Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "плодолечението" по метода на д-р Емилова?
Каква е схемата на 10-дневното захранване според метода на д-р Емилова?
Каква е схемата на 5-дневното захранване според метода на д-р Емилова?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "плодолечението" по метода на д-р Емилова?
-
Каква е схемата на 10-дневното захранване според метода на д-р Емилова?
Схемата на 10-дневното захранване според метода на д-р Емилова включва консумация само на пресни плодове през целия период от 10 дни. През този период трябва да се избягват други видове храни като месо, млечни продукти, зърнени храни и захар. Важно е да се използва разнообразие от плодове, за да се осигури адекватно разнообразие от хранителни вещества.
-
Каква е схемата на 5-дневното захранване според метода на д-р Емилова?
-
Какво представлява разтоварващият режим на д-р Емилова?
-
Какъв е типичният хранителен режим, когато не се прави разтоварване?

Много целувки и много успехи от мен в днешния плодов ден, ееее..... и много минуси де! 
знам, че не ми се караш то смееш ли да се караш на такова послушно плодче като мен 
,а нашата Рали,както винаги милата поддържа темичката!
!А и Гери се появи и ми стана много мило,
!
мисля сега пак да лунувам, защото се чувствам невероятно добре. 

Мнооооого минуси ти желая и да видя накрая изписано като при мен-Аз отслабнах!Мноооого си те обичкам,да знаиш!Да не би в Дупница вече да има череши,а?Аз днес съм на луната здраво стъпила,че си трябва едно разтоварване при мен!
, но има в магазините нитратни плодове
и тоигава всичко по дяволите отива.