Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 655
  • 993
  •   1
Отговори
# 540
Поли-Уоли, извара има и в Била и Фантастико, аз оттам купувам! Странно, че не си намерила Thinking А Пикадили има в Сити центъра и в Мола.
играчка -плачка, хубаво, че не ядеш свинско, то не е и позволено Laughing А рибка би трябвало да включиш! Peace

И за всички вегетарианци - не се ли разбира, че този режим разчита на протеините? Thinking Не го ли прочетохте, когато търсехте подходяща за вас диета?
За протокола - и аз съм била вегетарианка близо 6 години, пазила съм диети, тогава излезе на мода и Аткинс - ми пределно ясно ми беше, че не е за мен... newsm78
Какво е това "аз само на мляко и яйца ще карам" /примерно, не цитирам никой/? Всичко друго, но не и Дюкан.

# 541
  • pomorie
kremena и blacksnake мерси за отговорите може би наистина не е за мен диетата и затова ми е толкова трудно особено първия етап после щом включа зеленчуците няма проблеми мога с месеци да се храня така...а ако карам само на етап две и веднъж седмично да хапвам и въглехидрати????дайте някаква идея...а дори и повечко килца да сваля няма да се сърдя(по принцип никога не съм падала под 57кг висока съм 172см когато забременях стигнах до 73кг от болницата излязох 68кг и за 10месеца стигнах любимите си 57кг)зимата е много кофти сезон за килцата...

# 542
Момичета,за срамота още не съм си правила тричава палачинка( а другата седмица ми стават 2 месеца с Дюкан) Embarassed
Гледах досега рецептите - ми те били много,ако някоя от вас е опитвала повече варианти ще ми каже ли коя е най - сполучлива(без да обиждаме разбира се авторите на другите рецепти),просто знам че всеки следващ опит е по - добър от предишния  Laughing
Благодаря ви предварително!

# 543
Орелия , в Билла на Опълченска и Фантастико на бул. Европа- нъцки! Виж, amerie добре ме подсеща, че в съседния квартал има Т-маркет, до там ще ходя. Благодаря  bouquet

И за да не спамвам само да се отчета с +400 о вчера Sad , много ми е мъчничко. Чудя се откъде идва. Вчера бях на таратори, малко филенце и вечерта- коприва. Сигурно месото ми е малко. Ще наваксвам, пък да видим. Ама нищо, де, сантиметрите продължават да вървят надолу, което ми е много по- важното Grinning

# 544
Аз последно си купих от Хит

# 545
Петя На мен най ми допада варианта на палачинката с две лъжици прясно мляко.3л трици и 1 яйце.Става супер Peace

# 546
  • pomorie
Поли-Уоли, извара има и в Била и Фантастико, аз оттам купувам! Странно, че не си намерила Thinking А Пикадили има в Сити центъра и в Мола.
играчка -плачка, хубаво, че не ядеш свинско, то не е и позволено Laughing А рибка би трябвало да включиш! Peace

И за всички вегетарианци - не се ли разбира, че този режим разчита на протеините? Thinking Не го ли прочетохте, когато търсехте подходяща за вас диета?
За протокола - и аз съм била вегетарианка близо 6 години, пазила съм диети, тогава излезе на мода и Аткинс - ми пределно ясно ми беше, че не е за мен... newsm78
Какво е това "аз само на мляко и яйца ще карам" /примерно, не цитирам никой/? Всичко друго, но не и Дюкан.

съжелявам че ви притесних но щом нямаш желание не отговаряй и това зелено също се равнява на викане за мен няма нужда да бъдем агресивни.ами явно си по-умна и си разбрала че Аткинс не е за теб ама ние тъпичките и обикновени хорица какво да правим като не се усещаме...и мерси за посрещането все пак .....бяхте мили

# 547
Цоп, още един новобранец във вашата темичка.

Упс, глада ни прави май по-агресивни.
Съжалявам ако питам вече ясни за вас неща, но прегледах първа страница, а вие вече отдавна пишете та...... сигурно някъде сте ги говорили тези неща, но...

Аз все още кърмя и за това минавам на "специалния" режим. Joy

Естествено имам питания. Овесените трици за какво са?

Често като чувствам по-продължително глад ми прилошава - пада ми кръвната захар. Някой беше споменал за същото. Как се справяте с проблема? Едва ли с шоколад  Crazy

И за статистиката :

В момента съм 62кг по моя златен кантар, който мери 2-3 килца по-малко,
но искам да стана 57-58кг, пак по него. Реално ли е да си мечтая за тези 4 килца до Великден? Надявам се че да, защото са остатък от бременността, а не трайно задържани.

Днес съм на половин бутче, 1 яйце, половин к.мляко и 1 филийка доста препечен хляб.... и още ми е гладно.  Embarassed

# 548
  • UK
  Лени, аз от самото начало съм 1/1, защото трябваше да уча. Резултатът е -5кг за точно 1 месец от общо 13, които искам да сваля. Мисля, че не е зле Simple Smile
  Поли-уоли аз пазарувам от Фантастико на бул. Бъкстон, до пазара на Борово и в Кауфланд в Дружба 2. Дано да бях полезна

# 549
аура слим на кой производител си купувате?  защото в аптеката ми казаха че имало няколко

# 550
  • UK
  Лени, аз от самото начало съм 1/1, защото трябваше да уча. Резултатът е -5кг за точно 1 месец от общо 13, които искам да сваля. Мисля, че не е зле Simple Smile
  Поли-уоли аз пазарувам от Фантастико на бул. Бъкстон, до пазара на Борово и в Кауфланд в Дружба 2. Дано да бях полезна

# 551
аура слим на кой производител си купувате?  защото в аптеката ми казаха че имало няколко

# 552
Ура, ура, ура...от 10 сутринта чета /е, с прекъсвания, де/...успях! Simple Smile
Насти, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди щастлива и обградена с любов и нежност!
Мишле, безкрайно се радвам за теб!  HugПалците ми са стиснати, но щом теста е +, значи ще се види в понеделник! Аз отидох на лекар почти във втория месец!
Сън, Нели, как можахте да изкупите всички трици в Русе?  CloseИ на пазара нямаше...взех пшеничени! В понеделник щяло да има, да знаете!
Нямаше и извара! И сега да си изкарам и аз за бой: знам, че го обсъждахте, но пустата ми изкуфяла тиква не помни крайното умозаключение - суроватъчна извара може ли??? Embarassed
Аз вчера имах леко завишение, но днес отново съм надолу...Май няма да ми се усмихне щастието обаче от 01.04. да мина в трета...това килце, дето го имам за сборване /според калкулатора на Доктора/ няма да се даде лесно, май! Да взема и аз да пробвам 1/1...Ще помисля!
Славе,   bouquet
inedica, добре дошла!   bouquetТриците се обсъждаха в началните страници на тази тема! Увличат калории и помагат за WC!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС СА ЩАСТЛИВИ ПО НЯКАКЪВ ПОВОД!  bouquet
Редакция: намерих за суроватъчната извара къде говорихме! Сън е написала, че е идеална, така че ще я нападам!!!  Hug

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 15:03 от marini

# 553
  • София
Виждам, че за мазила сте заговорили....
Имам две почти съвсем нови опаковки на Дева- едната е Дева слим- стягащ и отслабващ ефект, а другата е Дева Антицелулит - с марокански кестен и нам'там к'во си newsm78
Купувала съм ги в пристъп на ентусиазъм, мацнах се веднъж-дваж и така си стоят. Иначе редовно ползвам зехтиновия крем на Долива и съм много доволна.
Та ако някой прояви интерес към Девата- подарявам ги. Пак казвам- почти новички са! Peace
Може да ми пише на ЛС и в събота на срещичката ще ги донеса като армаган Peace

# 554
Момичета

Ако някои е бил така може ли да ми пишете--- постоянен глад имам ей на сега- 3 яйца  и гъби че нали сме В ПЗ и пак гладна съм!
Нормално ли  е ?
ПРез 3 ч съм гладна и като ям не се засищам - да не взема да дебелея!
ЯМ режимни неща

Смених ги - но да ви кажа - инак не ме виждате някога бе  ора! Много сте заети с поздрави и целуфки - то нема лошо - ама кат се тревожиш....... ай мерси !

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 14:55 от didizhivko

Общи условия

Активация на акаунт