Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "плодолечението" по метода на д-р Емилова?
Каква е схемата на 10-дневното захранване според метода на д-р Емилова?
Каква е схемата на 5-дневното захранване според метода на д-р Емилова?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "плодолечението" по метода на д-р Емилова?
-
Каква е схемата на 10-дневното захранване според метода на д-р Емилова?
Схемата на 10-дневното захранване според метода на д-р Емилова включва консумация само на пресни плодове през целия период от 10 дни. През този период трябва да се избягват други видове храни като месо, млечни продукти, зърнени храни и захар. Важно е да се използва разнообразие от плодове, за да се осигури адекватно разнообразие от хранителни вещества.
-
Каква е схемата на 5-дневното захранване според метода на д-р Емилова?
-
Какво представлява разтоварващият режим на д-р Емилова?
-
Какъв е типичният хранителен режим, когато не се прави разтоварване?
) и това е май ...

мн съм щастливаааааа
много интересно.. май трябва с упражнения да се захвана и тогава ще помръдне надолу..
Страхотни резултати,желая ти успех все така за напред.
, днес ми е 4-ти ден и съм свалила само около кило, може би кило и половина, това ти го казвам за да видиш, че сваляш добре. Напълно възможно ако не правиш плодуването за 1-ви път организмът ти да има "спомен" и да се стреми да запази натрупаното за по-дълго. Може и да не успееш да свалиш всичките за 1 плодуване, но това не бива да те отчайва, защото ако след това всяка седмица си правиш по 1 ден пречистване и на всеки 3-ти месец си правиш по 5 дена плодуване, ще ги свалиш много бързо и неусетно