Плодове и чай с мед - 26 част

• 15 235
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!

Бени не ти се карам миличко, но трябва да ни навестяваш по честичко отколкото само сутрин. Просто искам да има повече народ в темичкатра ни.  Joy
Поздравявам те и вярвам че ще успееш като първия път.   Peace Много целувки и много успехи от мен в днешния плодов ден, ееее..... и много минуси де!   bouquet

Черпа ви с едно чайче, та деня ви да започне добре.

# 91
  • София
Рали4ка  smile3503 знам, че не ми се караш то смееш ли да се караш на такова послушно плодче  като мен  newsm47

целувки

# 92
Верно е, че си много послушна. Спазваш всичко и си трайкаш. Много целувки миличка и много

минуси днес. Ела довечера на отчет, ако можеш разбира се.....................  Hug  bouquet

Цун-цун-цун от мен Бениткааааааааааа

# 93
И аз съм тук!Вярно е,че само минавам да ви чета,ама за да не ви дразня не пиша,защото само храна ми е в главата.От днес започват 3 дни на луната и аз мисля да се качвам там.Държа си свалените килца,ама малко пречистване няма да ми дойде зле.Само се чудя дали ще издържа,защото тая съботно-неделна луна ме дразни-имам оферти за излизане,а то е свързано с ядене.Хората започнаха да ми се подиграват вече-не ям,защото плодувам,не ям,защото лунувам.Как да им обясня?
Инак браво на плодуващите начело с Бени и МММими!Хепи се захранва,Хана прегрешава  fight,а нашата  Рали,както винаги милата поддържа темичката!  bouquetКъде са другите,сигурно си хапват и ги е срам?О,забравих похвалите за Пуффи newsm10!А и Гери се появи и ми стана много мило, newsm51!
Аз изчезвам и ви желая хубав и забавен ден!

# 94
Плодоранки сладки, здравейте и от мен!
Съжалявам, че нямах време тези дни за вас и темичката Sad  Embarassed, обаче имах много работа и задължения и доста трябваше да поуча. пък и се занимавам с търсене на ново жилище и представете си какво мии е.. Sad( сега пък и мама ми доийде на гости така че съвсем нямам временце. вече си имам зайче и съм супер много щастлива  newsm44 newsm44 и на всичкото отгоре съм -0.500кг надолу което е супер. полекичка си вървят килцата надолу и това ме радва мнооогогогоооо. Simple Smile мисля сега пак да лунувам, защото се чувствам невероятно добре.
Мили дами, благодаря ви зза подкрепата. невероятно ми действа и затова ви обичам много.
сега изчезвам и ще пиша скоро пак. Simple Smile  Hug  Hug   bouquet   bouquet

# 95
Хайде момичета след следобедния сън да ви почерпа с малко чай и малко плодове.

# 96
Сладуранки, как сте ?

Аз не спирам да мисля за вас...
Днес ми е втори ден от захранването. Чувствам се добре, нямам вълчи апетит, напротив, а и се радвам много повече на часовете с плодовете ... ooooh!

Вие как сте, отчет искам да дадете, с много минуси да се дарите Simple Smile

# 97
Тук съм и аз,съжалявам,че не се отчитам често,но съм изпаднала в някаква дупка на лека депресия,не се харесвам,дразня се от себе си,мисля си че няма да постигна такива резултати каквито искам и затова гледам да не пиша много,иначе диетата продължава

# 98
Пуффи браво, пожелавам ти да постигнеш това, което желаеш. Успех!   bouquet

Дея`  добре дошла на кораба на депресираните. Аз съм така постоянно. Постоянно ми е нервно и само се карам на детето. Никъде не ми се излиза. Стоя си у дома. Отврат, ама................. Това не е хубаво. Понякога започвам да си мечтая и си мисля за бъдещето и се оправям. Направи нещо, което не си правила, а много ти се е искало. Ще помогне. На мен ми помага. Пожелавам ти успех от все сърце и ти пожелвам много скоро да излезеш от гадното състояние на депресия. Много те целувам и ако имаш нужда от нещо аз съм на среща.  Hug  bouquet

# 99
Охххххххххххх. Мислех да ви почерпа с  малко плодове и забравих в предишния пост, но ето ги............

# 100
Добро утро на всички, които ги няма!  Mr. Green

Аз май сама ще си пиша в темата, но дори и да е така няма да се откажа!

И сега да се похваля най- накрая - ЗАПОЧНАХ ПЛОДУВАНЕТО

днес ми е ден 4-ти. Щастлива съм и се чувствам добре, само вчера ме болеше главата

вечерта иначе всичо е ок.

Черпа ви с чаша чай да ви разведри настроението/ако някой въобще се появи в темата/

# 101
Рали, специални поздравления за старта !!!

Та ти си изминала най-трудните пресечки  Whistling

Мнооооого настроение и много минусчета ти желая !

Успех !!!   bouquet Hug  bouquet Hug

# 102
Благодаря ти Пуффи да ти се връща!   bouquet Hug
В момента съм най щастливия човек тука сигурно!  Mr. Green

# 103
Е,не мога да не се включа и аз при тази хубава новина!Браво,Рали! smile3501Мнооооого минуси ти желая и да видя накрая изписано като при мен-Аз отслабнах!Мноооого си те обичкам,да знаиш!Да не би в Дупница вече да има череши,а?Аз днес съм на луната здраво стъпила,че си трябва едно разтоварване при мен!
Хубав ден ви желая въпреки гадното време!

# 104
Благодаря ти Анджи и на теб!
В Дупница няма череши  newsm62 , но има в магазините нитратни плодове   Joy по различни от сезонните в момента и си правя разнообразие, за да изкарам повече време иначе ще взема да се наям  smile3502 и тоигава всичко по дяволите отива.
И аз те обичкам и всички обичкам. Имам енергия за всички ви и започвам да я изразходвам с  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang   newsm62

По късно пак съм тук!

Общи условия

Активация на акаунт