Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 580
  • 993
  •   1
Отговори
# 795
Геци75, браво!  smile3501 smile3501
Мелиса, говеждата пастърма е режимна, но не прекалявай с нея - много е солена и ще задържаш вода.  Peace
Миша97, благодаря ти!  Hug Благодаря и за съвета!   bouquet Точно така ще опитам довечера, а, ако въпреки това ми причернее, ще пропусна някои упражнения.  Rolling Eyes
КантариниHug Благоадря ти!  Heart Eyes
Амидала, добре дошла и успех!   bouquet
Силванапей, успех!   bouquet

# 796
  • София
Милички, много ви благодаря за поздравите - Кри, Съни, Вещи, Пилито, Славе, Джуфка, Мише, Мама на Кики, Мишле, Аби, Спасиди, Пигилет - наистина се чувствам перфектно аз самата, а не само от комплиментите, които получавам от околните.
Много ясно! Flutter Те са един от основните мотиви да продължиш! Когато се оглеждам в очите на околните- тогава разбирам колко смного съм постигнала Peace

# 797
  • UK
  Мелиса, пъстърмата освен че е солена, друго не й пречи да е режимна. Аз ям от време на време, но предварително я обезсолявам като я нарежа парченца по 0.5см и после ги слагам в студена вода в хладилника за 24 часа. Водата да е повечко. Пробвай първо с няколко, че незнам дали ще ти хареса Grinning
 Славче обмисляля ли си варианта 1П+1ПЗ+спорт? Друго не мога да се сетя. Явно организмът ти си харесва тези 50кг и се бори за тях със зъби и нокти

# 798
  • София
Благодаря ви, момичета   bouquet

Кренвирши пилешки и пилешка шунка може ли да се ядат?
На шунката не пише колко мазнини има  Confused

# 799
Цоци, аз също започнах от 3-цифрено число и ти ще успееш, необходимо е само воля и много търпение. Желая ти успех.

# 800
Реге, аз съм в подобна ситуация - последните месеци от 2 фаза не отслабвах и като минах в 3 е кошмар - само да погледна нещо и ми е на д-то, варирам в 2 килограма в зависимост от това какви дни съм имала.По принцип пълнея страшно лесно.Та, думата ми е, че трябва по-скоро да започнеш да се захранваш, за да се научиш отново да ядеш всичко.Зареди се с търпение, воля и се впускай - не прави грешката да се задържиш дълго във втора без да сваляш.За пример ще ти дам Марта, която свали прилично бързо, омръзна и режима, имаше още 2 кила до целта, но пък се хареса в огледалото и мина в трета, яде си разрешените храни, дори повече и пак слабее...Не те плаша, а предупреждавам и дано се окажа в грешна прогноза  Wink

# 801
Като стана дума за говеждата пастърма се сетих, че видях в Била телешка луканка и суджук на Меком. 
В състава пише, че е включено телешко месо 100%, сол и подправки. Става ли?
Аз лично не знам дали да вярвам напълно на етикета  Thinking

# 802
vani_nik  благодаря, въпроса е да устоя особенно в периодите на задържане .....надявам се с вашата подкрепа
Имам едно питане май към Вещи трябва да се обърна. Как да си направя и аз една такава красива скала за килограмитре ...колко съм свалила и колко ми остават ? много ми харесва като гледам на другите момичета ...много мотиворащо е да си виждаш успехите всеки път като влезеш в форума

# 803
Amidala-Добре дошла newsm51Кренвирши -НЕ може.Шунка аз си купувам телешка на "Бони" и пуешко филе на "Соларис" - 0- 2% мазнини.

# 804
  • София
Amidala-Добре дошла newsm51Кренвирши -НЕ може.Шунка аз си купувам телешка на "Бони" и пуешко филе на "Соларис" - 0- 2% мазнини.

Мерси   bouquet

# 805
Баба Цоцолана чукни с мишката на която лентичка си харесаш и ще ти се отвори страничка,където попълваш твоите данни,копираш адресав профила си и ...готово. Simple Smile

# 806
Днес се справих по-раничко с четенето...
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЧКАТА НИ! ПРЕКРАСНА ВЪЗРАСТ! НАСЛАЖДАВАЙ СЕ НА ВСЕКИ МИГ!
Вани_ник, и ти си пример за постоянство!  bouquet
Аби, май ще трябва нови дънки да купувам! А тези не ми стояха така и когато си ги купих преди 4-5 години...
 HugСпасдиди, ханшът се е свил с 8 см, но все още бленувам да падне под 100...сега е точно толкова!
миша 97, благодаря за информацията за Перла!  bouquet
Съни, бързо да се възстановяваш! Hug
Баба Цоцолана, добре дошла! Hug Кликни върху някоя от линийките, която ти харесва, напиши си данните и копирай BB code в подписа си!
Вчера бях на ПЗ и имам малко +! Днес съм отново на П! Дано да проработи тази схема. Започнах да мисля все по-често за плодове и се надявам скоро да хвръкна в трета, пък там ще видим как ще се справя!
Добре дошли и на останалите момичета!  bouquet

# 807
И в Пловдив ли ще има среща на 29?  Praynig

Мацки пьк аз намерих ново магазинче с трици-200гр,1.30-немски пише,че са.Става вьпрос за Пловдив улица Родипи,Лени Плд ти сигурно го знаеш. И парафиново такова си купих. Само като споменахна продавачката  и ми вика: а за диетата на Пиер Дюкан  Joy И така хубаво сьм си напазарила до понеделник smile3508

И пак да питам за сьвет: Дали да не пробвам с ленено семе да оправя проблема с ВЦ-то?

Сьни,Вещи благодаря за подкрепата. аз сега като се засмиля след 2-3 дни чакам МЦ,та и това ще има роля. Laughing

# 808
Кантарини, луканки и суджуци НЕ може!  Peace
Марини, благодаря!  Hug
Кременка, опитай с лененото семе, може да помогне.  thumbsup А за МЦ си напълно права - може и това да ти оказва влияние.  yes

# 809
  • Варна
Дзак!  Flutter

Кой питаше за варненска среща? Време ни е май пак да се видим. Предлагам във уикендите 5-6.април или 12-13.април.

Честити 7 месеца на Вани Ник, Тя ни е една от отличничките!   Hug

ЧРД на Тани, здраве, късмет, добро настроение!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт