В очакване на пролетта, МАЙски мами бъбрят си сега!

• 14 713
  • 290
  •   1
Отговори
  • София

МАЙЧЕТАТА ни са 154:81 красиви госпожици , от които една двойка близначки на мама titini, и 73 палави господа , от които една двойка близнаци на мама Мikki!

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - galiushana!

Предложения за следващи теми:

1. МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море! (galiushana)
2. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
3. Майските момченца и момиченца, берат белички кокиченца! (galiushana)
4. Пролетта на вън дойде и майчето на мама цветя бере! (gi4o_pi4o)
5. Празник най-чудесен - празника на Мама, Майската дружина го посреща с песен. (А н и)
6. Пролет най-прекрасна грейнала сега, във очичките на майските слънца! (А н и)

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 11:09 от ol4eto

# 1
  • Пловдив
Оууууууууууу, не мога да повярвам - първа съм в новата страхотна тема  Laughing
Олче, колажът е страхотен!!!!!!!!!!!!!!!

# 2
Eх, втора но дебнех ли дебнех новата тема и се отплеснах!
ОЛЧЕ СТРАХОТНА СИ!!!!!!   bouquet Hug

# 3
Олче, нямам думи...огромно БЛАГОДАРЯ!  Heart Eyes  bouquet

# 4
Олче, сътворила си истинска красота!!!! Браво!

# 5
Олче, прекрасно е, направо страхотно! И аз от снощи дебна, а изтървах малко началото, Тото се прехласна 10 мин да гледа "бе-бе-та".

# 6
Лелелееее, уби ме, направо! Толкова е хубав тоя колаж! Браво, браво, на 10-та степен. Все го гледам и все ми става едно хубаво и усмихнато. Сега ще си го принтна цветно, да седи тук, забоден на таблото и да ми носи настроение.
Благодаря и аз, Олче!   love001  love001  love001

# 7
Олче, страхотен колаж си сътворила!!!
 Sad само дето моето гардже го няма... Да ти изпратя ли снимка на ЛС...?

# 8
Йе,струваше си чакането newsm47.....резултата е страхотен smile3501......Олче newsm51-много черпене ти се събра/да видим кога ще си го усвоиш/
А,гледам,че Иво си го турнала до Елла,да се знае,че са двойка newsm53...сега и аз ще си го запазя/и ще търся някой да ми го разпечата/

# 9
  • София
Супер е колажът! Много сладко се е получило Grinning  bouquet Мерси Олче, а и Румчо до Сиси си го сложила, браво на тебе!
Майсторът си е майстор!
А сега по ред на номерата. Дени, честита ти кола, завиждам ти да знаеш, че тия шкодички и аз много ги харесвам, а и цветът е хубав.
Браво за говорните умения на дечицата и за борбата с биби и прочие навици! Нямам и аз търпение да ги махнем тия памперси, но май трябва и да се позатопли времето, че ние и без това вече сме болни.
Аз май нямах време да ви пиша, но Румката ходи една седмица на ясла - от миналата сряда, само до обед. Първите два дни плакал през цялото време, не ядеше там и като отивах да го взимам, още повече ревеше. На третия ден и след това казаха, че спрял да плаче, похвалиха го, че много добре си хапвал и започнал да се заиграва. Мислехме от другата седмица да го оставим да спи там, че иначе големи гимнастики правехме с воденето, взимането на обед и гледането следобед. Обаче вчера сутринта ми се стори леко топличък, като премерихме температурата беше 37,4, а следобед дори вдигна до 39,3 и сега съм в болничен за пореден път и се лекуваме. Кога ли ще им мине времето на тия вируси, вече не знам.
Такива работи при нас

# 10
  • София
Олче, страхотен колаж си сътворила!!!
 Sad само дето моето гардже го няма... Да ти изпратя ли снимка на ЛС...?

Шуши, мило, чаках докато се източи ЦЯЛАТА предишна тема за снимки и подканях 1000 пъти.  Rolling Eyes Дори на някои мами изрових от тази тема постнати, въпреки, че се бях поядосала и бях решила да не го правя. Но в старите не съм се връщала, просто нямам практически възможност и време, за съжаление. Колажът ми отне 3 дена...  Crazy
Не е късно обаче, тези, които искат да им добавя слънцата да ми изпратят снимчици и ще ги добавя, няма проблем. Не мога да обещая кога, но при първа възможност ще си виждате и вашите мушмуроци! Heart Eyes

# 11
А до Калоян на колажа е Гоги на Пилето Simple Smile Реших да споделя, защото те са често заедно в парка и ми хареса съвпадението Simple Smile

# 12
Олче, ти си герой! БРАВО! БРАВО! БРАВО!   bouquet  Hug
Колажът е повече от страхотен. Направо не мога да му се нагледам Simple Smile
Благодаря ти за труда и времето, което си отделила! Нямаш си представа колко ме зарадва и ми повдигна настроението  Heart Eyes!

# 13
  • Varna
 Божее, Олче, БРАВОООО,[/color чудесна е изненадата.  Искам да ти се извиня аз съм от тези гаднярки дето не ти изпратиха снимка, но май неможах все да харесам, а и нови нямахме. Обаче сме си и до зетчето  Heart Eyes. Браво браво.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 14
Здравейте и от мен,за пръв път пиша в тази тема ,а се каня от както малката се е родила(но я преглеждам редовно).Всички дечица са страхотни да са ви живи и здрави ,а за колажа какво друго освен БРАВО на Олчето!!! smile3501 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт