Появих се рано-рано! Теб да видя исках, мамо!!!

• 20 189
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
Момичета ,и на вас ви благодаря ,че бяхте с нас,както винаги,новините са страхотни ,но ще поспим малко и ще ви разкажа Hug Hug Hug
Целуваме ви всичките Heart Eyes

# 226

Viki i mama, добре дошли и от мен, много се радвам за страхотните новини! Чакаме утре да разкажеш!  Praynig твоята принцеса един ден да няма и следа от проблемите, с които ви се налага да се борите!

# 227
Айдеее, купонджийките да стават, който спал-спал, кафето ще изтине  Mr. Green

# 228
Добро утро, мерси за кафенцето, тъкмо се бях заслилила да почерпя и аз едно, че след това запиване сно6ти доста кефета ще ви трябват  Simple Smile.
Един ден ме няма и ...леле колко съм изпуснала
Вики и Мама - страхотни новини, дано това е само началото.
Добре дошли на новите мами.
На тези който чакат да си гушнат бебчетата много търпение и дано скоро и това да стане.
Нашият татко води Били на гимнастика и имаме напредък.Вчера я води и на консултация 9кг. 75 см. явно ще сме мацки.Сега остава да направим и кръвната картина, но аз съм сигурна, че ще е Ок и ням аза какво да се притеснявам.
Много прегръдки и полоцителна енергия на всички  Hug

# 229
  • София
ivanah мерси за кафето,от тези италианските кафеварки става разтърсващо кафе.Легнах в 12 а моите в 5,15ч се ококориха.
Чакаме да разказват Viki i mama
Тук виждам Рожденичка да е жива и здрава  bouquet

# 230

Тук виждам Рожденичка да е жива и здрава  bouquet
Благодаря
Малка грешка, явно трябва да си оправя линийката пораснахме преди 2 седмици вече

# 231
  • София
ЕЕЕЕ ама и аз съм една,дали е от снощи или от близнаците Crazy

# 232
опа Confusedто снощи наистина сте се включили а ?еми... :oops:viki i mama  добре дошли  bouquetбраво на малката Вики  Hug Hug

# 233
опа Confusedто снощи наистина сте се включили а ?еми... :oops:viki i mama  добре дошли  bouquetбраво на малката Вики  Hug Hug

Аха, ти не вярваше ли?  Mr. Green

# 234
чаках ви аз  :outtajoint:mim4o!ама никой не се яви на срещата и си легнах рано, рано.преди това ударих  две ракийци и те ме зашамадиха  #Crazyто пък вие сте си купонясвали малко по-късно и съм ви изпуснала Thinking

# 235
  • София
Добро утро купонжийки Simple Smile Добре дошли и на Вики и Мама. Чакаме да се наспите и да разказвате Simple Smile
Мерси и за кафето... май всички имаме нужда тази сутрин. Май и дечицата са били развълнувани от прстигането на малката Вики  Joy Аз тамън заспах снощи към 12 и Дани като се ококори... то не бяха едни усмивки, едно заплесване да търсим лампите... та чак към 2 се приспахме. Съответно Лора нали е като часовник и в 7:00 се събуди, та това ми беше на мен спането Simple Smile Сега пийвам едно безкоефеиново кафе, дано ме събуди малко

# 236
  • София,
Доър ден, то май и ние не сме спали, на мен снощи нещо ми беше много зле, момичета имах чувството че ще умра, дали беше от антибиотика - незнам, ама сърцето ми лупкаше като пощуряло и ми беше много нервно, ту топло, ту студено! А днес плувам ли плувам Mr. Green
Вики и мама добре дошли и чакаме още хубави новини!   bouquet
Момичета кажете какво да я правя тая Вероника? Резултатите от носния секрет излязоха отрицателни, няма стафилококи! Но уви носът и се запушва ужасно, не можи изобщо да диша, нито да спи и само реве! Одеве я сложих да спи, но тя само мрънкаше, вдигнах я пак изчистих носа със стеримар, колкото можах и и сложих капки Виброцил, нослето се поотпуши и тя заспа веднага, но след малко като започна да кашля - страшна работа и накрая повърна абсолютно всичко и закуската и лекарствата! Оповръща се цялата и леглото включително, а аз тъкмо изпрах една пълна пералня с оповръщани дрехи! Вече нямам сили! Тъкмо мислех като заспи и да полегна и аз, тя сутрин спи около 2 - 3 часа, но тя като повърна и се разпищя разсъни се и сега няма спане. Виброцила и отпушва носа, но за кратко след около един час положението е същото, а и страшно кашля от него, от стеримара вече ефект никакъв, а и нослето и се разрани от помпичката. Тя само като ме види с нея и започва неистов рев, а секретите са много гъсти и неизлизат сами не текат, което е по кофти, кажете ми какво да я правя, педиатърката не даде други капки, каза да слагам само от Виброцила, но не мога да и слагам по повече от три- четири пъти на ден. Иначе надолу се поизчисти вече не ври така, но проблема в носа си остава. Чудя се дали друата седмица да не я заведа на преглед на УНГ при др. Оливинов в детската белодробна клиника?  newsm78  Той май приемаше в понеделник, но не съм сигурна, отдавна не сме ходили, някой ако е ходил скоро и знае да ми каже  Praynig

# 237
Dundurela, да не е някаква алергия  newsm78 знам ли. Педито не казва ли ти някакви възможни причини - все някаква трябва да има.

# 238
  • София,
Мимчо нищо не казва, и аз се замислям за алергия  newsm78 и ще я водая другата седмица,  ако не сеоправи до тогава някъде, че вече ще се побъркам. #Cussing out

# 239
Добре дошла на viki i mama   Hug Целувки на Вики, чакаме да разкажеш... Hug

Общи условия

Активация на акаунт