравейте,мили момичета!
Трогната съм от пожеланията ви!
Малка почерпка:

Тези дни съм затрупана със задачи,но съм режимна!
Лек и усмихнат ден!

# 620
здравейте пиленца!не съм ви писала 2 дена и ми домъчня за вас!честито на всички празнуващи и свалящи!аз не съм от тях.гледам обаче че не съм само аз.отпразнувах първа пролет с пиленце и салатка.нямам покачване но нямам и спадане.сега пак съм на П и дано се зарадвам най- накрая и аз.   newsm51

# 621
Здравейте милички. Heart Eyes
Искам много да благодаря на всички които са ми пожелали успех за изпита и са ми стискали палци.Благодаря ви!  bouquet Няма да изброявам поименно,защото ме е страх да не пропусна някой. Embarassed Изпита го взех. bowuu Диетата мъничко я промених,удължих си дните на ПЗ,за да мога да си бъда режимна там.От днес отново П.Дано не съм объркала много нещата.

Sunчестити ти 6месеца с Дюкан. Hug И благодаря за пожеланията за изпита.  bouquet

spasdidi да ти е жив и здрав рожденника, Hugмакар и на патерици,много да радва мама и тати. Grinning

Муцка
честит рожден ден,много здраве,любов и парички за всичко останало. Hug

Мишле стискам палци да видиш двете чертички. Grinning

Момичета,имам едно питане,относно МЦ.Закъснява ми и исках да знам,дали може да е от режима? Rolling Eyes

# 622
  • София
Славче-Авче, браво за изпита!  bouquet Ние не сме се и съмнявали в теб, де! Blush
Муцка, на това пиле ...Пу лявата кълка за мен да е! Hug

# 623
Геци75, МАМS, Славче Авче, благодаря ви, милички!  Hug
Славче Авче, браво за изпита!  smile3501 В началото на режима МЦ ми закъсняваше с по 3-4 дни. Възможно е да е от режима. Но, ако закъснението е голямо, направи си тестче.  Wink

# 624
Здравейте момичета.  Hug

честито на всички имали и имащи повод за празнуване. Много здраве и късмет им желая.   bouquet

Аз едва от вчера започнах с режима, а вече съм -1.5 кг. Много съм доволна  Peace , сега имам още по-голям стимул.

Хубав ден!   bouquet

# 625
Муцка честит рожден ден , пожелавам ти да си жива здрава и слаба  bouquet
чистито и на всички с кръгли месеци Цвети,Sun ,Кристин,Свидничка, ако съм пропуснала някого без да искам честито и на него.

# 626
  • UK
А сега по сериозната част  :

На какво мляко ще се спрем  newsm78  Аз си купувам Верея 0,1 и Верея Калций 0,1 -
кисели млека и прясно ма Мидай - Фитнес 0,1  и на Елена 0,1.
Само че... преди два-три дена моя дружка   costumed050 ми каза ,че един лекар  й казал,
че при изследване на кисело мляко Верея , установили съдържание на свинска мас .
Направо шях да падна  rotfImao Тя ми препоръчва да си правя сама , ама как  newsm78
Не се притесних толкова , хайде холан си викам, нашият орган на ДВСК да не е толкова
загубен , ама ...сега като ви четох снощните излияния , се замислям сериозно  Thinking

Няма ли кой да ни осветли по тез въпроси ? Някой ,който да е в тези среди  newsm78
[/quote]

Аз съм по тази част и това изказване направо ми вдигна адреналина. Някакъв лекар бил казал, после приятелка била казала... За сведение има една ревност от някои хуманни лекари, че животинските продукти не се контролират от тях. Даже имаше един куц опит преди 2-3 години да сменят закона. В това е целият проблем и в нашите среди това е лека закачка, но да говорят подобни глупости на обикновените хора, които си нямат понятие от технология на хран. продукти е направо лицемерие.
Гарантирам ви, че няма свинска мас във Вереята или нишесте или сухо мляко. До сега си сдържах коментарите по отношение на сухото мляко в прясното и консервантите в киселото, но това за маста ме уби. Преди месец ми дадоха колегите от ДВСК изследвания на киселите млека и единствено в кис. мляко на Данон има нишесте и сухо мляко, но те и не го крият. Пишат го с малки буквички, като пишат кодовете, това са въпросните Е-та. Е това е почти криене като се замисля. Но все пак те са си го заложили в технологията и никой не може да ги пипне.
  А защо не се развалят толкова бързо млеката се дължи на  UHT технологията. Това е ултра висока пастьоризация на 150 градуса за части от секундата при което се унищожават всички патогенни бактерии и спори и на практика ги няма в млякото. Така че преди да си го отворите то няма как да се развали, защото просто няма патогенни микроорганизми. А полезните бактерии, които го заквасват
не го развалят, а само могат да го направят малко по-кисело и то при условие, че не са изчислени правилно съотношенията. Lactobacillus bulgaricum  и Streptococcus thermophilus са млечнокиселите бактерии в закваската. Само първият придава кисел вкус и такъв вкус е налице, ако той е повече от нормалното, а по технология той е от 5 до 7 пъти по малко в зависимост от сезона. Ето защо е възможно дори да не ви стане по-кисело млякото дори след 1 седм в хладилника.
  Съжалявам за лекцята, дано да е полезна, а не досадна, но просто не можах да се сдържа на последия "слух" за маста Grinning
  Благодаря на всички, които ми честитиха първия месец на Дюкан
  Славче авче честит месец

# 627
Привет, Дюканки!
Аз продължавам. За двата дни съм -100гр. Не е нищо. Simple Smile За сметка на това мерките са мръднали леко надолу, а това ми е далеч по-важно. Кантарът колко си ще нека да показва, ама меркитееее - те са!
Успешна седмица ви пожелавам. Ще прочета някоя и друга страница назад след малко.

# 628
Привет, момиченца-кокиченца!

Честито на свалилите!  Hug на всички свежарки!   bigdance2 за всички с месечини!

Аз нали се надявах луната да помогне - пък то кво? Днес съм +0.5 Cry Що така, не знам. Дано утре вече да мръдне надолу кантарът, че..... ще се ядосам. Вярно че бях на ПЗ и доста салатки хапнах, ама чак пък да съм +?

Да се изкажа и аз по въпроса за киселото мляко - то е ясно, че чист продукт не можем да намерим, дори да си го правим сами, щото и в прясното слагат нишесте и олио. Затова да не се задълбочаваме толкова в тези неща, а да гледаме да караме без прегрешения (Бомбе!!!! smile3513 ) и да спазваме основните принципи на ДюкАн. И без семки, ядки (вкл. овесени) и бира! Щото Вещи не спи newsm66.

# 629
Рони-Лимони, Асса, честити намаления!  Hug
Цвете12, благодаря!  Hug
Свидничка, благодаря ти за тази информация! Много полезна и успокоителна!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт