АПРИЛ и МАЙ с рожденици безкрай!

• 23 662
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Аз качих малко снимки от рождения ден на Алекс. Ето тук са: http://community.webshots.com/user/anna_par6.

Зори, има една-две снимки и на Томас  Simple Smile Аз съм удовлетворена от резултата като цяло, а и Алекс беше толкова щастлив като видя тортата. Очичките му грееха, грееха.....така че мисията по правенето на Томас я определям като успешна.  Simple Smile Но пък тортата си има и кусури разбира се. Много се ядосах по едно време, но реших в крайна сметка, че каквото съм направила, такова ще е. Отпред формата не е баш както трябва. Много висок го направих, а отпред трябваше да е по-нисък. Освен това синята и червена боя ми скапаха масления крем и стана един такъв на ситни топчета, а частта, която направих черна стана идеална. Отдавам го на боите - черната е специална за марципани, айсинги и всякакви такива и е във вид на паста, а синята и червена бяха от хранителните течни бои. Зори, ти си голям майстор на тортите. Може и някой трик да ми кажеш за друг път как да не си скапвам масления крем като го боядисвам. Приемам и критики.  Simple Smile

# 106
Еййй момичета, треска ни тресе с приготвянето на малката сватба на 26 април. То бива, бива, ама моето си е направо за жълта книжка. 20 деца и 40 възрастни  ooooh! просто си представям какво чудо ще е...
Имаме напредък. Катрин си поръча барби с конче... няма да са гадните зеленилки костенурки...
Тя сега е на вълна розова. Щом е розово, може да е най-голямия боклук... неен е.

# 107
Еййй момичета, треска ни тресе с приготвянето на малката сватба на 26 април. То бива, бива, ама моето си е направо за жълта книжка. 20 деца и 40 възрастни  ooooh! просто си представям какво чудо ще е...
Имаме напредък. Катрин си поръча барби с конче... няма да са гадните зеленилки костенурки...
Тя сега е на вълна розова. Щом е розово, може да е най-голямия боклук... неен е.

ехеее ама вие наистина сватба ще правите... поне на децата ще им е весело толкова много като са.... пожелавам същото и на теб  Laughing !
А иначе за барбито браво... че костенурките не са подходящи  Laughing весело изкарване...
П.С. По-добре е да харесва розово...че представяш ли си в зелено да иска да се облича

# 108
П.С. По-добре е да харесва розово...че представяш ли си в зелено да иска да се облича
Аз си го представям. И не виждам проблем, всъщност. Thinking

Искам да поздравя на патерици Зори, по случай РД на Евка. Да расте голяма и все така красива като мама!   bouquet   bouquet   bouquet

Аз не бях в града известно време и нямах възможност да следя форума. Дано не съм пропуснала и още някой рожденик.

# 109
  • София
Жени, нямам търпение да се гмурнем в купона"сватба" . Детето ми ще се забавлява, а аз ще гледам сеир  newsm62

# 110
.....а аз ще гледам сеир  newsm62
и аз... Mr. Green казала  съм, че пръста няма да си мръдна. Ще се цопна на диванчетата и няма да помръдна цяла вечер.
Ще имаме куклен театър - Малечка Палечка.
Само да дойдат на време, че втори път не ми се преживява това от Вашия рожден ден, а госпоицата ще е с рокля на принцеса .... предстааатели си вече какви желания има у мойто дете

# 111
  • Добрич
Момичета, почерпете се здравето на порасналото ми момченце.  Heart Eyes

# 112
Анушка, честит ти рожденник!

# 113
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕНКО

bigdance2 Tada dance bdbaloni

МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО МУ ПОЖЕЛАВАМ

# 114
 newsm59  bigdance2 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕПЧО Gift
Честит празник, Анушка! newsm51

# 115
  • Sofia
Честит рожден ден на порасналото момченце    bouquet Да расте здрав и щастлив    bouquet

# 116
  • Добрич
Благодаря ви, момичета!   bouquet
Вчерашният ден беше прекрасен. Пепи беше много, много доволен и щастлив. Какво повече мога да искам Simple Smile

Хубав и усмихнат ден ви желая. Heart Eyes

# 117
ЧЕСТИТО на Пенко и от нас, макар и на патерица.

Да е жив и здрав и много послушен
                                            newsm59

# 118
Честит рожден ден от мен на Пепи! (малко на патерица).

Щастливо детство му пожелавам!

# 119
Честито на Кетиииииии   ura newsm18

Пожелавам и да е много здрава, весела и щастлива!

Anna, видях тортата и въпросът ти още същия ден, но нямам време за коментар покрай тези една камара празници ooooh!. Ей го на кога пиша - рано-рано, докато народа още спи, аз съм се измъкнала на пръсти  hahaha.
 Със Томас си се справила много добре, ама много добре даже   chef . Поздравления. Недей да скромничиш, защото аз си спомням преди 1-2 години тортата-замък дето беше направила, пак беше уникална.
Проблемът ти със масленият крем чоже да се дължи на :
1. Маслото  некачествено.
2. Гел боичките.

Тези изводи съм си направила от личен опит. Когато боядисвам със бои на прах или течни боички масления крем става супер. Но когато сложа от гел боичките на Уилтън, веднага се пресича.
Ааа, а и първо го разбивам с миксер, а когато капна от боята, разбърквам на ръка.
Това е от скромният ми опит.

Общи условия

Активация на акаунт