Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "плодолечението" по метода на д-р Емилова?
Каква е схемата на 10-дневното захранване според метода на д-р Емилова?
Каква е схемата на 5-дневното захранване според метода на д-р Емилова?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "плодолечението" по метода на д-р Емилова?
-
Каква е схемата на 10-дневното захранване според метода на д-р Емилова?
Схемата на 10-дневното захранване според метода на д-р Емилова включва консумация само на пресни плодове през целия период от 10 дни. През този период трябва да се избягват други видове храни като месо, млечни продукти, зърнени храни и захар. Важно е да се използва разнообразие от плодове, за да се осигури адекватно разнообразие от хранителни вещества.
-
Каква е схемата на 5-дневното захранване според метода на д-р Емилова?
-
Какво представлява разтоварващият режим на д-р Емилова?
-
Какъв е типичният хранителен режим, когато не се прави разтоварване?

,защото на 3-тият ден се мерих бях от 78 на 76,днес сутринта се тегля и моят побъркан кантар показа 80 

Свалила съм ги за 10 дни, но не с плодуване. 

И благодаря за съветите
Ще се разбере със сигурност кое е 
и хапвам основно плодове,чай, /топла вода с мед всяка сутрина на гладно,че ми действа перфектно на метаболизма/, изкарвам успешно и лунните диетки, нооо.....понякога да си призная хапвам и зеленчуци,вечер обикновенно след работа.Много рядко да се изкуша и хапна някакво месо,обикновенно това става съб.и нед.когато всички сме си у дома.Обикновенно на ден стигам до 1-1,5 кг плодове.Щом ми прискърца стомаха лапам плодче....с вода се наливам само в офиса,че у дома не мога много да пия, не съм свикнала,грубо по около литър и половина вода на ден ми се събира,което май е добре....
,малката колко пъти го изблъска в земята
"Гостенката" ми мина вече
.Ще ида утре да си взема един най обикновен и вече ще се тегля чак в неделя
хихих. ако знаете само колко се гордея със себе си... наистина!
иначе си готвя на моите мъже. дори не опитвам как е на сол или на вкус или т.н. всичко върви като по вода.