ЮЛСКИ БЕБЧЕТА'08 (тема 31)

• 12 021
  • 318
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро , момичета!  Grinning Влизам , за да ви се похваля- ще ставам мъжка леля през август!!!  newsm44 Много съм щастлива! Най- после ще си имаме момченце в рода!  Hug Хубав и усмихнат ден на всички!  Sunglasses

# 226
  • Варна
Здравейте и от мен
И във Варна е студ, макар да пече слънце..сигурно е 3-4 градуса.. дано по-късно през деня се постопли...
Имам чувството че последните 2 седмици, корема и задника ми растат с часове.. CrazyТази сутрин бях леко депресирана, че ходя на работа с едни и същи дрехи, ама какво да се прави като само те ми стоят прилично и не са спортни ..  Blush

# 227
  • Sofia
Ох това с дрехите е ужас, и при мен положението е кошмар.
Вчера ма студа направо не знаех какво да сложа, като имам само няколко рокли и поли които ми стават, но всички са пролетни и не топлят, а имах важна среща.
В резултат бях с една тънка пола и днес естествено съм болна  Nerd
Сега съжалявам, че не отидох с спортния панталон за бременни, много важно че не е официален smile3511

# 228
Ох, и аз всички бременни дрехи съм ги купувала за пролет-лято и сега в тоя зимен студ ходя с един смотан дънков гащиризон,който по принцип ми е домашен Sad

# 229
  • Варна
Аз въобще не ходя с поли, и без тва ми е студено .. Ходя с едни дънки и едни черни джинси..няколко блузки ми стават и едно сако.Просто ми писна.Няма смисъл да купувам дрехи - я ми станат след месец , я не...Имам спортен панталон с джобове съвсем нов , но не върви за работа да се носи .. Също и дънки 7/8. Абе в офиса е много сложно..А и моето бюро е в един огромен шоурум и ми е постоянно студ и течение ..Грозна картина..

# 230
Мили момичта, много благодаря за хубавите думи!!!
Ето малко торта за всички ви!

Вчера празнувахме много спокойно и мило - семейно- първо се разходихме, валяха ни ,,топчета,, но беше хубаво. После хапнахме пица и полезни работи  Laughing и не остана място за тортата у дома. Та днес духнах свещичка сутринта и хапнахме по парче.
Случайно вчера си купих, /ей така, спонтанно го реших/ един шезлонг за бебето. Днес го разучавам , пера и му търся място, докато му дойде времето. Вече ме обзема и мен силното желание всичко да си подредя. Ще поръчваме и голям скрин за повиване, че гледах едни страхотни каталози на Пали, но ще си го направя по поръчка, че ни е специфично мястото, пък и цената ще е по-разумна.

Аз съм на линия в събота за лекцията в Майчин дом. Искам да пипитам някои неща Д-р Попиванова и много се радвам на тази среща. Кой ще ходи от вас?

# 231
  • София
Я се стегнете и ходете така,както ви е удобно и топло...много важно,че изглеждаме hahaha

# 232
  • София
С дрехите и аз имам голям проблем. Не мога да си понасям вече зимните дрехи. Не стига, че само един панталон за бременни имам. Всичко останало са поли и рокли. Искам топло вече Close
Ивонче, nova badeshta mama, бързо да се оправяте. Цяла зима издържахме, накрая като власите няма да се давим я Wink Миналата седмица моят мъж беше болен от грип, даже антибиотик пи. Аз се пазих с много лимони, чай и супички. Е, изпих и 2 парацетамола.
Аз мисля да работя до Великден, после отпуска, болнични и така. Даже вчера ги бъзиках колегите, че мога вече да пускам едномесечно предизвестие.  hahaha

# 233
  • София
И аз мисля,че до Великден ще издържа...не повече

# 234
  • Варна
Никак не ми се издържа..даже 2 седмици ми са много ..някак си досадно ми е ,че много неща  вече не мога да правя в работата си и не съм пълноценна..Днес има 2-ро интервю с 3-ма от кандидатите за моето място.Мъже.Явно всички в офиса - нали са мъже, вече се страхуват от забременяване  Joy. Не ме интересува.Днес ще ги изпитва биг бос...Няколко пъти ги изпитват ,но и при мен така беше..

# 235
  • Варна
Коколин,   bouquet за инфото и аз към този се бях насочила. Четох че нямал вредни лъчения. Ако няко знае нещо такова за бебефоните моля да каже, че на мен ще ми е необходим.
Момичета, в каква поза спите? Аз имам чувството, че тази нощ си смачквам бебето  Confused. Като легна на страни корема ми увисва надолу, а като го подпра с възглавница все едно го смачквам. Възможно ли е да му навредя? Сега не рита  Cry
Аз ако излизах бих се обличала топло и удобно, но пък неходя на работа. Въпреки че бременните са красиви всякак и ще Ви разберат, ако сте с по- спортни дрехи.

# 236
Аз съм на линия в събота за лекцията в Майчин дом. Искам да пипитам някои неща Д-р Попиванова и много се радвам на тази среща. Кой ще ходи от вас?

Аз възнамерявам да се метна до Майчин дом в събота сутрин...Само точно днес се чудих, че незнам точно къде се намира МД...Високата болница срещу административната сграда на НДК ли е? Аз дъъъълги години живях с убеждението, че това е Медицинска академия, а то май ще се окаже МД.... newsm78
Честито за придобивката, Агата!  bowuu
Ивонче и Нова бъдеща мама, оправяйте се бързо!   bouquet

# 237
  • Sofia
Хе, по повод страха моята шефка щеше да припадне като разбра какво ми се полага като права при бременност (тя е англичанка). Две години майчинство и се струва нечуван лукс Sunglasses

За мен няма проблеми де, аз съм нещо като партньор, ама каза, че жени няма да наемаме във фирмата занапред Wink

Момичета, в каква поза спите? Аз имам чувството, че тази нощ си смачквам бебето  Confused. Като легна на страни корема ми увисва надолу, а като го подпра с възглавница все едно го смачквам. Възможно ли е да му навредя? Сега не рита  Cry

И аз така и освен това съм болна и се чудя защо не рита Confused

# 238
Ивонче, Цитросепта е страхотен! Може на Белинда да е направил реакция, заради промиването на носа.... newsm78 Разрежда се доста, колкото ти е приятно за пиене. На Йоанка дори й правя 6 капки в малко сок, изпива го геройски и после получава веднага сладък сок за награда. Пресичаме всичко веднага с него. Аз също го пия, но малката е най-големия герой  Laughing

# 239
  • Sofia
Агата, по повод лекарствата- как точно да ползвам осцилоскопциума?
Аз изпих едно шишенце от опаковката, ама след това не съм взимала друго, дали не направих по зле така, доколкото знам при хомеопатията е много важна дозата и начина на приемане. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт