Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 627
  • 993
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
Калака, опиши по-подробно буците.
тук вече ме затрудни  newsm78
на са като на краката по-едри са
чудя се да не са заради стриите......знам ли  Tired
но пък те много се затвориха /ходя на IPL за тях / идея си нямам  ooooh!

# 601
Здравейте, мили мои!  Hug
Насти, честит рожден ден, мила! Желая ти много здраве, любов и късмет, слънчеви усмивки и пролетно настроение! Сбъднати мечти и нови цели за постигане!  Hug newsm59
На всички новодошли - добре дошли и успех!    bouquet
На всички с намаления - честито!   Hug
На задържащите - търпение и постоянство!  Peace Hug
Виждам, че съм липсвала на някои - Цвети, Мими, Пиглет, ПиленцеHug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много работа имам днес и чак сега наваксах с четенето. С писането, обаче, ще е наваксвам по-късно. Днес съм малко по-добре, но ми е доста отпаднало. Напоследък не успявам да хапвам, както съм свикнала - по 5-6 пъти на ден и имам чувство, че кръвната ми захар пада, ако не ям повече от 3 часа. Кръвното снощи след тренировката ми си беше наред - 70/110, но имах чувство, че ще припадна всеки момент и така - 2 часа (докато не изпих 1 чаша вино и не изядох 5 блокчета шоколад).
Прегръдки и целувки на всички!  Kissing Heart

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 16:59 от Sun

# 602
буци или топчици ? - твърди и се усещат през кожата. ?
В периодите си на отслабване и аз имам такива. Моето проучване сочи, че това са мастни клетки събрани. Които с махането на съседките просто се очертават. После и те намаляват и вече не се усещат. Няма никаква аномалия, нито е нещо тревожно и опасно. Споко! Значи се махат мазнини.

# 603
  • България
Sun, Nelly82,marini хей русенки, от къде се намира обезмаслена извара? На дядо Либен имаше но само "имаше" в Кауфланд, но вече ццц ! Ще взема да правя бартер аз: извара, трици и т.н за нещо дефицитно, но от това по липсващо нямаааааааа!

# 604
Здравейте,красиви и отслабващи мами.Абракадабра страхотно изглеждаш това за колко време го постигна?Аз в момента съм достигнала мечтаните кг. даже съм с половин надолу.Та въпроса ми е може ли да изкарам до неделя втория етап и от понеделник да мина на третия? Обаче забелязах че на кг. смъквам бързо но този пусти целулит ще има доста време да се топи,на см. съм само с по -1см навсякъде.От днес вече към триците слагам и 1лъж.ленено семе но пак не ми помага на прочистването.Взех си пшенични трици дали да слагам по 1 лъж. от трите сутрин в млякото?Ще има ли разхлабващ ефект?Благодаря ви много,предварително.

# 605
Браво Абракадабра..офф моя целулит уви не изчезва както искам...но аз не се отчайвам.
Иначе се мажа и аз с разни ухаещи истории...без да се намажа след душ кожата ми е суха и се лющи чак.
Блеки, то било цяло изкуство мазането за премахване на целулит. Не ставало само с нанасяне, както аз си мислех.

Цитат
А относно това сама да се пипнеш...май е по-добре е някой друг да пипне...айде аз се размечтах.  Joy
А ти защо мислиш ходя на масаж?  Wink
Всъщност, за първи път отидох заради болки в гърба (пусти цици, плексит ми докараха), обаче като видях масажиста, си глътнах граматиката и вече една година редовно ходя да ми раздвижва кръвообръщението.  Joy

Шегата настрана - масажите са най-сигурният начин. Ако някой иска, мога да му покажа как да си помогне сам, в домашни условия.

Здравейте,красиви и отслабващи мами.Абракадабра страхотно изглеждаш това за колко време го постигна?
Миналата зима свалих 5 сама и 5 с диетолог. Щастливо върнах 5 от тях. Останалите 16 свалих за три месеца.

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 17:09 от Abrakadabra

# 606
  • pomorie
kremena и blacksnake мерси за отговорите може би наистина не е за мен диетата и затова ми е толкова трудно особено първия етап после щом включа зеленчуците няма проблеми мога с месеци да се храня така...а ако карам само на етап две и веднъж седмично да хапвам и въглехидрати????дайте някаква идея...а дори и повечко килца да сваля няма да се сърдя(по принцип никога не съм падала под 57кг висока съм 172см когато забременях стигнах до 73кг от болницата излязох 68кг и за 10месеца стигнах любимите си 57кг)зимата е много кофти сезон за килцата...

Ти си  172 висока и тежиш 57 кг? Или не съм разбрала вярно?  newsm78  И ако е така колко искаш да станеш?  Thinking Вторият етап не може само на зеленчуци, те са като допъление към протеините. Протеини + зеленчуци, а не само зеленчуци. Така че не можеш да караш така, както си го наумила. Може би наистина трябва да се насочиш към някакъв друг режим или диета.
ами да 172 но сега съм 60кг добре ама защо неможе само на зеленчуци в смисъл че няма да има ефект или нещо друго имаш в предвид?

# 607
Abrakadabra , само от режима ли свали целулита newsm78 ? Аз имам доста излишъци от него Sad

Орелия , ако ви изчезнат изварите и чудесиите да знаеш, че кака ти Поли ги е налазила Twisted Evil

barcela , на мен лично не ми действат разхлабващо, макар че не ги пропускам Tired . Явно си е до стомах Crazy

la_chicita_linda , не се обиждай, но ти прочете ли от първа страница описанието на диетата newsm78 ? Не е в основата на зеленчукояденето, а още по- малко на въглехидратите (те се вкарват след месеци). Как се насочи към тази диета Rolling Eyes ?

# 608
Танчето 83, надявам се, че като кърмиш толкова малко бебе, правиш трета олекотена фаза (но малко се съмнявам да е така).

Абсолютно си правя не правя олекотената фаза  Embarassed.
Сега изпаднах в голяма дилема какво да правя. Говорила съм с моята педиатърка и тя каза че няма проблем да отслабвам щом съм заменила 2 хранения на бебока, но пък от друга гледна точка си мисля дали да не преустановя с кърменето за ударния период и после пак да си кърмя newsm78. Не знам трябва да помисля много сериозно (приемам съвети) Banghead

# 609
Танчето имаш време за отслабване,обьрни внимание на детенцето Hug

# 610

ВСЕДЮКАНСКА СРЕЩА НА 29 МАРТ В СОФИЯ
потвърждения на лични с мобилен номер. Последен срок за записване - преди 29-ти март. newsm47

# 611
И пак да питам,ако ще и да ме биете. Embarassed Суроватъчната извара става ли?
Гледам,че няколко човека писаха,че МАЙ става и аз не смея да рискувам,докато не ми се потвърди. Mr. Green Не слагам и капчица нережимна храна в устата. Flutter

Сънче и на мен ми липсваше. Hug

la_chicita_linda няма как само на зеленчуци,защото и във втората фаза се редуват дни само на протеини и дни протеини със зеленчуци.Виж първа страница де.

# 612
Abrakadabra , само от режима ли свали целулита newsm78 ? Аз имам доста излишъци от него Sad
Абсолютно. Без спорт, без ходене пеша (мързелива съм в студено време) и без мазане, като изключим омазването, когато съм на масаж. Сама съм се мазала 5-6 пъти за три месеца, което си е нищо. Само от две седмици (късно, ама...) мажа редовно бюста, че вероятността да си отгледам патладжани никак не е малка.
Ако успея, ще изровя една снимка, на която ясно се вижда, ще направя актуална в същата поза и ще я пусна. Но едва ли ще успея днес.

Славче Авче, става.

# 613
Abrakadabra благодаря ти много.  bouquet Hug

# 614
  • край морето
Здравейте, момичета!

Направо не вярвам, че успях да ви прочета  Tired
Честит Рожден Ден, Насти!   bouquet Бъди здрава и не губи чудесното си чувство за хумор!
Стискам палци, Мишле! Всичко ще е наред, сигурна съм  Hug
Честито на всички свалили и кураж на инвеститорките!

Вчера приключих МЦ в комбинация с ПЗ и кантарът закова 64кг. С цели два по-малко от предишната седмица. Още два сантиметра от ханша и ще мога да вляза в моя панталон-стимул, който виси на закачалка от точно преди да забременея. Просто чудесно!
И аз започнах от два дни да пия бирена мая. Да видим дали ще ми повиши апетита. Орелия  Hug , при теб намаля ли апетита след като спря да я пиеш?
Приятна вечер и хубави емоции на всички!

Общи условия

Активация на акаунт