Плодове и чай с мед - 26 част

• 15 235
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
beautiful_mind поздравявам те и те покрепям. Целувки на теб и на Фроузи.  Hug

Пуффи ами не приключвай. Ти си знаеш, ама ако можеш да издържиш продъллжи, ако не след 1 седмица пак. Давай резултати после.   bouquet

hana1 Успех!   bouquet

Мим`с   само напред. Изненадай ме!!! Чакам. Гелдам от София си!?  newsm78  bouquet
MMMimi Евала! Ти си супер! Продължавай искам да ми предадеш малко и на мен от твоята воля!  Mr. Green  bouquet

Clairette Не ставаш досадна.Всеки като каже по нещо ново е добре дошло. Благодаря! Аз за сега само инфо събирам.  Mr. Green   bouquet

# 76

Мим`с  само напред. Изненадай ме!!! Чакам. Гелдам от София си!?  newsm78  bouquet

Писах ти на лични Sunglasses
Аз днес съм цял ден на ябълки и портокали,много вода и чай с медец.Сега се взех ягодки за вечера и това ще е.От вчера и днес съм свалила 0,500 кг Rolling Eyes.....малко е ,ама бива.

# 77
Лека нощ плодорани сладки!!! Hug

# 78
Като имам време чета от старите ви темички, и имам един въпрос към по-опитните... - за L-карнитина... Мога ли да го пия ако не спортувам или ще е вредно.  Всъщност има ли ефект въобще при вас. Чудя се какво мога да пия за да спомогна за по-бързото сваляне на кг.

След като родих бях 90 кг,за два месеца ежедневни разходки по цял ден със режим на хранене без тестяно,сладко ,безалкохолно и др.,със прием на Л-карнитин вечер на гладно 30 мин. преди лягане свалх на 60-63 кг.Вечер можеш да си го пиеш за засилване на метаболизма и аз утре смятам да си купя  Rolling Eyes

MMMimi,браво на теб   bouquet

Моите резултати  Mr. Green ,за 6 дни на ябълки,чай,много вода и съм - 4 кг  Mr. Green Така показа кантара  Mr. Green И аз съм супер доволна,мисля да изкарам ден два на течности  Grinning .Иска ми се до рожд. ден на щерка ми да влезна в 6-тицата  Whistling

Clairette,благодаря за съвета,за мен е добре дошло  Hug всякакво инфо

Пуффи,давай да видим стимулиращи резултати  Hug ,браво на теб  Hug

# 79
Ето ме Wink
Ще взема да стана редовна Simple SmileSimple Smile Peace
Хубавички малки големи и поще по големи,не ви познавам повече от половината но ужасно се радвам че сте тук ,защото това е вълшебство !
Едно е важно не се притеснявайте и не се отчайвайте ,а вярвайте и се мотивираите!Аз преди два дни навърших една година  bowuu bowuuот като се захванах сериозно с тази диета Wink
Ще се похваля и догодина по това време с втората ми такава Wink
За момичетата който нямат мотивациа или не  им достига тогава предлагам връщаите се в темата ни назад и четете когато ви остане време WinkВ това е истината Wink
Гледайте албумите и как засияха много от момичетата тук Hug
От мен успешен и усмихнат плодов и енергичен ден
и почерпвам с нещо сочно;)
Прегръдки на всички Hug Hugи чакам с нетърпение лятото че да си почина и аз  ooooh!

# 80
  • Varna
Ох - аз съм за бой. Снощи ми стана много лошо и малко прегреших. Лошото е че не прегреших със зеленчук, а със пилешко, но варено без сол и мазнини и си хапнах само 2-3 парченца. Направо свят ми се виеше имах чувството че ще припадна... Но от днес смятам да направя захранването и да остана сега 5 на 5 и после пак. Явно малката ме изтощава много и понякога не издържам. Така или иначе съм решила днес и утре малко зеленчуци, че сме на един много важен рожден ден и няма как само на мед и плод - особено в ресторант... но ще направя около лунната поне 3 дни и после пак ще плодувам. Честно казано притеснява ме това че бързо ще ги кача ако направя изведнъж 20 дни и затова реших по-бавно да карам. А и да ви призная тези резултати ги получавам и при разделно хранене. Не виждам защо трябва да гладувам, като ако се храня полезно - пак толкова свалям. Може би организма ми отказва да сваля толкова бързо килограми. Вече 6- та сутрин а аз си стоя на 2-та кг.
Успех на всички - ще се върна след някой ден отново за 5- на 5 - това май ми действа най-добре на този етап.

# 81
  • София
Добро Утро Сладки Плодчета!

Усещате ли промяната в мислите, настроението, ведрината и лекотата при плодуване? Чувствам се не само по-лека , а и по-щастлива, въпреки всичко   bouquet
Това плодуване е истинско чудо. Пречиства физически и духовно.

Днес поставям началото на ден 7-ми. Килограмите са вече 5 по-малко.

Гери вземи стани редовна пак, че много ми липсваше в темичката   bouquet

Хана чудесни резултати браво  bouquet

Рали4ка благодаря за подкрепата   bouquet

Миранди    bouquet

Дидка хайде хайде не се спотайвай, давай да се бием с килограмите   bouquet

Лек и успешен плодов ден на всички!

И чаша ароматен чай като начало на деня

# 82
Здравейте и от мен Wink
Като за 4-ти ден се справям успешно и утре да изкарам и ще се захранвам със зеленчуци.
За сега само с 5 дена пробвам, че така изведнъж 20 дена ми е още раничко,а и толкова много не са ми килата за сваляне. По натам ще направя още 5 дена.
Уф,лошото е ,че първите килца ги свалих бързо,а сега ми остават на-трудните ,последни и бавно за сваляне 3 кила,имам и излишна сланинка на задните части и с нея се боря,то това ми е проблема само май вече Rolling Eyes-мъка, мъкааа, ама ще успея  Crossing Arms
Лично аз всеки ден след работа се прибирам пеш 20-30 мин,нека да стане по-топло времето та и сутрин така ще правя.Повече ходене  му е майката,така си е.
Гери, останах очарована от резултатите ти, страхотна си,много стимулиращо действат снимките ти Flutter

# 83
Сладуранкииииии,
аз днес започнах захранването,та сега бааавно и по етапно ще се захранвам 10 дни. Повярвайте ми забравила съм какво е да се яде с вилица Rolling Eyes

А иначе резултатите от 14 дни плодуване са - минус 6 кг. Т.е. от 62 на 56 ... Мнооооого съм доволна(остана един кг от перфектното ми тегло, но се надявам по време на захранването да го премахна и него  ooooh!)
Иначе се чувствам прекрасно, кожа, коса, нокти си подобриха състоянието значително. Кожата ми се избистри,очите ми блеснаха, ноктите се заздравиха, а косата сякаш се сгъсти, а и се омаслява по-малко.

Абе перфектно просто... станах една убава... мани, мани Flutter

Относно отслабването... зная че се слабее отгоре надолу , така че Мименце, имай търпение и ханшът ще се стопи  Laughing
А и това е хубавото на плодуването,че организмът се чисти от излишните килца(само от излишните)!!!
То и само на кренвирши да е човек пак ще отслабне, ама коооолко вреди ще си нанесе ... Naughty

А аз ви обещавам, че още на 15сти април ще направя още 5 дни глад+ 5 захранване, за да съм прочистена напълно преди празниците !

Обичам ви всиииииииииииииииииииииииииииички, обещавам че всеки ден ще наминавам да ви видя и да давам отчет как се справям с най-трудната част- захранването !

bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 84
Прибирам се от работа и какво да видя  #Crazy милата ни ТЕМИЧКА на

втора страница поосредата. Лелеееееееееее.  #Cussing out

Ще ви почерпа с порция плодове та дано се

сетите да драснете някой ред. Ще се пляскаме в скоро време  Naughty

# 85
Аз се провалих днес Embarassed  #Cussing outскарайте ми се Embarassed Rolling Eyes И то сега вечерта с бира и наденичка Embarassed , малко ,ама се изкуших ,особено на бира трудно устоявам Blush
Ама почти 4 дена изкарах де и с още 0,500 гр съм надолу, което като за първи път си е напредък .В други ден мисля да лунувам, няколко дена ще съм пак на плодове и зеленчуци и пак ще се пробвам само на плодове.

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 21:57 от Мим`с

# 86
Само аз и Мим'с си седиме тука. Защо няма никой? Как

сте момичета, Къде сте?

Миранди какво става с теб мило?

Пуффи,  Бени,  hana1,  Дея`,   MMMimi, Анджи, Гери, Хепи уиш

ехооооооооооооо????????

# 87
Мим'с,  MMMimi, Хепи уиш, Пуффи, hana1, вие всички няма ли да качите снимки в нашето албумче.

Нека се напълни.

Няма нищо страшно!!!!

# 88
Привет, привет от мен! Нямам много време, минах самод а се отчета. Засега нещата при мен са добре и си задържам килограмите - аз доволна!  Peace Не изпитвам кански глад за всичко, даже напротив - не ми се и яде много. Тези дни съм претрупана с работа и нямам време да седна да се погледна. Ограничавам се, спортувам и така...
 Ралинка, ще кача непременно снимчици, тези дни това си мислех, самод а ми поостане повече свободно време. Напоследък където и да ида все ми ах-кат и се чудят какво се е случило с мен... пък аз чак такава разлика не виждам...  Thinking

Малко попретупах нещата, но веднага щом мога ще седна като хората да попиша тук  Peace

Всички плодоранки, давайте, не се отказвайте, има смисъл, само стискайте малко зъбки пред прегрешенията, по някое време вече няма да ви пука за нито едно от тях, както казват другите момичета: 'плодуването е не само физическо пречистване, но и духовно'
 Спокойна и приятна нощ ви желая!  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

# 89
  • София
Добро утро плодоранки!

Ето ме и мен рано рано от зарана, плодоранка аз реших да стана  Joy
Още 200 г се надявам са завинаги в историята. Днес започвам ден 8-ми.Ще наблегна на спортуването за да ускоря метаолизма си, че през седмицата нямам време.

Важното е, че се чувствам страхотно и животът е прекрасен. Hug

Лек плодов ден на всички!

Рали4ка не ми се карай, аз се разписвам редовно всяка сутрин-бой на другите дето имат много неизвинени отсъствия  hahaha

Миранди, Гери, Суити, Дидка, Фроузи   bouquet  bouquet  bouquet

Да започнем деня с чаша ароматен билков чай и да изпълним душата си с любов!

Общи условия

Активация на акаунт