Бум от бебета настана, чакаме със трепет всяка следваща АПРИЛска мама !!!

• 18 422
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
t_ilieva, много мерси за линковете - сега ще ги разгледам Peace

танцен, много ти е окуражаващ разказа. Пак ми стана мъчно, че нашият татко няма да е до нас, но важното е, че ще е наблизо Wink Аси е страхотен сладур. Влюбена съм в прическата му Heart Eyes А ти изглеждаш супер! Hug

пепа_илкова, честито бебче и на теб. Чакаме снимки Naughty  Hug Hug Hug

# 211
zaki това ти ли си ,или някой друг с твоя профил??? Пиши ни нещо.......как си ,как мина раждането?Снимки на бебоците сложи в албумчето Heart Eyes

П.С. Ама къде изчезна??? newsm78

# 212
Честито на всички нови мами!!!
Както Galivo каза – само се следим кой кога излиза от форума и после някоя вестителка – хоп – добра новина – и всички честитим и се радваме Много много още пъти да се повтори...
Galivo – как са тоновете днес?
Ver4o – казват, че омекотителят е ОК за деца, но лично аз мисля да го включа след 1-2 месеца – мисля, че за бебока няма да е от значение, а иначе – има ли смисъл да прибавям още някакви миризми – дрешките, които изпрх със Сано и изгладих, станаха достатъчно меки...
Aquarel – поздрави на Петя и от мен! И стискаме палци и за тбе
Подкрепям Sisse всички бебчовци да са в един албум – така радостта ни ще е още по голяма – по-лесно ще ги гледаме и ще им се радваме
Tanzen - много мил и успокояващ разказ:) Предлагам за в бъдеще само такива разкази (както и на Mreinelaflo) да се появяват:)
Поздрави на всички и успех!!!

# 213
Честито Пепа Илкова!!!
Да ви се оплача, силно съм притеснена от привързаността на дъщера ми към мен! Тези дни на гости ни беше лелята на мъжа ми, защото той беше извън града и щерката категорично отказва да приеме друг човек и все в мен се вре! А на мен ми тежи ужасно много , тя жената чак се притесни че не може да ми помага колкото и се иска! Хубавото е че вече го преживях с брат и , когато се роди малката, та не се учудвам ,но все се надявах при нея ревността да е по малка! Добре че вече оздравя напълно и от понеделник тръгва на ясли!
 Кажете мамите с второ бебче интересно ми е как реагират батковците/ каките ви?

# 214
Танцен,страхости сте!!!Много сладък бебо си имате Hug!!!Да ви е жив и здрав!!  bouquet
Пепа Илкова,честито ти момченце и на теб!!  bouquetБъдете живи и здрави!!!
Сисе,да Peace,снимките на бебоци-на едно място!!

# 215
Мили мами, нека съхраним Българския език за нашите деца !
Моля,подкрепете петицията в подкрепа на книжовния български език и изучаването му като официален такъв в страната ни !!!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279888.new#new

# 216
Здравеите,искам само да пожелая лека ве4ер на вси4ки,и дано вси4ки у спеем да поспим,     4е април по4ти си доиде, а с него и нашите априлски бебоци.  baby

4естито на новородилите мами,много радост от тук натам  ylinfant

# 217
Здравейте и от мен и първо ЧЕСТИТО БЕБЕ на pepa_ilkova!!!
 Ние се завърнахме благополучно от сватбата...ееееееехх, млади и влюбени  Laughing! От начало май ми се прииска и аз да съм била булка....ама бързо ми мина!
  Много ми хареса разказа на tanzen, много подробен и сбит  Peace! Ама от него ми се въртят 2 въпроса-първо как точно става това пукане на мехура-как, с какво???? И второ-какво значи туширане? Срам ме е да задавам все едни тъпи въпроси, ама ....какво да прайш!
 Също така аз си купих бебешките мокри кърпички в кутия-уж така се запазвали влажни по-дълго време (а дали е така???), само че вътре в кутията-те пак са си в пакет, като обикновените кърпички, та въпроса ми е аз как да процедирам-трябва ли да ги извадя от пакета и така да ги сложа в кутията или да си стоят в пакета, просто да го разпечатам.....въпреки че не ми е много ясно как така ще се запазят по-дълго време влажни.......защо ли ви занимавам с глупости, чак сама си се чудя!
  Айде лека и спяща вечер на всички.....които не са тръгнали да раждат де!

# 218
Зравейте мили Априлки.

Честито на свички новообебилисе мами.Да сте живи и здрави и вие и вашите бебоци.Да ви носят много радост,а вие да ги слушате Laughing

Дари е добре и расте.Е повръща повечко,но това да и е кусура. Grinning

Приятна вечер

# 219
Радвам се за Дари!  bouquet
Емма, мехура се пука за да се ускори родовата дейност. Пукат го с нещо като шиш или подобно, за да скъсат (или пукнат) обвивката. Тогава се усеща как изтича топла течност в доста голямо количество. Но не боли, така че не се притеснявай.
А за туширането - когато ти проверяват разкритието, помагат малко да достигнеш определени сантиметри (пр.4 за епидуралната).
Не бива да се притесняваш от което и да е от тези неща.   bouquet

# 220
  • Някъде на път....
Doroty_d , подписах!  Peace

# 221
Лара1, виждам те, пиши ако можеш! Hug

# 222
  • Popovo
Koketka, а освен хемоглобина изследваха ли ти и нивото на желязото в кръвта? Макар че при бременните най-често се касае за желязодефицитна анемия не винаги е така и тогава приемът на желязо дори е противопоказен.
[/quote]

Как се изследва нивото? Пуснаха ми само рутинните изследвания -кръв и урина.  Днес говорих с АГ , във вторник, сряда ще ми даде билкови таблетки за повишаване на хемоглобина.

Пепа Илкова, да ти е жив и здрав малкия Божидар.

# 223
Честито на  pepa_ilkova!   bouquet Да ви е жив  издрав малкия Божидар и много да ви радва.

tanzen, страхотен разказ. Звучи много успокоително  Peace

Момичета, кажете ми от къде да си купя прах Сано Максима? Днес в Пигис бяха изкупили всичкия прах. Някъде на друго място виждали ли сте го?

# 224
  • София

Момичета, кажете ми от къде да си купя прах Сано Максима? Днес в Пигис бяха изкупили всичкия прах. Някъде на друго място виждали ли сте го?

В Пикадили (в Мол оф София) вчера имаше и прах за пране (9,55лв), и течен препарат за пране (около 15 лв), за омекотител не съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт