Пролет вече е дошла,усмихват ни се нашите ЦВЕТЯ .

• 49 532
  • 544
  •   1
Отговори
# 300
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аз една скилидка я разрязвам на две и я пъхам надълбоко в почвата.
Чувала съм и за цигара нарязана,накълцана на дребно и зарита в почвата.

добро утро...

абе това не смърди ли?
и чесънът и цигарата  Sick

аз съм слагала скилидка чесън при розмарина, против брашнеста мана, но тя си покара, не съм рязала...
третирах и едно каланхое с извлек от чесън, е няма такава воня  Sick, 1 година по-късно смърдеше Tired

# 301
Чесън съм слагала,
освен че служи малко като тор,то и премахва мушичките.
Цигари не съм слагала,може би заради миризмата няма и да сложа.
Най - често със сапунена вода ги третирам.

# 302
  • София
Аз съм ползвала препарат за прозорци и кибритени клечки, определено имаше ефект. Но не е гаранция, че пак няма да се появят. Peace

# 303
Благодаря на всички за съветите  bouquet

# 304
  • Варна
А някой гледал ли е Калифорнийски мак ( или ешолция) , с латинките отивал на моята любима синя поветица.
Аз съм гледала в сандъчета,много добре вървеше но на третата година се изгуби,може би трябваше да му събирам семената и да ги засаждам отново.За сандъчетата си бях купила семена,гледах го на южната тераса,много добре вирееше там.Сега свеки го има в градината,казва му че е като троскот,в смисъл е доста жилаво цвете(в жълто беше и моето и нейното,в оранж досега не бях виждала)

# 305
Lenyto,а това май не са памукови въшки,което имат моите цветя,по скоро са някакви летящи мушици.
Или това е то памукова въшка.
Чета на първа страница че ги има и двете та за това питам.

# 306
Аз пък съм купувала някакви евтини цигари - качак Mr. Green, разкъсвах ги и заливах с вода, престоява няколко дни и после с тази течност ги пръскам, то няма да ви мирише вечно я, най-добре тази дейност да я извършвате навън, за да не ви се  умирисва къщата.

# 307
Пазя го въф тайна,
различни са, аз просто имах предвид, че от сапуна няма да умориш цветята ... явно нещо лошо съм се изразила...
Росита 77,
a вие от къде си го завъдихте? Мисля, че не съм виждала семена да се продават, но не съм и гледала точно за него...

# 308
  • Варна
 Семената си ги бях купила от Пикадили(това преди 5 г.),свеки май някаква съседка и го дала,но като разсад по-трудно се захваща.Вземала съм за майка,но все умираше.

# 309
Благодаря ти Росита_77! Ще гледам за семена, но най-ценна е разбира се информацията, че не се разсаждат добре тия растения... ако не тази година- догодина ще ги завъдя.

# 310
Изтощените листа  промяната в цвета и  във формата могат да се оправят когато се зарови скилидка чесън в почвата.

# 311
# 312
sasa,
Това бенджамин ли е ?
Не е хубаво качеството на снимката и почти не се вижда.

# 313
  • София
Момичета, миналият понеделник пуснах поръчка в Стрелиция, но все още не съм я получила. Мислите ли че ще я получа изобщо?

# 314
  • На края на света !
Момичета, миналият понеделник пуснах поръчка в Стрелиция, но все още не съм я получила. Мислите ли че ще я получа изобщо?
ОБАДИ ИМ СЕ И ГИ ПИТАЙ ,АЗ ТАКА БЯХ С ПАСИФЛОРИТЕ ,ЧАКАХ ЧАКАХ ,ЦЯЛА СЕДМИЦА И НАКРАЯ НЕ ИЗДЪРЖАХ И ИМ ПИСАХ ОТНОВО ,НА ДРУГИЯ ДЕН ПОЛУЧИХ ПРАТКАТА. Peace
а ДНЕС СИ КУПИХ ГУЛИЙКА ЗА БЕГОНИЯ Rose Petticoat ДАНО СЕ ХВАНЕ Praynig

Общи условия

Активация на акаунт