Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 615
  • 993
  •   1
Отговори
# 615
Момичета! Приветствам всички, които са успяли да попрочетат нещички в темата  bouquet
Аз не съм от тях, но съм с всички-чели и нечели  Flutter

# 616
що ми гепиш емотиконката мър Mr. Green

уф, днес съм освирепяла от глад Close
Муам шунка с извара, кисело млеко и яйца ooooh!

# 617
Танчето 83, надявам се, че като кърмиш толкова малко бебе, правиш трета олекотена фаза (но малко се съмнявам да е така).
Абсолютно си правя не правя олекотената фаза  Embarassed.
Сега изпаднах в голяма дилема какво да правя. Говорила съм с моята педиатърка и тя каза че няма проблем да отслабвам щом съм заменила 2 хранения на бебока, но пък от друга гледна точка си мисля дали да не преустановя с кърменето за ударния период и после пак да си кърмя newsm78. Не знам трябва да помисля много сериозно (приемам съвети) Banghead
Много ти е малко бебчето за диети.. Да не говорим че май набързо си му заменила 2те хранения.. Много е малко и за това..
Ако сега преустановиш кърменето за 4-5-6 дни.. това е равносилно на отбиване за него..

# 618
Мерси Бубе за съвета.Няма да се мъча тогава 1о дни.Почвам от утре.Стискайте палци да успея да ги сваля.

# 619
Много ти е малко бебчето за диети.. Да не говорим че май набързо си му заменила 2те хранения.. Много е малко и за това..
[/quote]

Ние се захранваме от 5м., защото има гастроезофагиален рефлукс и му трябваше твърда храна ooooh!
Много се двоумя  Banghead, повечето хора които познавам са кърмени 2-3м., а са си ОК.
Голяма главоблъсканица си докарах, да не говорим че с това свръх тегло мога да си докарам и здравословни проблеми  Shocked

# 620
Ако сега преустановиш кърменето за 4-5-6 дни.. това е равносилно на отбиване за него..

Ние се захранваме от 5м., защото има гастроезофагиален рефлукс и му трябваше твърда храна  ooooh!
Много се двоумя   Banghead, повечето хора които познавам са кърмени 2-3м., а са си ОК.
Голяма главоблъсканица си докарах, да не говорим че с това свръх тегло мога да си докарам и здравословни проблеми   Shocked

Съжалявам но не ми позволява да изтрия предното съобщение

# 621
newsm78 той ме е гепил мен  Rolling Eyes Айде на срещичка  Laughing

# 622
varia бирената мая и аз я пия само че аз заради пъпките ,който ми се появиха и в интерес на истината почти изчезнаха, колкото до апетита сигурно е индивидуално , но при мен нямаше някакъв повишен апетит хем ги пия както трябва три пъти на ден по две.

# 623
Поли Уоли fight Аз бях изпаднала в тежка депресия, като изчезна по едно време дедо ти Либен hahaha Пак искаш да ме върнеш в първа серия!

Мацки, суроватката е отпадъчен продукт след производството на сирене и кашкавал. Другото й наименование е цвик. Та според това дали остатъчната суроватка е от сирене, или кашкавал се определя и изварата дали е кашкавалена, или от сирене. И при двата случая е суроватъчна.
Тва, дето пише “суроватъчна извара” е маркетингов трик за заблуда на малките деца. Също като надписите “без холестерол” на бутилките олио. А  растителен продукт с холестерол няма. Joy

varia, със сигурност ми намаля апетита, като я спрях! Но аз не съм критерий! Бирената мая е много полезна, масово народа си я пие и отслабва! Peace Със сигурност само от нея няма как да се надебелее, освен ако не ядеш с килограми Grinning

Abrakadabra как ти завиждам за масажа! Twisted Evil Откога се каня и с каненето си оставам. smile3538 С какво си мажеш бюста и има ли ефект? Само него не мажа с нещо специализирано hahaha Но то щото разчитам на нови цици и не си давам зор Whistling hahaha

# 624
Орелия значи не става тая изварка.Няма да я ям и толкова.

# 625
  • София
Здравейте всички   bouquet

Най-първо пак да се самоцитирам:

Цитат
Благодаря на всички, които вече си направиха труда да гласуват в анкетата и на тези, които ще го направят. Много облекчавате работата ни, за което благодаря пак   bouquet

Само ще помоля който е избрал/ще избере опциите
- Желая да ме питате преди да ме цитирате в блогосайта        - 7 до момента
- Не желая никое мое мнение да бъде цитирано в блогосайта - 1 до момента

да даде сигнал на ЛС, защото иначе няма как да зная кой е и няма да може да се уважи желанието й/му  Embarassed Естествено, че ще остане конфиденциално и няма да се коментира - всеки има право на избор  Peace

Цитат
Знаете, че в блогосайта има вече доста полезни секции, като се почне от магазините за трици, често задаваните въпроси и се стигне до смешките (който не е видял, да, има и секция за смях от Дюканския живот).

Като създадете нещо полезно или приятно - сopy-paste в блогосайта като коментар, за да се запази вашия труд   bouquet

Polly-Wolly, аз ползвам извара каквато намеря, щом не е кашкавалена, значи става. Във Фантастико има винаги поне 3 (три) вида - питай персонала.

За всички, които търсят и не намират трици, някой (не помня кой  Embarassed ) даде адрес на онлайн магазин - включен е в блогосайта!

Петя Николова, всеки си хвали своята, ама аз да кажа, че моята рецепта за палачинки е за пишман готвачки като мен   chef и с един хубав тефлонов тиган става супер. Иначе аз откак открих кекса в микровълнова на Джини, друго не закусвам.

inedica, от поста ти личи, че не си чела книгата. Всеки, който започне толкова сериозен и дълготраем режим за регулиране на теглото, трябва задължително да прочете книгата, където всичко е обяснено много подробно. За триците днес пак писах, че е на стр. 134-138.

intrigantka, това "аура слим" на добавка ми прилича, моят съвет е да не ползваш такива боклуци.

didizhivko, спокойно, хапвай си режимно, стига да не се преяжда, няма лошо

tan4eto83, аз бих изчакала да приключа с кърменето на твое място - време за отслабване има

Приятна вечер на всички и дано като е отключен албума вече, да миряса народа и да вземе малко от малко да чете, след като види, че резултат има   bouquet

# 626
tancheto83 и всички дрги възнамеряващи да диетуват кърмачки.. Особено с бебета под годинка..
Прочетете тези статии
Кърмя бебето си, а искам да отслабна. Безопасна ли е нисковъглех … та за кърмачката?
Нисковъглехидратни диети и кърмене
Can I diet while breastfeeding? - 6 guidelines for safe dieting during lactation

И ако може Вещи да ги добави в началото на сайта и на блогосайта - мисля, че ще са много полезни  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 18:13 от duhi_puhi

# 627
intrigantka, това "аура слим" на добавка ми прилича, моят съвет е да не ползваш такива боклуци.

Какво имаш предвид под добавка?Това е КРЕМ ЗА МАЗАНЕ какво общо има с добавките ooooh!. Ми пуснете една тьрсачка преди да дрьнкате щуротии. Точно за Аура Слим научих тук мин година и много момичета бяха супер доволни от него.Сьжалявам,че нямам фотоапарат ,с който да снимам опаковката.

# 628
Много се двоумя   Banghead, повечето хора които познавам са кърмени 2-3м., а са си ОК.

Недей да мислиш по този начин, защото това си е половин отказване от кърменето. Ако си решила да се навиваш по тоя начин, ще успееш и ще си се самоубедиш, че трябва да спреш да кърмиш. Което, разбира се, така и така ти решаваш (да не звуча поучително Embarassed ). Просто твърдението ти е малко несериозно и за това не се стърпях. Ако, все пак решиш да се присъединиш, едно welcome имаш от мен, ще помагаме с каквото можем Peace

Орелия , ще пускаме кръв, така ми понамирисва box

Зеленко , все пак някакво ограничение в маслеността няма ли Rolling Eyes ? Хм... както и да е, пак ще зяпам във Фантастико-то.

# 629
  • UK
  Славче авче гледай съдържанието на мазнини. Или изобщо какво е съдържанието. Най-диетична е според мен тази на Пършевица. Тя съдържа само преципитиран белтък и има точно такъв силно белтъчен вкус, изобщо не е мажеща се.
  А дори и да не е обезмаслена изварата тя не съдържа повече от 3% мазнини, защото има 80% водно съдържание.
  Само за информация: цвик е течността, която се отделя от кис. мляко, има различен състав от суроватката. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт