Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези болки, които някои майки описват?
Как да посещавате лекции и къде можете да намерите информация за тях?
Какви са препоръките за дишане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези болки, които някои майки описват?
- Някои майки споделят за болки, които се описват като различни от контракциите. Те описват усещане за стягане в корема, което не е болезнено, но може да бъде тревожно. Това усещане възниква периодично, най-често при позиви за уринниране и след това отшумява. Освен това има и споделяния за коремни болки, които се облекчават чрез лягане и повдигане на краката.
-
Как да посещавате лекции и къде можете да намерите информация за тях?
Форумът е платформа, където майките споделят информация за предстоящи лекции и събития. Някои от тях искат да бъдат информирани за бъдещи лекции. Освен това има предложения организаторите на лекции да включат майките в списък с участници. Като цяло форумът е място, където майките обменят информация и се подготвят за бъдещите си срещи и лекции.
-
Какви са препоръките за дишане по време на бременност?
Бременните жени често изпитват проблеми с дишането, особено в по-късните етапи на бременността. Някои съобщават, че се задъхват като стара баба, особено вечер, и имат усещане, че някой е седнал върху гърдите им. Препоръките включват практикуване на йога дихателни упражнения за отваряне на дихателните пътища и гръдния кош, които могат да помогнат при тези проблеми.
-
Какво е Гърместан и за какво се използва?
-
Какво е Малтофер и за какво се използва?

Има го в списание моето бебе...голям майтап е..

На няколко пъти вече реве като стара баба на гробища "Ти скоро ще си имаш друг за гушкане" "Ти бебето ще го обичаш повече от мен" "Вие още от сега си имате връзка" "За какво съм ви аз" 

Стойностите му са 114, което доколкото знам е в границите на нормалното, но все пак трябва да се презастраховаме от евентуално бъдещо понижение.
После разбира се ми каза да не се притеснявам и ако пак ме заболи да пия Магнерот

ама явно медецът компенсира! 
Дано поне да няма неприятни изненади и да не се налага да връщам нещо за преправяне. Да се надявам, че няма да се налага към Великден да влизам със затворени очи вкъщи, ще ви пусна снимчици на бърлогата.

аз й казах да си потърси приятно занимание за през отпуската, и да не си мисли, че ще седи в къщи