Набор '98 - или как е в трети клас - 3

• 24 150
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
multimodal , при началото и края на учебната година се правят входящи и изходящи нива. Тестовете са въз основа на целия материал. В четвърти и пети клас има матури в края на годината и входящи нива в началото.

# 166
  • Ямбол
Няма начин да няма изходни нива. Те са задължителни. Всеки учител задължително трябва да представи обобщени резултати по предметите, които води, придружени с качествени и количествени характеристики. По този начин се отчита какво е свършил през годината, на какво ниво са учениците, колко от тях са овладели задължителния минимум от знания и т.н. да не ви обяснявам подробно още колко неща се искат от учителите във връзка с тези изходни нива. Резултатите се обобщават за цялото училище и се предават в РИО.

# 167
Днес са им върнали и изходното ниво по ЧО и имаме пълно 6  Grinning

# 168
Здравейте на всички  Hug. Аз, както обикновено съм спала и чак сега виждам темата  Embarassed. Те, децата вече 4 клас ще станат, ама ... Да не мислите, че ми е лесно толкова отвеяна ?!  hahaha
И така : моята девойка се казва Джулия и е трети клас. Вече направиха изходните нива и има пълна шестица по всичко. Ще завърши с пълен отличен учебната година. Добричка ми е тя.

# 169
Djulichka добре дошла при нас  Hug
Браво и на дъщеря ти  Grinning

# 170
Няма начин да няма изходни нива. Те са задължителни. Всеки учител задължително трябва да представи обобщени резултати по предметите, които води, придружени с качествени и количествени характеристики. По този начин се отчита какво е свършил през годината, на какво ниво са учениците, колко от тях са овладели задължителния минимум от знания и т.н. да не ви обяснявам подробно още колко неща се искат от учителите във връзка с тези изходни нива. Резултатите се обобщават за цялото училище и се предават в РИО.

Определено са задължени, защото е спуснато от МО. Въпросът е има ли официална методика за тези изходни нива, или всеки учител си определя как ще подходи.

Мен ме учудва, че нашата класна изобщо не спомена за тези нива.
Аз от вас научавам..  Embarassed
Говорих вчера с учителката от занималнята, която ми обясни подробно. Но тя все пак е външен учител и не знаеше  конкретно за нашата паралелка.
Има ли други дечица, на които не е съобщено за тези входни и изходни нива?

П.П. Да се представим и ние. Моята дъщеря се казва Ани.  Grinning

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 10:13 от multimodal

# 171
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, на всички именници! Бъдете живи и здрави!

Моята Доменика е на зелено, оня ден ми каза по тел., да не и звъним ние, че ще я притесняваме  ooooh! Веселба  hahaha
 welcome djulichka и multimodal  Hug

# 172
Ние тази година се разминахме без зелено уч - ще.  Crossing Arms Много ме беше яд.  #Cussing out
След няколко дни, обаче ще ги водят на екскурзия до Копривщица и това е. А има оферти и за море лятото, но аз не я пускам.  Naughty Вие пускате ли вашите дечица ?   Thinking

# 173
  • София
Вие пускате ли вашите дечица ?   Thinking

Да, всяка година - след края на първи клас, и миналата година, и тази - живот и здраве - също. През юли, на Банско, а предните две - на морски лагер.

# 174
На Банско бих я пуснала и аз, но на море - не.  Naughty Като порасте, има време да ходи самичка ...  Wink За сега само в комплект с братя и сие...  hahaha

# 175
  • Добрич
Ние сме минали само изходното по английски. За утре е математиката.
Явно в последната седмица ще направят останалите. Защо ги бавят толкова, не знам.

# 176

Да, всяка година - след края на първи клас, и миналата година, и тази - живот и здраве - също. През юли, на Банско, а предните две - на морски лагер.

Тази година за първи път го пускам на лагер в Родопите. Малко съм притеснена, но той е много ентусиазиран и няма търпение да дойде 18 юни.

За изходните нива - остана ни само по АЕ в петък. По БЕЛ - 5.50, по ЧП и ЧО пълни шестици  Peace

# 177
  • София

Тази година за първи път го пускам на лагер в Родопите. Малко съм притеснена, но той е много ентусиазиран и няма търпение да дойде 18 юни.

Не се притеснявай, ще се справи и ще се върне по-пораснал  Peace Е, кат се сетя, че моето диване първият път върна почти всички горни дрехи необличани  Crazy, но благоадрение на найлончета с боксер и чорапи с надпис за всеки отделен ден, поне бельо бе сменял ежедневно  Whistling

# 178
До това за найлоновите пликчета е идея. Притеснявам се че няма да се сеща да си измие зъбите и да се преоблича. Да не си ходи с едни и същи дрехи 7 дена  Confused

# 179
  • София
И да ходи - нищо му няма. Най-много да изпаднеш в ужас кат' го видиш на връщане в какъв вид ти се сервира  ooooh! , ама ще е за кратко, уверявам те. До момента, в който ти се фърли на врата и започне ентусиазирано да разказва какви чудесии са му се случили   Party

Ако има мобилен, може да му се обаждаш вечер, да го подсещаш или да поговориш, с който им е ръководител и да споделиш, че е малко завеян и няма да се сеща за такива досадни подробности като миене на зъби и смяна на дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт